nytt Inköp


Nya solglasögon till sommarens alla soltimmar. Vet inte riktigt vad det är för märke på dom, det är nån dödskalle på dom. En sak jag är säker på är att jag gillar konceptet, snyggt och billigt. 200 SEK gick kalset på.

KARL


Valborg



Pacemakers beger sig om några timmar till självaste Valborg själv - Uppsala. Vi vill därför redan nu göra er beredda på att bloggen kommer vara aningen gles med uppdatering tills på lördag, sen återstår det att se om hela familjen Pacemakers tar sig hem i ett gott skick. Lite orolig är man att det ska bli som den gången James av någon anledning blev lämnad ensam i Vietnamn. Tur i oturen, James är mannen som inte missat ett avsnitt av Bear Grills, och kan därför allt om överlevnad.

Later.


Önskemål



Vi hade ett önskemål av en läsare vid namnet Anton om jag nu inte missminner mig. Hans önskan var att se en outfit med en small bag on a string. Sug i dig nu Anton, här är den. Personligen kombinerar jag oftast basplagg som tischor tillsammans med en smal bag on a string.

Later amigos.

Pace.


Må han alltid vara FASHIONLOVER.


nytt Inköp


Killen som aldrig har keps har köpt en keps. Det kom ett stort paket till Pacemakers i dag med diverse kläder. Bland annat denna keps från aNYthing. Paketet var från Caliroots.com och prislappen var 349 SEK. Hel nöjd!

KARL

Osvenskt fashion VX


Återigen så befinner vi oss i London. Här har vi en sjukt stilig man. Jag gillar hatten, skjortan, slipsen, kavajen, snusnäsduken, koftan och slutligen cigarillen i munnen. Det finns inte mycket mer att säga mer än att den här killen har koll.

Karl - Mittpunkten på festen.

(Bilden är stulen från ibosquejo.blogspot.com)

Brunt


Röstningen är avslutad. Läsarna var oense om huruvida denna sko var Brun eller Blek. För er som inte hänger med på noterna så är brunt bra och blekt dåligt. Slutresultatet landade på 3 - 2 till brunt.
Vi på Pacemakers håller med om att det krävs rätt person till att "pull them off". Vi vill tacka dom som röstade och lottingen om priset är i fullgång. Ha tålamod gott folk.

Tillsvidare så ger jag er dagens vits: Tjena tjejer! Sa den blinde som gick förbi fiskdisken.

Brunt är fint!

1. Ökensko
2. Seglarsko
3. Finsko

Dagens Dagens LXXIV



Kavaj: Nom De Guerre Skjorta: 16thcollection Bågar: Persol Mössa: Random Väska: Overlap Byxa: Cheap Monday Skor: Opening Ceremony

Later.

Pace.

"Shortan"



Marra_83 har lagt ut en annons på tradera som följer:

"Shorta från Acne med snygg V-krage stl S

Fräsch sommarshorta, snygg med uppvikta ärmar.

Den speciella halsen ger lite bränna även på bröstet i sommar"


MAVERICKS



Grattis Sverige! Johnossi blir bara bättre med tiden, som ett fint vin. Nu i veckan släpptes deras 3:e Album Mavericks. Skivans singeln What's The Point har varit ute ett tag och har spelats flitigt på radion. Och på Spotify har den legat ett par veckor, men nu kan du hitta hela skivan där. Persoligen så tycker jag att den andra låten "Dead End" är vassast på skivan. Det är en aningen lugnare låt jämfört med vad dom brukar göra. Den påminner lite om ett Broder Daniel sound.
Lyssna och njut!


KARL

"Lyx vs. Budget"



För det första vill jag erkänna att jag inte alls gillar den här typen av inlägg. Det var nämligen så att en av våra läsare hade som önskemål att vi skulle publicera fler inlägg med fokus på "Lyx vs. Budget". Vi är så unika att vi förverkligar våra läsares önskemål. Nästa vecka ska vi till exempel på en rättstavningskurs. Nog om det.

Två skjortor, varav en är lite billigare och då menar jag verkligen LITE billigare. Skjortan till vänster kommer från de amerikanska märket J.Crew. Prislappen ligger på 98$ vilket motsvarar (exakt) 702,91 kr. Skjortan till höger kommer från 16thcollection och har en prislapp på 349 kr.

Later.

Pace.

Typiskt.



Strax efter att mitt humör brustit, så släptes såklart den efterlängtade kollektionen från 16thcollection. Frågan är - Does it make you go GAH?!

Later.

Pace.

Höjdare från James på Pacemakers



Kungen, en vanlig människa. Klart som korvspad att även en Kung blir sugen på en "smoooke" när han har varit på en lameass nobelfest och pimplat bubbel.

Puff it and pass it Knugen

/James

Ett platt fall.


Om 16thcollection's löften vore brödbitar skulle svält inte excistera på denna jord. Ordet deadline verkar heller inte excistera inom deras verksamhet. Kollektionen som skulle släppas v.15 har jag inte sett en glimt av, jag är däremot inte besviken på att den inte släpptes idag, som det var lovat. Eftersom jag anade att det var ännu ett tomt löfte.

Later amigos.

Pace.

brunt eller Blekt?


Då är vi framme vid dagens Brunt eller Blekt. Ni som är luttrad på Pacemakers vet vad vi menar. För er andra, välkomna och brunt står för bra och blekt dåligt. Denna gång vill vi veta vad ni tycker om Acne's "leopard känga". Nu har ni möjlighet att göra eran röst hörd genom att kommentera. Vi lottar ut ett pris till dom som tycker till. Brunt eller Blekt?


MVH Familjen Pacemakers

DAGENS BILD

Jag hittade en bild från staterna på Alexander Skarsgård och Fares Fares. Jag tyckte bilden såg jävligt skön ut, Så skulle man ha det. Jag förmodar att Alexander är ganska eftertraktad att få en bild på nu efter Alexanders succé serie True Blood.
(Bild Stulen från elle.se)

Nytt Inköp



Då var det slut på nya inköp från Weekday, den eviga "tjatfyllan" tar slut här och nu. Pusta inte ut för det, för man vet aldrig när det är dags för nästa rond. Nog om det.

Linnets kvailtié var faktiskt en positivt överraskning och priset var överkomligt som vanligt - 150kr.

Later.

Pace.

Musiclover på måndag

 


She and Him. Det har skrivits en hel del om detta band den senaste tiden och dom har inte fått nog med uppmärksamhet tycker vi på Pacemakers. Bandet består av Zooey Deschanel (She) & M. Ward (Him). Om det fortfarande finns någon som inte kan placera Zooey så har ni förmodligen sett Yes Man eller 500 Days Of Summer då hon spelar den kvinnliga huvudrollen.

Men till saken hör att dom kommer till vår vackra huvudstad på måndag och gör en konsert på Södermalm i Stockholm. Närmare bestämt på Kägelbanan på Södra teatern. Dom kommer förhoppningsvis dra av ett par nya låtar från deras senaste album Volume TWO. På Södra teaterns hemsida står det om bandet:

"Kombinationen av talangfulla Matt Ward och karismatiska Zooey Deschanel är sinnebilden av pop-perfektion. Drömskt, vackert, skirt och bitterljuvt."


För er som blir sugna på att se dom den 3:e Maj är det alldeles för sent, biljetterna fanns inte kvar länge nog att få tag i en.


Karl - Dina öron i hetluften


Studenttips



Ibland känns det verkligen förargligt att behöva punga ut tusenlappar för en schysst skjorta. Familjen Pacemakers gjorde en alldeles förträfflig upptäckt av en skjorta med små drag av vintage på Carlings idag. Skjortan är från märket "These Glory Days" och priset låg på överkomliga 599kr. Skjortans material är av denim och aningen styvt faktiskt, vilket gör den fullt tillgänlig som en "jacka" när klimatet är något varmare.

