What's up Kim?!


Pace: Tja man! Kan du ge oss en liten update om vad som händer på Kim Denzler?!

Kim: Hej! Sommaren har varit hektisk men spännande. Mycket fokus har getts till att avsluta produktionen av vår nästa order och samtidigt kvalitésäkra den. Kvalitén och komforten är oerhört viktigt för oss men samtidigt kanske det svåraste att "säkra". Många producenter lovar så mycket mer än de kan hålla och utan en extern kvalitésäkring vet du inte vad du får. Det är med andra ord värt varenda krona att ta in en utomstående part som gör stickprover på ordern innan den skeppas hem till Sverige.

Pace: Sweet! Då får vi se det nya modellerna på Kimdenzler.com snart? Och kanske någon butik?!

KimJa, vår senaste order landade i Sverige i förra veckan och kommer finnas i utvalda butiker och inom kort. Modellen är den samma med endast några små justeringar. Vi har ju faktiskt utvecklat den under 2 års tid och fått väldigt bra feedback på den, så varför ändra på något som redan är bra. Däremot kommer det självklart nya färger som gått under arbetsnamnet "pastellromatik".

Ni får gärna visa dem här på Pacemakers!

Nelly.com kommer sälja våra kalsonger, där jag dessutom tror de kommer ha ett attraktiv "öppningserbjudande", så håll utkik, gäller endast under en begränsad tid. Ni kommer givetvis också kunna se och köpa våra kalsonger på Kimdenzler.com (förhoppningsvis redan i nästa vecka). Övriga återförsäljare är i dagsläget Modefabriken, Borås, Patino, Hovås samt Krypton i Göteborg. Men vi ligger just nu i förhandlingar med ett par till intressanta samarbetspartner, så vi får se vad som händer närmsta 10 dagarna, spännande!

Pace: Låter grymt! Lycka till som f*n och vi slänger givetvis upp ett par färska bilder på det senaste från Kim Denzler.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0