Old stuff, good stuff

 
När det gäller skolan och plugg har man två alternativ. Antingen lär du dig att plugga, eller så lär du dig att bli bra på att fuska. 
 
Det sistnämnda var något man lärde sig mer och mer av när skolan tog upp alldeles för mycket av sin fritid. I mitt gäng hade vi alla möjliga knep.
- Skriva upp fusk med blyertspenna på ljusa jeans.
- Klistra fast fusklappar under fotsulorna.
 
Ett tag fick vi lyssna på musik under proven, vilket utnyttjades på bästa sätt..
- Spela in fusk i mobilen. Som man sedan spelade upp i sina lurar under provet. Fusket kom alltså valsandes in i örat och gjorde sedan avtryck på provet. En snubbe i klassen blev dock busted och sedan kunde man inte använda sig av den metoden längre...
 
Lärarna blir smartare och möjligheten att ta genvägen till bättre betyg minskar. I vilka situationer som helst, så finns det alltid en genväg som är lönsam. Geniet - Maker, kom på hur vårt fuskande skulle bli osynligare än vad det hade varit tidigare.
- Skanna in coca cola-etiketter i datorn. Göra om dom i PS. Allt som stått på etiketterna innan byttes ut mot stödord som skulle göra provet väldigt okomplicerat. Sedan skrevs dom nya etiketterna ut och klistrades på Cola flaskorna. Voilá, plötsligt blev proven dagens höjdpunkt.
 
Later.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0