Pace, Karl & James.


veckans babe

För att stå för vad vi menar med "Manlig Livsstil" så börjar i dag med en ny kategori, Veckans babe. Denna vecka blir det den fantastiska skådespelerskan Scarlett Johansson. Men nog om henne, nu tar vi en stund och njuter av bilden.

Osvenskt fashion XIV


Dagens Osvenska mode blir än en gång från allas favorit New York.
Men denna gång lite gubbigt. Dom runda glasögonen kommer snart upp på tapeten vill jag lova. Och den rödrandiga är snart på väg bort men lite tid har den kvar till att visa vad den går för. Men en sak som jag fastnade för var denna mans avklippta byxor och att han inte la ner energi på att rulla upp dom. Men han vet säker hur det ska vara.

KARL - Din man på gatan!

(Bilden är stulen från facehunter.blogspot.com)

En obesvarad gåta?



Av någon anledning - rätta mig om jag har fel! Så har jag fått för mig att många inte begriper sig på vad Weekday's egna märke - MTWTSS, står för. För några dagar sedan så fick jag svaret på gåtan som varit obesvarad länge nog. Det är inte konstigare än att MTWTSS står för: Monday, Tuesday, Wednesday, Thursday, Friday, Saturday, Sunday.

Later.

Pace

Fashions fiende

Ralf Edholm är inte fashion. Han är eller rättare sagt borde vara MQ's frontfigur. Men jag gillar honom skarpt.

PASS


Nu börjar det bli fullt i passet. Jag har samlat på mej en del under dom senaste åren. Nu bär det av till Dubai på söndag, igen. Men förhoppningsvis så har det hänt en del på 3 år. Dom har byggt ett köpcenter med 1200 butiker och världens högsta torn med 190 våningar. Då blir det tunga inlägg med mycket bilder.

KARL

Musiclover




Hallå? Kom tillbaka!!



- Ja snön alltså, den försvann alldeles för fort.


Nytt Inköp



Nytt från systembolaget - färdigblandad Mojito, självklart blev vi nyfikna på hur det skulle smaka. Med facit i hand så kan jag säga att den var helt okej! Perfekt att ta med sig till Uppsala under Valborgsfirandet, då det kan bli klumpigt och svårt att blanda sina drinkar bland allt folk. Priset var även det helt okej, 169 kr/st.

Later.

Pace.


semesterbilder

Karl på Rodeo Drive i Los Angeles. I bakgrunden ser ni hotellet som Julia Roberts bodde på i Pretty Woman.

Bateman was here

Hemma hos James.

Dagens Dagens LXXIII




Inspirationen kommer från dänsken "Mads" som egentligen heter Lasse. En dansk som Pacemakers tog ett par kalla Carlsberg med en lördagkväll för någon vecka sedan.


Skjorta: Gitman Bros Jeans: Levi's Mössa: Our Legacy Väska: Inventory Items Känga: Rokin Skärp: Weekday Öl: Carlsberg

Later.

Pace.


Again, Again and Again.




Alltid lika roligt med uppmärksamhet. Våra böner har gjort sig hörda.

Pace, Karl & James.

FACEBOOK - Pace makersson

Grattis, nu finns vi på Facebook. Vill du bli våran vän? Vi kanske vill bli din.

Nytt Inköp.



Aningen "tjatfylla" på plagg från Weekday, men va sjutton - jag och Karl hade vägarna förbi. Tischan var det 50% rea på! Så den gav jag endast 100kr för. Väldigt prisvärd.

Later.

Pace.


Osvenskt fashion XIII

Oj oj oj. Dagens Osvenska mode kommer ifrån Polen denna gång. Fan vad otippat tänker ni förmodligen nu. Men denna unga man känns helt rätt. Han har jeansskjorta utan armar och en T-shirt som är sjukt mycket vintage. Bandana är inte tillbaka gott folk men det kommer tillbaka snart ska ni se.

KARL - din vän i bloggvärlden.


(Bilden är stulen från facehunter.blogspot.com)

Valborg






Att fira Valborg är för många en symonym för att supa ner sig till oigenkännelse och däcka på en parkbänk innan klockan ens har slagit tonåring. Precis så var det för oss här på Pacemakers för några år sedan. Men med åldern kommer även ett sug efter att hitta nya "kickar" och att spy ner sina egna dojor är i ärlighetens namn inte något som längre ligger högst upp på "att-göra-listan"...

Till Valborg kommer vi därför att göra något nytt, spännande och fräscht. Vi fyller bilen till bredden med awesome och drar iväg några mil norrut, vi  pyser iväg och möter våren i Uppsala.

I alldeles för många år nu har vi hört hur bra det är i Uppsala på Valborg, och eftersom det lutar åt att både Karl och James studerar i Universitetsstaden till hösten så kunde inte tillfället för detta äventyr kännas mer rätt. 

Det blir vin, kvinnor och sång blandat med kärlek och eldig passion. 
Så grattis Uppsala, i helgen kommer Pacemakers till stan, och vi kommer inte att lämna stället utan att ha lämnat ett rejält avtryck.

Någon mer som ska till Uppsala för att elda in våren?! Hör av er, så kanske vi ses!

Gud ser er

/James


musiclover


För er som inte lyssnar på The Beatles, börja med det. Denna gamla samlings Lp-skivan men alla hits mellan 67 och 70 håller jag varmt om hjärtat. Jag rekommenderar första låten på skiva nummer två´s B sida.
Here Comes The Sun.

Karl

dagens karl

Skjorta: Levi's
TShirt: Weekday
Chinos: Acne
Skor: New Balance

Fashion bor i morsan

Min kära mor lagade mina Whyred jeans. Knappen föll av och jag bad henne fixa dom och det blev bra.

Dagens Kommentar - Ed.


Postat av: Millah

"Hej :)
Jag har nu igång tävlingar och det kommer in nya hela tin.
Kanske finns det något som intresserar just dig.

Var gärna med :)

Är du int intresserad ber jag så hemskt mycket om ursäkt
och då är det bara radera den hära kommentaren eller nå:)

Ha det bra :)
Kramar // Millah"

Postat av: Ed

"Ovanstående kommentar: helt trög eller? vem fan vill vinna nåt jävla sminkkit som läser denna bloggen...? Verkar vara nåt jävla B-skit som pris också".

Droppar man en kommentar för att försvara Pacemakers ska man helt klart ha en dunk i ryggen, och eftersom vi inte kan ge dig en riktig dunk i ryggen Ed, så får du helt enkelt nöja dig med ett inlägg till din ära. Fortsätt med att kommentera så kan vi eventuellt börja med "Dagens Kommentar", det behöver inte alls vara något märkvärdigt. Tänk som James - "enkelhet med finess".

/Pacemakers.

tjacka jycke

Alla bloggare har ju hund så vi på pacemakers har planer på att skaffa en gemensam hund. Vilken ras är mest fashion?

Kick Ass



Igår var familjen Pacemakers på bio. Vi hade turen på vår sida att se filmen Kick Ass, en film som faller under alla kategorier - Action/Äventyr/Komedi/Drama. Man slutade aldrig att förvånas över filmens varierande handling som kunde vara allt ifrån sjuk humor till sorgliga stunder eller brutala actionscener.

Skådespelarna skötte definitivt sitt jobb i den här filmen, och inte minst den unga skådespelerskan Chloe Moretz som spelar "Hit Girl". Om ni känner för att se en film som "Supersugen", fast med grabbig action och oklanderligt sköna rollfigurer så måste du bara se Kick Ass.

Vi har i övrigt ganska så blandad filmsmak, men vi är helt klart överens om att filmen får 4 av 5 välförtjänade Pacemakers.

Pace, Karl & James.


Sex Chill - ditt ljus i mörker


För dig som vill liva upp den vanligtvis kanske stela stämningen mellan dig och en tjej och möjligtvis känna dig aningen mer attraktiv. Då kan vi i familjen Pacemakers varmt rekomendera Sex Chill - skivan som skänker lust och hopp.

Lycka till.

Pacemakers.

