We Want You!



Pacemakers behöver din hjälp! Vi har som mål att någon gång under v.15 nå över 500 läsare. Gör vi inte det, så kommer bloggens framtid att disskuteras. Så var med och sprid ryktet om Sveriges ledande inspirationsblogg numero uno.

Mvh.

Pacemakers.


Kommentarer
Postat av: victor

Mitt tips är att införa lite mer fashion, har följt eran blogg ett tag nu och det har börjat spårat lite för mycket annat än det den senaste tiden.. Jag vet inte om det är bara jag som känner så men jag läser inte några bloggar om folks privata liv utan mer att de ska ha ett speciellt innehåll..

2010-04-12 @ 08:37:37
Postat av: Oliver

Jag håller lite med Victor. Det som är bra är ofta jävligt bra, men det dåliga håller en alldeles för låg lägstanivå. Ni har inte ännu hunnit hitta något som känns riktigt äkta eller som "är" pacemakers.

2010-04-12 @ 13:05:41
Postat av: Arne

Mitt tips är att inte stava fel på "disskuteras"..



Annars, layouten är riktigt tradig. Bra bilder är aldrig fel, högupplösta och kontrastrika bilder gynnar ögat. Liknande Hanna o Johns blogg..



Jag ser gärna budget vs "lyx" och var man kan handla det som visas. Och skippa det lite för personliga, men filmtips och musik är aldrig fel att baka in.. Det är mina åsikter och tankar..



Nej jag säger inte att språket är allt, men att inte stava rätt är inte okej.. Sen grammatiken skiter vi i.



ANNARS. WP

2010-04-12 @ 15:35:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0