Anekdot

 
Vi vrider tillbaks klockan till en mörk vinterkväll för några år sedan. Vi slogs av att vår trafik hade ökats drastiskt under några dagar. Anledningen var för oss väldigt oklar, och vi hade ingen vettig förklaring. Sedan nåddes vi av nyheten: En mindre offentlig person som deltagit i en dokusåpa ledd av Alex Schulman, hade lyft fram oss.
 
Vi ryckte på axlarna, höjde på ögonbrynen och visste inte riktigt om det var på gott eller ont. Det kändes som något gott trots allt. Så vi beslutade oss för att tacka personen i fråga, via mail. Affärsmän som vi själva anser oss vara från och till, såg vi möjligheten att sprida ännu fler Pacemaker-produkter via den här personen. Sånt brukar ofta gå till genom att man skickar en produkt, som sedan läggs upp på en hemsida/blogg, en liten text på produktens beskrivning läggs till och viktigast av allt: en länk till VART FAN MAN KAN KÖPA DEN. Det måste givetvis stå med. Eftersom det är viktigt, så är man alltid väldigt T Y D L I G med den punkten.
 
Sagt och gjort, vi skickade en tygpåse som skulle marknadsföras. Ni som mailar oss idag, ser att våra mail kommer från "Pace Makers", som då är "personen" mailen tillhör. Mailen i sig, är som alltid: [email protected].
 
Under den här tiden, hade vi dock ett slumpartat namn, som Maker kastat ihop ännu längre bak i tiden. Namnet var då: Phibil. Ett namn som varken hade någon koppling till bloggen eller mailen. Det stod där för att mailen måste vara kopplad till ett namn. Ett namn som visade sig senare orsaka många konsekvenser och fler skulle det bli.
Vi förväntade oss en överfull inkorg med beställningar efter att vi skickat iväg vår "reklam-produkt". Ännu en gång, höjde vi på ögonbrynen och ryckte på axlarna då vi inte sett något större resultat. Vi undersökte saken genom att ta oss in på tv6.se och vidare in på alla paradise hotel-bloggar. Där hade vi förklaringen.. en bild på vår klassiska tygpåse med vår logga (Pacemakers gubben) låg uppe. Därefter en text som löd: "Den här schyssta tygkassen landade i brevlådan idag, TACK PHIBIL :D:D:D".
 
Varsågod jävla ärthjärna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0