Boktips!



När familjen Pacemakers befann sig på bokhandeln för några dagar sedan fastnade jag direkt för en bok vars titel var - Vickis Vintagebutik. Jag tog mig tiden att läsa några rader för att få en riktig uppfattning av boken, vilket var ett klokt beslut då handlingen var mer intressant än vad jag förmodade. Boken har en handling som är baserad på modehistoria med en mix av andra världskrigets förintelseläger. En spännande kombination faktiskt. Läs den, älska den.

Later.

Pace.


dagens bild

Vilken härlig gammal klassiker. Erik Granath gör det vi alla män har drömt om att göra, ett pattkläm på prinsessan Madeleine. Det här var innan Madeleine och Jonas fick i hop det men en sak som är sej likt är att Kungen fortfarande är skitförbannad på sin yngsta dotter.

Ett gott råd



Jag skulle här och med vilja dela med mig av ett gott råd. Jag ser dagligen folk som gör misstaget att matcha jeansjacka med jeans, vilket är helt okej om man är påväg till Power Meet i Västerås. Är du däremot ute efter att kombinera din schysta jeansjacka med något annat snyggt, så är chinos helt klart ett bättre alternativ än jeans.

Later.

Pace.

Dagens Dagens LXXII



Skjorta: Permanent Vacation Jeans: Weekday Bågar: Ray Ban Skärp: Weekday Väska: Urban Outfitters Känga: Wings+Horns

Later.

Pace.

nytt Inköp VI

Acne, Acne, Acne... Nu har jag köpt en jeansskjorta. Jag tycker det kan kallas vintage om man har köpt den i andra hand.

KARL!!

Partybild!!!

Våra läsares önskan är lag. Nu kommer partybilderna komma som på rullande band. Vi börjar med en ganska dålig, men den har något som man kan sätta händerna på.

Blekt.



Våra kära läsare tyckte att Robin Klang inte var något annat än en - blek alv-liknande random bloggare med taskig hy. Jag hade hoppats på att någon kunnat fälla en kommentar om hans sexuella läggning också, men man kan inte få allt.

Later.

Pace.

Vårfashion XXI



Ett plagg jag inte riktigt trivs i eller är så värst förtjust i, men som skribent på Pacemakers måste jag sköta mitt jobb och publicera trenchcoaten under rubriken vårfashion. För det är precis vad den är våren 2010 - fashion. För mig är det inget annat än ett plagg som fulländar blottar-outfiten.

Later.

Pace.

Musiclover

Denna vältränade gamle man kommer till Sverige i sommar. Iggy Pop kommer att gästa Sonisphere som går av stapeln i våran egen huvudstad. Det blir vid Stora skuggan där Where the action is befunnits sej dom senaste åren. Det blir stort.

KARL

Musiclover




Ett skämt?



Under dagen som gått har jag drabbats av feber, vilket hindrar mig att vara ute och roa mig med övriga familjemedlemmar i familjen Pacemakers. Möjligtvis gjorde jag rätt i att stanna hemma, då jag fått ett sms där det står att James hamnat i fyllecell. Må det vara ett billigt fylleskämt.

Later.

Pace.


VintageCafé



Om ni inte gillar att sitta på något mysigt ställe och ta en fika, vilket vi i familjen Pacemakers älskar att göra och faktum är att vi har det som vår dagliga rutin. Så finns det faktiskt ett alternativ att få uppleva den där sköna känslan i hemmet. VintageCafé vol.2 är skivan som gör den vanligtvis naturliga lilla eftermiddags kaffen i hemmet till ren njutning. 

Later.

Pace.


Dagens Dagens LXXI




Skjorta: Acne Jeans: A.P.C Mössa: Our Legacy Halsband: Pour Känga: Wings+Horns Whiskey: Jack Daniel's

Later.

Pace.

CD är det nya vinyl.


Nu har den skrämmande nyheten nått fram till mej. Cd skivan är retro. Har jag kommit upp i åldern så pass att något jag har växt upp med blivit retro? Det känns helt främmande. Det finns nog många 80 och 90-talister som inte har varit med om detta fenomen förut. Vinyl har alltid varit något som är "för längesen" för mej. Medans kassettbandet var på sin sista refräng redan när jag var en tvärhand hög. Nu är det min tur. Medan CD skivan har funnits så har internet börjat konkurrera ut dess existens med att ladda hem musik. Först kom Napster sen kom programmen som på löpande band. Dc++, Kazaa och Limewire. Sen sitter jag här i denna stund och lyssnar på Spotify. Vart är världen på väg? Slutsatserna vi kan dra av det här är att CD-skivan är retro, vintage, old school och kult. Och att jag kanske har växt upp.

 


 

Karl

 

 


Osvenskt fashion XII

Fredag är inget undantag till att vi inte kör Osvenskt fashion även i dag. Som jag alltid har sagt så är det dumt att byta ett vinnande koncept. Denna unga man kommer så klart från London, precis som gårdagen Osvenska. Hatt är en sak jag är avundsjuk på att andra kan bära. Tyvärr så ser jag bara fånig ut. Jag skulle själv säga att jag är lik Madickens pappa när jag tar på mej en hatt och speciellt stråhatten som kommer till sommaren.

Karl din mittpunkt på festen!

Brunt eller Blekt?


Jag hade egentligen tänkt att ställa en öppen fråga till våra kära läsare, en fråga som plågat mig länge nog. Jag har hört ett rykte om att Robin Klang skulle vara homosexuell, vilket inte stör mig ett dugg. För det kan han väll få va? Men här om dagen sprang jag på honom inne på NK och han verkade inte en vara en promille gay. Faktum är att han verkade vara en rätt manlig kille, bortsett från vad han hade på sig. Därför tänkte jag ställa frågan om det var någon läsare som har koll på Robins sexuella läggning. Dock tänker jag inte göra det, för Karl varnade mig att det kunde betraktas helt fel och vi skulle eventuellt få fler fiender än vänner. Karl har nämligen själv hamnat i en knivig situation då han frågat om en annan mans sexuella läggning.

Jag väljer därför att ändra hela inlägget till "Brunt eller Blekt?". Så vad tycker ni om Robin Klang? Är han Brun eller Blek? Som vanligt är Brunt bra och Blekt dåligt, se till att göra er röst hörd. 

Vill även passa på att säga att bilden på herr Klang är tagen från hans egna blogg(http://klang.freshnet.se/).

Later.

Pace.

Our Legacy S/S 10



I sommar så är det precis som vi nämnt tidigare, skjortor med drag av vintage som gäller. Sist tipsade vi om rutiga skjortor från Acne. Därför vill jag inte låta den randiga skjortan som är minst lika eftertraktad låta hamna i skuggan. 

Skjortan på bilden är från Our Legacy, en skjorta som i princip kan betraktas som perfekt till sommaren. Prislappen ligger dessvärre på 1 500 kr, men så vitt jag har sett så finns det ett x-antal billigare alternativ. Ta Carlings & Weekday som exempel, sedan får man inte glömma bort att 16thcollection har en kollektion på ingång.

Later.

Pace.


dagens KARL

Skjorta: Acne
Linne: Weekday
Jacka: Vintage
Chinos: Acne
Skor: Barneys New York
Väska: Vintage

Vulkanen sprutar

Alla känner någon som har drabbats av denna händelse. Dom säger att vad vulkanen har orsakat har kostat mer än terror-attacken den 11 Sep. Det är en kostig jämförelse då det dog tusentals i New York men om man pratar om pengar. Efter detta kan jag inte påstå att många litar på Island. Först gick hela landet och deras banker i konkurs och nu detta.
Men skit i det, nu är det fredag!

KARL

Fashions fiende

Till dom som inte såg halv åtta hos mej i tisdags så är det inte allas roligt men om ni däremot gjorde det är detta skjut kul.

face the pain!!!

