Styrkan bakom ett inlägg.

Tanken slog mig- Vare sig man publicerar ett dåligt eller bra inlägg så är man ju ändå relatvit nöjd med det i vilket fall som helst. Man besöker sin egna blogg kanske 2-3 gånger per dag och kollar om det finns några nya inlägg även fast man själv ligger bakom skrivandet, och vet att det kommer fortfarande vara samma inlägg som sist. Men det är nog lite så att man vill bara kika lite, luta sig bakåt och lägga händerna bakom huvudet och dra på ett litet flin, samt tänka "Fyfan vad jag är bra". Även om man är väldigt medveten om att det senaste inlägget var jävligt kasst.
A la Perfectiono

Gårdagen spenderades med några vänner vid en mysig uteservering där vi drack ett och annat glas vin för att sedan bege oss vidare till en krog. Väl inne på krogen så blev det aningen för mycket av det goda! Vilket resulterade till att en störd efterfest och en riktigt jävla fet baksmälla. Jag klagar absolut inte, jag hade riktigt roligt igår! Det är bara det att jag saknar halva min outfit jag hade på mig igår.. som sagt, störd efterfest.Inspiration: Härlig kväll på uteservering.


Target.

Min bön har gått i uppfyllelse. Han där uppe måste gilla mig. Jag har sett pyramiderna, jag har sett den förbjudna staden, jag har sett radikala nyheter på diverse internetbutiker!!!!! Det har kommit till min kännedom att det bloggas en hel del om höstjackor. Hösten är här.. inget snack som saken, och till mitt försvar har jag även min höstjacka klar.

Ja det får bli du lilla  Acne, Target som får pryda mig till hösten! Mycket möjligt att du får ett syskon.


Way out west= Fest?!

Har fått i uppdrag att lägga upp en outfit för Way Out West festivalen som faktiskt börjar idag! Den sista sommar-orgasmen. Tror det blir en riktigt jävla mäktig festival. Kanske den festival som sticker ut som den vassaste i sommar? Slut med pratande och återgå med alla blickar mot outfiten. Klassisk festivalklädd är man om man bär ett par Converse, det är liksom regel nr.1. Sen får man gärna bära ljusa slitna jeans eller jeans shorts! Skjorta? Ja flanell går utmärkt, helst ska den vara färglad! För att få till en lite rockig stil så bör man ha på sig ett par solbrillor. Mitt val blir enkelt. Har jag tagit med allt? Hmm saknas en sak bara, det är bira, bira ska vara huvudrätten på festival punkt. Får jag drömma mig bort lite så vill jag ha en kall Carlsberg på glasflaska. Men på grund av säkerhetskäl så krossas den drömmen snabbare än kvickt. Tält och lera brukar ingå i festivaler men vi går mot nya tider, tider då festivaler äger rum i stan.A la bella arte!

Jag ska måla hela Världen lilla mamma.

Denim skjortor LÄR hålla i sig även i höst. Ett prakt exemplar på en sådan har vi här. Se och lär.

 
Skjorta från Acne.Tror även på att denim jackor kan hålla i sig en början av hösten. Kör en schysst "höstig" kombination bara, så den inte blir allt för somrig. Den här jackan är från Vasuma.

RSS 2.0