RocknRolla.Kavaj: Acne Tischa: Acne Jeans: Cheap Monday Mössa: Our Legacy Small Bag On a String: 16thcollection Skärp: Acne Skor: Inventory Items

Later

/Pace.

Ah, it's not easy getting it out my head.När jag & Maker befann oss i PUB-huset för någon dag sen, så upptäckte jag att PUB är en av få butiker i världen  som har anpassat sina provhytter för mitt stora ego.

/ Pacemeister.

Cheap Monday S/S10


Monocle.


"Monocle magazine is one of the world's most distinguished and highly regarded print publications. Headed by Tyler Brule, bureaus in London, New York and Tokyo, offer extensive insight on Affairs, Business, Culture, Design and Edits from around the world". 


Magasinet hittar du på inventorymagazine , där du bland annat kan hitta allt möjligt mellan jeans från A.P.C till skor från INVENTORY ITEMS.


Bullwinkle Part IITischa: Weekday
Chinos: Ahstray (Vintage)
Väska: Bill Amberg
Small Bag On a String: Our Legacy
Parfym: Comme Des Garcon Perfumes
Känga: Acne 

/ Pace.

Acne S/S10Skorna på översta bilden är ju förjävla snygga. Jag kommer bokstavligen kuta till affären när dom släpps. Jag som förövrigt gillar jeansjackor och jeanskjortor kommer få min plånbok några gram lättare, då Acne har en hel del schyssta jeansprodukter i sin S/S10 kollektion.

/ Pace.

Wester S/S 10.Låt vintern gå fort.

/ Pace.

(bild snodd från "alven").

Love For The Streets.Mössa: Weekday
Tisha: Henrik Vibskov
Rock: Our Legacy
Jeans: Nudie
Armband: Asos
Nyckelring: Our Legacy
Skor: Acne

Rock the casbah.Skjorta: R by 45rpm
Linne: Cheap Monday
Jeans: Weekday
Small Bag On a String: 16thcollection
Parfym: Comme Des Garcon Parfumes
Skor: Converse
Väska: Hope

/
Pacemakers.

Hål i strumpan?Strumpor, strumpor, strumpor. Det passar väll utmärkt att skriva om strumpor när kylan börja tränga sej på. Det måste vara en av dom roligaste accessoarerna och något som kan gör en hel outfit. Jag var inne på Weekday för ett par dagar sen och upptäckte deras strumpsortiment och det var inte dåligt, dom har hyllmeter med härliga strumpor i alla udda färger. Men jag tycker ändå att Happy Socks fortfarande dominerar marknaden, vilken kille, Viktor Tell.Jag kan heller inte undvika att gilla sockorna på American Apperal, riktiga klassiker som ni ser på bilden. Som avslutning, länge leve gubbstrumpan.Första inlägget av -KARL!

                                               


Un vestido bonito

Mössa: Weekday
Skjorta: Whyred
Jeans: Whyred
Skärp: Asos
Ökenkängor: Opening Ceremony


Ta fram farmors kofta

Kylan sveper in över landet och jeansjackan såväl som skinnjackan känns plötsligt både för tråkigt och kallt...I en gammal flyttkartong hittade jag koftan som farmor stickade till mig den där julen och kom på att nu till hösten känns en sådan kofta helt perfekt! En grå, stor, stickad kofta som passar bra till ett par svarta strumbyxor och ett par grövre kängor, eller varför inte bara ta ett par converse! Toppa med en "Hoodscarf" från American Apparel och höstdagen är kirrad! Ett tips är att också köpa strumpbyxorna på American Appereal, deras kvalitet är helt klart den bästa och dem sitter som handsken!

Ha en trevlig tisdag!
/ La femme


Grooming har flyttat in.Det är kallt ute, hyn blir näst intill misshandlad. Ypperligt läge att plocka fram hudvårdsprodukterna om man säger så, och det är precis vad vi gjort. Här är några produkter både jag och Maker använder oss av.

Från vänster:
L'ORÉAL Hydra Energetic Daily Anti-Fatigue: Används morgon och kväll för att stimulera hyn efter rengöring.
L'ORÉAL Hydra Energetic Eye Anti-Fatigue: Används morgon och kväll för att få bort mörka ringar under ögonen.
L'ORÉAL Anti-Irritation Sensitive Skin: Raklödder som är skonsammare för hyn.
Neutrogena Visibly Clear 2-in-1 wash mask: Ansiktsmask som används morgon och kväll! Förhindrar fet hy&porer.
Neutrogena Visibly Clear Blackhead Eliminating: Peelingkräm som används morgon och kväll. Tar bort "svartskallar" och finnar.

Förutom att produkterna fungerar väldigt bra, så är det ett väldigt behagligt pris på allt. Allt går på cirka 300 kr.

Simma lugnt. / Pace & Maker.

Tösdebut

Tösdebut på Pacemakers efter en körig utekväll med Pace. Min karl och jag har blivit rekryterade till denna blogg för att genom fyra olika skribenter skapa något originellt. Och det känns riktigt kul! Själv har jag idag plockat fram höstkläderna, vilket jag trodde att jag skulle slippa eftersom jag inom mindre än två veckor åker till fjärran länder. Men kylan har vunnit kampen och förlusten innebar ett febrilt släpande mellan vind och lägenhet. Några nya inköp tillät varken plånbok, tid eller ork men det verkar ändå som om Capen och kängorna håller sig en säsong till. Jag var också hos Fru Frisör tidigare i veckan men valde att låta min mittbena falla i långa, stilrent kammade, mjuka lockar, vilket är ett bra alternativ om man inte är beredd att klippa av sig hela kalufsen nu till hösten. Hoppas att ni alla ser fram emot att ha en madam med i gänget!
Enchanté / La Femme.

S/S10Skjorta från NN07 vår/sommar 2010. Längtar oerhört mycket tills den nya kollektionen lanseras.

/ Pace.

RSS 2.0