Det är knappast bara jag som blir sugen på att gå till närmaste tatuerade och köra "all in" när man ser denna bild. Just denna är gjord av BiG Fat Joe, och han har sin studio belägen på Södermalm i Stockholm. Nu kan jag säga att det inte är motivet på denna tatuering som lockar mej utan det är mer stilen som han använder. Den har en riktigt ball "old school-känsla" eller som vi säger på Pacemakers, vintage!

KARL

fashions fiende


Vårfashion XX

 

Redan förra året kunde man se en glimt av nyfött fashion då den klassiska seglarskon stod lite smått i rampljuset. Våren 2010 känns som året då seglarskon slår på stort. Den kommer inte enbart pryda Stockholms svettigaste stekare, utan även gatans prydigaste fashionlover. Du kan hitta skon i princip överallt, hittar du inte ett vintage-exemplar, så har du nog ett flertal bra alternativ på NK som är fashions mekka.

Later.
Pacemakers.

Nytt Inköp



Trots att det är aningen mer fashion att inte ha koll på något, samt inte passa tider! Så kunde jag inte undgå att köpa en kalender. Däremot kan man se en glimt fashion i designen, inte nog med det! Nyckeln till framgång kan mycket väl ligga i kalendern. Ta en dag som denna som exempel - familjen Pacemakers ska äta middag hemma hos Karl idag. På menyn står det - Spansk nationalrätt, och till det toppar vi med en flaska vitt. Om jag inte skrivit upp det i min kalender så hade jag naturligtvis missat hela kalaset.

Later.

Pace.


I-R-O-N-I



Gårdagens inlägg "Jag blir galen..." som bestod av 359% ironi verkade inte riktigt framgå på det sätt vi tänkt oss. Enligt oss så var det ett ganska så uppenbart skämt. Däremot låg det en viss sanning i inlägget - James skulle absolut inte ha något emot en gratis års prenumeration av Aktuell Rapport.

Later.

Pacemakers.

Nytt Inköp III

Mycket tjat om weekday denna vecka. Men som sagt så var jag och Pace och storhandlade på deras REA. Detta linne gick loss på 150 SEK. Sjukt nöjd, jag har inte mycket lila i garderoben.

KARL!!!

Osvenskt fashion XI

Det Osvenska modet i dag kommer från Europas fashion metropol, London! Den här killen har koll. Loafers och jeansshorts. Just nu ser det ut av vara en tag kvar till sommarvärmen och shortsen när snön faller utanför fönstret.

PEACE - Karl!

(Bild=waynetitppetts.com)

Dagens Dagens LXX

Skjorta: Our Legacy Jeans: Weekday Mössa: Our Legacy Väska: Hope Skärp: Asos Skor: Comme Des Garcon Play / Converse

Dagens Pace

Skjorta: Cheap Monday Halsduk: J. Lindeberg Linne: Weekday Jeansjacka: Weekday Mössa: Whyzseck Chinos: Filippa K Kängor: Clarks

It's all about fashion.

Låt mig börja med att vi hatar Ugly Betty. Det går däremot inte göra något annat än att älska den unga mannens inställning till fashion. Vi är helt och hållet på hans sida, snackar man skit om universiums huvudattraktion ska man inget annat än att ha en rejäl käftsmäll.
Pace, Karl & James.

Blir galen...

Nackdelen med att synas så mycket på blogg.se som vi gjort under den senaste tiden är att man får så jäkla mycket skit hemskickat till sig. Ta en dag som denna som exempel, då vi fått påfyllning med parfymer i Pacemakers-brevlådan. Som om vi redan inte luktar gott? Så himla synd att behöva kasta! För egentligen är det ganska fina märken. Burberry, Prada och D&G. Kändisstämpeln kan vi ta men en massa reklam, nej tack. James kan däremot tänka sig en gratis års prenumeration från Aktuell Rapport.
Mvh.
Pacemakers.

Enkelhet med finess



Kammade hem den här t-tröjan idag från nelly.com. Plagget gick loss på 399 spänn och är från märket Hope. Tischan sitter verkligen som gjutet runt min sovjetiska brottarnacke och färgen känns härligt tidlös. Likt Kir, är det enkelheten med den där lilla touchen av något ogreppbart som jag gillar med plagget.

Bless

/James

Greta Garbo - Fashion, Style & Vintage.



Många av er yngre läsare har nog inte en aning om vem denna guru är. Hon är Greta Garbo - Fashion, Style & Vintage, samtidigt. Hennes storhetstid varade ungefär samtidigt som era morföräldrar hade sin första fylla, på den tiden då varken vägar eller Pacemakers fanns. Hade Elin Kling levt samtidigt som Greta Garbo så hade Elin fortfarande varit en misslyckad modell som tjänstgjorde i hemmet. Hon har alltså inget att sätta emot, under början av 1900-talet fanns det bara plats för en stilikon. Hon är kvinnan som givit ett flertal stilar ett ansikte.

Greta var en riktigt stor skådespelerska och väldigt eftertraktad i Hollywood, hon är rankad som den femte bästa skådespelerskan genom tiderna av det Amerikanska filminstitutet. Troligtvis Sveriges ess i rockärmen när det gäller att plocka fram stilikoner. Greta dog i New York 1990, trots de! Kommer Greta alltid att leva kvar i våra fashionälskande hjärtan som den stilikon hon är - Fashion, Style & Vintage.

Later.

Pace.

Nytt Inköp

Som ni alla vet så var jag och Pace inne på Weekday för ett par dagar sen och shoppade loss. Jag fick med mej denna T-Shirt. Den har bredare muddar både i armarna och längst ner på tröjan. Men framför allt så kostade den 100 SEK. Ha en underbar dag!

KARLKARLKARL.

Osvenskt fashion X

Håll i hatten Andre Wickström, Linda Lampenius och alla andra i mumindalen. Dagens Osveska mode kommer från ert hemland Finland. Nu har vi betat av alla granländer, och med bravur. Man tror inte mycket om Finland och fashion. Det dom kan däremot är konst och form och dom ligger som vi alla vet nära tillhands.
Men nu till kläderna den här mannen har på sej. Något jag alltid ha gillat är den dubbelknäppta kavajen och en snar slips. Han är casual sommar fest!


KARL
(Bild källa.Waynetippetts.com)

Stolpe ut..


Han kan verkligen göra musik, men att klä sig är något han verkligen inte är duktig på. Jon Bon Jovi bor inte i huset där det står "Fashion" på brevinkastet. Han har en outfit som en blind treåring skulle utskåpa gånger om med kläderna från utklädningslådan på dagis. Men sjunga det kan han.

Enjoy

/James

Dagens Dagens LXIX

Kavaj: Weekday Chinos: Vintage Tischa: Cheap Monday Mössa: Our Legacy Small Bag On a String: Our Legacy Skor: Converse Vin: Röttvin

Later.
Pace & Karl.

Pizza planet!

Kvällsmat! Familjen Pacemakers ska samlas och ha ett middagsmöte med pizza och förhoppningsvis ett par öl.

DAGENS DANSKA-OUTFIT

Med tanke på dagens uppmärksamade inlägg på blogg.se - "Danskt Fashion", så väljer vi att klä vår egna Karl i en danskinspirerad outfit.

Tack James?


För cirka två veckor sedan, så hamnade jag i James kök efter en kväll som präglats av alkohol. James tröck ner en macka med senap i min mun. Det smakade pyton, det var på håret att jag spydde och inte nog med det så tömde hans syster en kanna med kallvatten över mig. Det var faktiskt roligt.

Efter den här senaps-incidenten så har mina smaklökar verkligen skrikit efter något, jag har försökt tillfredställa dem med diverse godsaker, men utan resultat. Idag slog tanken mig vad jag faktiskt var ute efter - en macka med senap. Hur det kan komma sig har jag inte en aning om, men att James verkligen har sina egna metoder till inspiration, det kan vi nog fastställa.

Later.

Pace.


