Brunt eller Blekt?



Vi på Pacemakers är lite smått nyfikna på vad ni fashionlovers tycker om en av våra favorithemsidor - 16thcollection nya vårkollektion. Personligen tycker vi att vissa skjortor kan vara aningen höstiga för att tillhöra en vårkollektion. Sen finner vi det även tråkigt att inte se fler skärp och väskor i den nya kollektionen, men vem vet! Det kanske är på ingång.

Som vanligt är Brunt bra och Blekt dåligt. Se till att göra er röst hörd.

/Pacemakers.

Kommentarer
Postat av: alex

Jag antar att någon av er har en skjorta från 16thcollection. Jag undrar bara hur de är i storlekarna och om dom krymper.



2010-05-10 @ 16:11:34
Postat av: Emanuel

tycker det verkar rätt blekt, dom kommer ut sent med sina kollektioner för att dom kopierar rakt av på andras design och så uppfattar jag det som att kvaliten och passformen får lida för mycket för att göra det värt det i längden..



ville verkligen köpa ett par skjortor därifrån men dom är lite konstiga i storlekar och armlängder..



hoppas det blir bättre från dem, kan bli något ballt om dom satsar på bättre kvalite..

2010-05-10 @ 20:38:52
URL: http://dailyswex.blogspot.com/
Postat av: D

Jag blev faktiskt lite besviken på kollektionen, hade helt klart väntat mig fler accessoarer och några väskor. Säger därför blek.

2010-05-10 @ 21:01:21
Postat av: Pace

Alex, hallå där!



Jag har en skjorta sen tidigare som jag skickade tillbaks pga dålig storlek. Skjortan var lite kort och lite för lång i ärmarna. Jag tror de faktiskt ändrat storlekarna på den kommande kollektionen.



Mvh.

2010-05-10 @ 22:04:27
URL: http://pacemakers.blogg.se/
Postat av: Kalle

Jag måste nog tyvärr säga blekt jag också. Precis som tidigare påpekats så saknar likaså jag fler accessoarer och väskor. Jag tycker dessvärre inte att den här kollektionen känns fullständig.

2010-05-10 @ 22:52:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0