VINYL



Nu har den landat. För ett par veckor sedan kammade jag hem en vinyl-spelare på Tradera. 200 SEK gick kallaset på. Jag har lyckats samla på mej ett par skivor genom åren så den kunde användas från första sekund. Så precis i detta ögon blick så snurrar Beatles 1962 - 1966. GULD!

Karl.Karl.Karl


Brunt!


Folket har sagt sitt. Brunt blev svaret på våran frågeställning huruvida du ville ha knappar på din skjortkrage så kallade button down. Pacemakers aningen luddiga variant av Filip och Fredrik´s "Bra eller Anus" eller RixFM´s hissa eller dissa. Brunt eller Blekt och det fallet är Brunt bra och Blekt dåligt. Och det blev som väntat Brunt, så våra fashion älskande läsare vill ha knappar på skjortkragen. Eftersom vi hade 2 röstande som fyllde i deras blogg så får ni dela första platsen.

http://freecrystals.tumblr.com
http://dailyswex.blogspot.com/

Ett skönt substitut


Om m an inte vill vara som alla andra i vår men ändå gillar baseballjackans "pånyttfödelse" så finns det alternativ till den fula jackan från Gina Tricot som ser ut att vara gjord av piss! För några år sedan kom WE men den här modellen i flera olika färger. Jag letade fram min gamla jacka på vinden och den känns helt klart som ett skönt substitut till den bleka jacka som är på så mångas läppar just nu..

/James

På tapeten (igen)



Om vi varken är med på listan för mest besökta eller aktiva bloggar, som vi själva tycker att vi har gjort oss en välförtjänt plats på. Då vi ligger på cirka 10 inlägg av högkvalificerad läsning per dag, så är det inte mer än rätt att vi är med på tapeten igen.

Varsågoda.

Pacemakers.


New Balance


NU åker gympadojjorna fram. Köpte detta par för ett par år sedan innan jag och james åkte på äventyr i Asien. Jag gjorde ett riktigt klipp och köpte dom på Caliroots.com´s sko rea för 350 SEK. Jag har gjort många fynd på deras hemsida igenom åren.

KARL

Nytt Inköp



Precis som jag förmodade, så känner jag av vibbarna från en sommar fylld av bruna accessoarer. Därför kunde jag inte låta bli att hålla mig ifrån detta riktiga "guldfynd" av skärpet från Weekday för prisvärda 200 kr.

Later.

Pace.

Musiclover




musicloverlover


Måndagkvällen till ära så bjuder vi på en fantastisk låt från det ljuva 80-talet. Chevy Chase gör en bra prestation i videon men lika så Paul Simon men det visste sen tidigare. Njut av musik med en nypa humor.

Karl

Osvenskt fashion IX

I dag är det måndag och det Osvenska modet kommer från Danmark. Nästan alla danskar är salongs dygnet runt och vi vet ju alla av egen erfarenhet att det inte blir riktigt som man har tänkt sej då. Men denna unga man ser ut att vara en av få nyktra i vårt lilla grannland. Jag har alltid gillat New Balance, jag har faktiskt ett par själv som används flitigt.

KARL

(Bild från radarzine.com)

Baseball jacket numero UNO



Det var en fruktansvärd hysteri kring baseball-jackan, inte minst om den horribla jackan från Gina Tricot. Den är inte jätteful, men det känns lite som att man vuxit ifrån den där perioden då alla måste se likadana ut. För mig finns det inget annat alternativ än min egna jacka som det verkligen skriker vintage om. Jackan är lyckades jag "roffa" åt mig på Tradera för cirka 2 år sedan, priset landade på 200 kr.

Later.

Pace.


FRÅGA - Brunt eller blekt?

Skjortor, Skjortor, Skjortor! Nu är det en knappfråga och denna gång undrar vi om dom små knapparna på kragen så kallade buttons down, vill du ha dom där eller tycker du att dom bara är i vägen? Vi vet hur vi vill ha det men frågan är nu vad du tycker. Vi fortsätter våran succé Brunt eller Blekt och om vi tar om reglerna igen. Brunt är bra Blekt är dåligt. Vi lottar ut en otroligt tung länk till din egna blogg om du lägger en röst i lådan. Lycka till

Nyheter på Whyred !

Jag och Pace var inne på Bruno på Götgatan i dag och spanade in The Local Firm, Fillipa K och Whyred det var
nyheter båte häkt och lågt men framför allt så fanns det mycket bra skit inne på Whyred i både shorts och skjort hyllorna.
Titta gärna förbi när ni är i krokarna!

KARL.KARL.KARL

Blekt.


Då har ni läsare fått tycka till, och precis som vi på Pacemakers så tycker ni Acnes nya hemsida - Acnestudios är Blek.

Motiveringen är ganska så enkel: Hemsidan har inte bara fått en fruktansvärt ful design, den har också blivit krånglig att förstå sig på.

KONSERT

Shout Out Louds spelande i går på Kägelbanan under Södra Teatern. Vilken spelning det var, veklingen kanon. Hela bandet är sjukt synkade och otroligt musikaliska men å andra sidan är det svårt att misslyckas med en sådan röst som Adam Olenius har. Markus Krunegård gled ut på scenen och körade ett par låtar och det blev både skitbra och unikt .
4 1/2 Pacemakers av 5 möjliga.

Karl

Nytt Inköp


Nytt inköp, denna gång fick det bli en tröja som medverkat i "Dagens Dagens". Tröjan är från Weekday och gick på överkomliga 450 kr. En tröja som går att alldeles utmärkt att kombinera med en ljusblå skjorta, tröjan i sig kommer användas ganska så flitigt under det sköna sommarkvällar som sakta men säkert börjar komma allt närmre.

Later.

Pace.

Dumburken


Ikväll spelas match nummer 3 i finalserien mellan Hv71 och Djurgården. Det står 1-1 i matchen och DIF behöver verkligen vinna idag på hemmais för att ta initiativet inför de två nästkommande matcherna som spelas i Jönköping. Sändningen börjar klockan 19:00 på kanal 5 och jag tror på en riktigt intensiv och tempofylld match.

Stay black

/James

Blekt

Ingen människa kanm ha undgått att läsa om den så "heta" baseballjackan från Gina tricot. Personligen kan jag inte förstå hur alla tejer kan "haypa" den så mycket, jag tycker att den är riktigt ful och känns sjukt opersonlig. Jackan känns lika blek som Liam Norbergs 90-tals frilla!


Musiclovers som Fashionlovers







Till Ära av





När jag nyligen var ute och åkte bil fick jag höra gammal goding med Scott McKenzie. San Francisco, en låt som spelades på flitit sista året på gymnasiet. Den väckte många härliga minnen, och trots att ingen av mina gamla klasskompisar någonsin kommer att läsa det här så vill jag ändå tillägna detta inlägg till just gymnasietiden. Innan inlägget börjar bli allt på tok för djupt och känslosamt så vill jag bara säga - tack för att jag finns. Varsågod.

Later.

Pace.

Den oförutsägbare



Fredagen var kanon, vi grillade hamburgare och drack öl hemma hos Karl. Under kvällens gång diskuterade vi kvinnor. Det var ett jäkla tjat på James och hans inställning till mörkhyade damer. "Jag tycker mörkhyade damer kan vara ganska sexiga, det skulle vara coolt att ha varit med en sådan". Sa James.

Senare under kvällen tog vi en taxi till ett trevligt ställe där vi drack oss fulla tillsammans med en 34-årig dansk som fick gå under namnet "Mads", hela kvällen lång. Namnet är ganska billigt då vi fått de från "Kvarteret Skatan". Efter många timmars trevligheter så beger vi oss av, alla förutom "Mads" och James, det bestämmer sig för att gå vidare och ta en "farväl-öl" på någon pub.

På morgonen ser jag att jag fått ett sms av James där det står - "Hey, är hemma med en brud som spelar in musik med maskinen! Låter helt sjukt men jag tror inte att hon ljuger! Hon är sjukt skön! Fast jag är lite nojig eftersom att hon är lite brun i hyn! Ring mig imorgon! Puss och bajs!".

Later.

Pace


Polis-vintage


Lyx vs. Budget



Comme Des Garcon - 700 kr.




16thcollection - 249 kr.

Idrottsfashion



Nu när sommaren är påväg börjar det bli dags att tänka på att komma i form inför beachen. Om man inte vill bada i vassen men samtidigt inte har motivationen till att gå och stöna och slita på ett svettigt gym kan man ju faktiskt förena nytta med nöje och ha kul samtidigt man tränar.

Och vad känns inte mer rätt än att snöra på sig ett par schyssta tennisskor och bara ge sig ut på centercourten och panga iväg några "feta" smashar!

En riktig ikon både genom sitt fantastikska spel såväl som sitt öga för fashion gör Björn Borg till en av sveriges största idrottsutövare genom alla tider. Priceless

Fred

/James


Brunt eller Blekt?



Acne är förmodligen ett av det starkaste varumärken på klädfronten från Sverige - enligt mig, och jag har säkerligen ett antal från vårt avlånga land som håller med mig. Att övertäffa kollektion till kollektion är en bragd i sig, men det finns något jag stör mig på något så fruktansvärt. Acnes webshop - Acnestudios. Den var riktigt bra förrut, men nu är både funktionen och designen ny på deras hemsida.

Så vad tycker ni? Är nya Acnestudios brunt eller blekt?

Later.

Pace.


Musiclover





Dagens Dagens XLVII


Jeansskjorta: Acne Jeans: The Local Firm Linne: Cheap Monday Mössa: Weekday Parfym: Comme Des Garcon Perfumes Plånbok: Acne Känga: Clarks

Later.

Pace.

Osvenskt fashion VIII

Dagens osvenska mode kommer från Berlin och där vet många vad det handlar om. Vi på Pacemakers ser fram emot ett studiebesök i sommar. Då blir det förmodligen ett par bilder till!

vårFashion IXX

En riktigt skön jeansskjorta finns att köpa på modekungen.se. Jag kan inte påstå att det finns mycket annat av värde på hemsidan men jag har nog lyckats plocka ur russinen ur kaka. Skjortan kostade överkomliga 599 SEK. Nu kan vi snacka skön vintagekänsla. Lycka till!

Karl!

Bahamas nästa?


kultur

När det värsta hade lagt sej så tog familjen Pacemakers sej till den lokala konsthallen och kikade på dagens utställning och det var inte mycket att hänga i granen. Men vart vi än vänder oss så hittar vi fashion. Vilket modelejon!

acne?

Trevlig kofta från Acne. Den är riktigt stilren och är ett plagg som man kan slänga över vad som helst. Prislappen ligger på 1395 SEK. Lycka till!

Tävling -gissa barret!

Jag gjorde precis ett test på expressen´s hemsida om frisyrer. Jag KAMMADE hem 11p av 15p är ganska nöjd faktiskt. Men jag tyckte den här bilden var väldigt rolig och svaret var ganska självklart. Vet du vem det är?

KARL

Osvenskt fashion VII

Idag kommer vårt Osvenska mode från Sverige, det låter helt ologiskt men det skiter jag i. Göteborg är ändå så långt bort. Men åter till ämnet, mode. Mannen på bilden har så kallade "senilsnören" på sina solglasögon. Det kommer slå i år, själv var jag ute med det för ett par år sedan men som sagt är jag en bit före alla andra. Tack och bock!

KARL
(Bild från streetstyle46.se)

Blekt

Det blev en rafflande omröstning huruvida Ray-Ban´s Aviators var årets accessoar eller inte. Vi har precis dragit igång det vi kallar "brunt eller blekt" och i det fallet är brunt bra och blekt dåligt. Fråga oss inte varför, det bara är så. Slutresultat blev som väntat och tyvärr är vi inte redo än för pilotbrillor, dom har fortfarande för mycket "Ed hardy känsla" över dom som våra läsare gillar att kalla det. Vi får hålla oss till Ray-ban´s andra sortiment i sommar. Tack till er som bryr er och kom ihåg att det är för en bra sak, fashion!

KARL --O-O--

Shout Out Louds


Ikväll har Shout Out Louds äran att få spela för mig. Såg precis att baren öppnar klockan 19.30 på Södra Teaterna, great. Hörs vi där?!

Later.

Pace.

Musiclover




Åtta månader försent



En av mina absoluta favorithemsidor - 111vox verkar ha drabbats av "Zoovillage-syndromet", vilket betyder att man öser på med schyssta kläder men till helt fel årstid. Vinterkängan Rokin (på bilden) är en alldeles perfekt känga och till ett överkomligt pris - 1 295 kr. En känga jag garanterat lagt beslag på om det var för ett antal månader bakåt i tiden. Jag kan inte riktigt begripa mig på den inköpsansvariges tanke bakom den briljanta idén att försöka sig på att sälja vinterkläder under den efterlängtade våren som äntligen är kommen. Jag kan definitivt inte hålla personen som den "vassaste kniven i lådan". Jag hoppas jag uttryckt min besvikelse nog, för jag vill faktiskt äga ett par Rokin's.

Later.

Pace.

Under före festen

Just nu håller inte inläggen något vidare kvalité med tanke på att vi har fått i oss ett par öl och kanske lite "Minttu black". Vi kanske ses i morgon med tanke på att vi kommer sänka ett par till.

Karl, Pace och James + Mr. Trubadur


Före festen

Vissa kvällar minns man för alltid, andra kvällar har man glömt innan huvudet landar på kudden. Den här kvällen kommer falla under den senare kategorin. FAN VA RART!!

Kvällens dagensdagens!

KARL

PACE

JAMES

Dagens däckbytar outfit

Tischa: Queen (vintage) Jeans: Cheap Monday Skärp: Lacoste (vintage) Scarf: Vintage Keps: Vans Handskar: Mekonomen Träskor: Vintage

Manlig kärlek

Att göra saker med händerna tillsammans med andra grabbar måste vara bland det mest grabbiga man kan göra. Och nu pratar jag inte om att ta varandra på grejen. Jag pratar naturligtvis om att byta däck på bilen. Att smutsa ner sig om fingrarna samtidigt som man röker en lucky är riktigt bra för karaktären och teamkänslan.
Det jag beskriver kanske inte låter väldigt spännande och upphetsande och det är kanske inte ens något som är värt att ta upp på bloggen. Men när man ägnar sig åt de mest världsliga aktiviteter med sina bästa kompisar, och samtidigt har kul när man gör det, är för mig ett tecken på riktigt bra vänskap. Och trots att denna blogg handlar mycket om manlig livsstil så tycker jag att det inte finns något grabbigare än att våga erkänna att man faktiskt älskar sina bästa kompisar.

"Soundtrack of the däckbyte"

Dagens Dagens LXVI


Tröja: Weekday Skjorta: Our Legacy Bågar: Ray Ban Small Bag On a String: Sandqvist Jeans: Levi's Skärp: YMC Kängor: Rokin

Later.

Pace.

Det Senaste



Om cirka två år är trenden med upprullade jeans över, istället tar den lite mer engelsk/japansk inspirerande looken över med korta jeans. Må lågkonjukturen va över då, för det här är inte direkt den mest ekonomiska trenden. Ett som är säkert är att skräddarna kommer få fullt upp.

Later.

Pace.


Mauro och Plura

Även det bästa har sitt slut. Jag pratar förstås om Mauro och Pluras kök, det blev både den fösta och sista säsongen. Dom säger i en intervju att dom ska lägga ner mer tid på musiken istället för vid spisen.
För er där ute som inte har sett programmet eller som inte äns vet vilka Mauro eller Plura är. Mauro är Mauro Scocco och mer beskrivning behövs inte. Plura är Plura Jonsson och är sångare i Norrköpings bandet Eldkvarn. Du visste förmodligen inte vem det var förens ett par veckor sedan då han blev gripen för kokain innehav. Han försvarar sej med – Det var en fyllegrej. Jag hade druckit några glas vin på hotellrummet innan vi skulle ut och käka på vår lediga kväll i Göteborg. Vilken kille!
Tv-programmet utspelar sej hemma hos Plura då han nästan aldrig har tröja på sej eller inte ses utan en cigg i mungipan medan Mauro glider runt med kavaj och ses snygg ut. Varje vecka kommer det fräscha kändisar hem till Plura och dom lagar mat, umgås och ser ut att ha jävlig trevligt. I går var näst sista programmet och då blev dom gästade av Moneybrother och Marit Bergman. Du som förmodligen blivit sugen att kolla på programmet ska då ratta in tv8 nästa torsdag klockan 22:00.

Vi hörs -Karl

Osvenskt fashion VI

God morgon! Vilken dag vi hade i går, torsdag. Första sidan på blogg.se och besöksrekord, inte illa. Sen har vi en fantastiskt fredag framför oss. Familjen Pacemakers ska samlas hemma hos mej och förhoppningsvis så glider grillen fram och kvällens väder tillåter. I vilken fal som helst så blir det ett par öl och våran kära vän Mr. Trubadur kommer med gitarren, så vi har en helkväll att se fram emot!

Men åter till Osvenskt fashion nr.6. Man kan tro att dagens fashion kommer från ett land lång bort i öst men tro det eller ej det är från vårt kära grannland Norge, närmare bestämt Oslo.
Under våran vistelse i Oslo tidigare i veckan såg vi inte inte många spår av fashion men det fanns om man kollade noga. Lycka till!

KARL

Fläskbook



Ni har väll inte glömt bort att ni kan följa oss på Facebook? Vi går under namnet Pace Makersson.

Later.

Pace.

Patrick Bateman


Mannen som gav metrosexualiteten ett ansikte. Han har en privilegierad bakgrund och har studerat vid Harvard. Han är anställd vid firman Pierce & Pierce på Wall Street i New York och bor i en exklusiv lägenhet på Manhattan. Han upprätthåller ett perfekt yttre genom att sola solarium och använda diverse hudkrämer, samt ansiktsmasker. Att sola solarium och vårda sitt yttre är längre inte pinsamt eller gay när man vet att Bateman gör detsamma. Är han är fashionlover? Nej han är Patrick Bateman.

Later.

Pace.

Inte så oväntat



Det var på tiden att blogg.se riktar rampljuset mot en riktig blogg (Pacemakers.blogg.se). Bättre sent än aldrig eller vad är det man säger? Hoppas ni fastnar som flugor i klister när ni väl har klickat er in på Sveriges ledande inspirationsblogg. 

Later.

Pace, Karl & James.


VårFashion XVIII

En riktig kalasbyxa! Cheap Monday, dom kan dom. Byxorna blir riktigt fina i sommar med ett linne och en stråhatt i en park med ett sofistikerat rödvin. Tyvärr hittar jag dom inte längre på någon webbshop så om nu någon skulle hitta dom kan du ju slänga iväg en kommentar.


KARL VonPacemakers

Livstil



Som sagt, vi gillar alkohol. Speciellt när vädret är på topp! Dagen i ära har bestått av bärs, cigg och bloggande.

Later.

Pace.

Nytt Från Acne





Två riktigt vassa skjortor från Acnes nya sommarkollektion - Pop (Base) Classic. Jag gillar den lite slitna vintage känslan i materialet, vill du känna dig hemma i sommar så ska du nog satsa på just det stuket när det gäller skjortor. Själv hoppas jag på att någon av de två skjortorna på bilden kan hamna i min brevlådan inom snar framtid. Priset ligger fortfarande på detsamma när det gäller Pop Classic skjortorna - 895 kr, det vill säga.

Later.

Pace.


Dagens visa

Idag vill jag ta upp något om jag tror att det flesta känner igen. Jag tror nog att alla har suttit i sin ensamhet framför datorn och gjort detta, och samtidigt som man håller på med det tänkt tanken att det skulle vara ett öde värre än döden om någon visste vad jag höll på med nu..

Jag pratar naturligtvis om att lyssna på sin skämsellåt. En skämsellåt är en låt som man tycker om men som man aldrig vill erkänna att man gillar. En låt som du lyssnar på när ingen kan höra dig yla med i den värsta texten som har skrivits av en människohand.
Vi på pacemakers vill visa att vi verkligen bryr oss om våra läsare och därför har vi valt att komma ut ur garderoben med våra egna skämsellåtar.. Jag hoppas att ni inte tycker sämre om oss som människor bara för att vi är ärliga.
Enjoy
Den pinsammaste låten som någonsin har snurrat i James stereo är utan tvekan Sober med Pink. En låt som egentligen inte har något av det James värdesätter i en bra låt men har ett visst skönt "groove" som han bara inte kan ogilla.
Karl har en låt där titeln avslöjar att låten är helt kass. Låten heter "Fight for this love" och är riktigt pinsam. "Men den har något jag inte riktigt kan sätta fingret på" försvarar han sig med. En dåres försvarstal om du frågar mig.
Pace låt är en ganska bra låt att skämmas över. En låt som spelas flitigt när man "klubbar" är alltid en bra skämsellåt. För då kan man riktigt få ut det mesta ur låten genom att dansa röven av sig. Och det kan ju aldrig bli pinsamt för att alla andra gör ju samma sak. Låten är "Bad Romance" med Lady GaGa.
Nu vet ni det också. Kom gärna med era egna skämsellåtar om ni vågar, och kom ihåg att det inte är pinsamt att komma ut med det eftersom att alla har en.
Älska din näste
/James

Dagens Dagens XLV



Tröja: Our Legacy Jeans: Weekday Bågar: EyeWear Väska: Sandqvist Parfym: Diesel Skärp: Weekday Skor: Weekday

Later.

Pace.

åter tillbaks till semesterbilderna

Detta är då Castro distriktet där ett flertal filmer har spelats in. Men framför allt filmen Milk med Sean Penn. Det är alla homosexuellas fristad. Jag har aldrig sett så många homosexuella i hela mitt liv på en och samma gång. Själva stadsdelen var otroligt fin med alla dess viktorianska byggnader.

Fashions Fiende


Musiclover


Det är inte så mycket fashion i Per Gessle, men det är inte de vi bedömmer i kategorin Musiclover. "Billy" är Pacemakers favorit-"reselåt". Det är låten som spelas flitigt när vi åker på impulsresor och när osäkerheten gror i våra ej så övertänkta val, ja då är det just låten "Billy" som får alla pusselbitar att falla på plats. Fattar ni vad det handlar om?

Later.

Pace.

Gårdagens fråga, brunt eller blekt?

I gårdagens fråga blev det lika. Vi försöker i dag igen och denna gång behöver vi eran åsikt!

Nu är det upp till er, hur känns Ray-Ban´s Aviator eller som man säger i folkmun "Pilotbrillor" i sommar? Vi på Pacemakers har dragit i gång en ny grej som vi kallar "Blekt eller brunt" och i det fallet är blekt dåligt och brunt bra.
När vi då drar i gång denna omröstning vill jag tillägga att det inte handlar om glasögonen med det så kallade spegelglase för det vet vi redan att dom är skitfula. Det ska vara dom med svart glas eller dom som ni ser på bilden. Så vad säger ni, brunt eller blekt?


KARL

Osvenskt fashion V

Vi fortsätter med Osvensktmode från London. Denna gång blir det rock, stilen som aldrig går ur. Vilka jävla grabbar. Skinnjackorna är helt rätt och lika så deras scarf som är så 2010.
Vi fortsätter med succén med Osvenskmode i morgon och då från vårt grannland Norge.

Karl

Hultsfred



Förr var Hultsfred, festivalernas festival! Men under de senaste åren har konkurrenterna slagit hårt och tagit över med den nya "festival-tjusningen" som längre inte ligger i skogen, utan mer i parker och city. Lite som på samma sätt Facebook-chatten konkurrerat ut Msn.

Jag gillar Hultsfred, det ligger åt helvete, det är smutsigt och det är vintage. Precis som en festival ska vara. Trots det kommer jag inte att närvara i år, banden är inte tillräckligt lockande men till nästa år hoppas jag att Hultsfred kan komma ut ur svackan och än en gång bevisa att det är en festival att räkna med. För vad vore en sommar utan Hultfredsfestivalens existens?

Later.

Pace.

Bateman was here


FASHIONLOVER

Han må vara den mest välklädda mannen under hela 1900-talet. Han har både förstört klädstilar som han har skapat klädstilar, han är är riktig fashionlover. Vilken kille! För er som mot all förmodan inte har lyssnat på denna mans mästerverk så ska jag ge er ett tillfället nu.

KARL

vårFashion XVII

Jävligt snygga jeans från The Local Firm. Gillar den urtvättade brittiska punk känslan. Cheap Monday har väll försörjt sej på dessa jeans i åratal nu men jag tycker faktiskt att detta par har så mycket mer att ge. Jag hittade dom på aplace.com för 1295 SEK.

HADE som dom säger i Oslo -Karl

Ren styrka!



Det är tryggt att gå bakom en kompis som bär på en styrka som nästan kan klassas som en superkraft. Karl är en sådan kompis, utan att ens anstränga sig, lyckades han bryta av ett bord idag när vi satt ute och fikade. Herkules is fake, Karl is for real.

Later.

Pace.

Brunt eller blekt

Nu är det upp till er, hur känns Ray-Ban´s Aviator eller som man säger i folkmun "Pilotbrillor" i sommar? Vi på Pacemakers har dragit i gång en ny grej som vi kallar "Blekt eller brunt" och i det fallet är blekt dåligt och brunt bra.
När vi då drar i gång denna omröstning vill jag tillägga att det inte handlar om glasögonen med det så kallade spegelglase för det vet vi redan att dom är skitfula. Det ska vara dom med svart glas eller dom som ni ser på bilden. Så vad säger ni, brunt eller blekt?


KARL

Det senaste



Det senaste "fashion-fostret" som ligger och gror är avklippta ärmar. Jag har aldrig varit säkrare på min sak - det här kommer att bli nästa stora grej och ni som tvivlar, kan känna er extra träffade när jag någon gång i framtiden publicerar ett inlägg vars titel är "Hate to say I told you so III". Som ni kanske ser på bilden har jag redan skapat konst av en gammal goding.

Later.

Pace.

Osvenskt fashion IIII

Osvenskt mode nr4 kommer från bagetterna och bearnaisesåsens hemland Frankrike närmare bestämt Paris.
Själv tycker jag inte att outfiten är mycket att ha utan att det är detta fantastiska håret som gör det.
Karl

We Want You II



Postat av: victor

"Mitt tips är att införa lite mer fashion, har följt eran blogg ett tag nu och det har börjat spårat lite för mycket annat än det den senaste tiden.. Jag vet inte om det är bara jag som känner så men jag läser inte några bloggar om folks privata liv utan mer att de ska ha ett speciellt innehåll.."

Postat av: Oliver

"Jag håller lite med Victor. Det som är bra är ofta jävligt bra, men det dåliga håller en alldeles för låg lägstanivå. Ni har inte ännu hunnit hitta något som känns riktigt äkta eller som "är" pacemakers." 

Postat av: Arne

"Mitt tips är att inte stava fel på "disskuteras"..

Annars, layouten är riktigt tradig. Bra bilder är aldrig fel, högupplösta och kontrastrika bilder gynnar ögat. Liknande Hanna o Johns blogg..

Jag ser gärna budget vs "lyx" och var man kan handla det som visas. Och skippa det lite för personliga, men filmtips och musik är aldrig fel att baka in.. Det är mina åsikter och tankar..

Nej jag säger inte att språket är allt, men att inte stava rätt är inte okej.. Sen grammatiken skiter vi i.

ANNARS. WP"

Pacemakers: Vi tycker att det är väldigt roligt att ni kommer med åsikter och därför tänkte vi reda ut frågetecknets existens. Vi besvarar er i tur och ordning.

Victor/Oliver Det går inte att skriva 9 inlägg om dagen som enbart handlar om fashion. En äkta fashionlover vet att fashion är som "fnask", det kommer och går. Det kommer inte färskrykande nyheter som är värda att blogga om varje dag, men när det väl kommer - så kan du vara säker på att det dyker upp på Pacemakers. "Style is forever" är ett uttryck du kanske hört? Det är ett ämne som går att skriva tusentals inlägg om dagen, men precis som med fashion så tror jag att bloggen blir lätt enformig om den enbart skulle handla två ämnen.

Sedan kan man fråga sig hur en blogg som tillhör tre anonyma killar kan bli "för" personlig? Många kanske har fått för sig att bloggen ska enbart bestå av fashion. Det är helt fel, bloggen handlar om vår livstil som i sin tur kanske består av 50% fashion. Vi är fantaster av så mycket mer än bara mode. Som till exempel: Alkohol, musik, kvinnor, konst, filmer, mat, fashion och nästan allt som har med populärkultur att göra. Allt de där i en kombination gör att bloggen har ett brett budskap vilket gör den aningen personlig. De gör bloggen mer äkta.

Arne. Din kommentar var lika gammalmodig som ditt namn, men vintage är aldrig fel. Att det blir något stavfel lite då och då får man ta. Det går inte att sitta och rätta sig när man skriver så mycket som vi gör. Du blir blind för fel efter ett tag, det kan jag lova dig. Dessutom är det en blogg som drivs av Sveriges kanske mest självgoda snubbar så vi skriver hur vi FUCKING VIIIIILL!!!!!!!!!

Det där med lyx vs budget var ett bra tips faktiskt, vi har tänkt oss att ha inlägg som är lite mer "frågande" till er läsare. WP= Wery Pra?

Later.

/ Pace, Karl & James.


oslo



Fäshiönlövers! Just nu sitter "The Crew" på Norges motsvarighet till Café Opera och väntar ivrigt på att Mäklaren ska anlända. Hittils har vi inte lyckats med allt för mycket, våra pass och cv'n ligger dessvärre hemma - så det där med jobb blir svårare än vi tänkt oss. Vem har sagt att det ska vara lätt? Vi skrattar "faran" i ansiktet. Vi har däremot lyckats röka upp ett paket cigaretter, trots att ingen av oss egentligen röker - men vi ska börja. Vi har också överförbrukat det dagliga kaffeintaget. Det var nulägesrapporten.

Later.

/Pace, Karl & James.



Reklam i LA


den glada strumpan.

Är du som Viktor Uggla, hål i strumpan? Happysocks.com där hittar du fantastiskt många snygga strumpor. Nu är väll inte någon nyhet med den glada strumpan men jag tycker dom förtjänar en plats i rampljuset. Dessutom är det frifrakt om du köper fyra par eller fler.
Karl "killen med strumpor"

Karl <3 Conan

Karl med Conan O'Brien. Nu kanske inte denna bilden är något större bevis med tanke på att mitt ansikte är censurerat, men jag lovar jag var där.

Osvenskt fashion III

Precis som utlovat kommer det denna gång fashion från "the big apple"
New York. Jag har sett så många Östasiater som klär sej väldigt "on the edge fashion". Jag tycker det är kul att det finns något folkslag som axlar det ansvaret.


Peace Mr.Karl

VårFashion XVI

Vi börjar dagen med en jäkligt schyst Tshirt från  Unifors For The Dedicated. Just denna denna är från fever.se som bilden kanske avslöjar. Priset ligger på 450 SEK. Jag gillar den skarpt.
Karl

We Want You!



Pacemakers behöver din hjälp! Vi har som mål att någon gång under v.15 nå över 500 läsare. Gör vi inte det, så kommer bloggens framtid att disskuteras. Så var med och sprid ryktet om Sveriges ledande inspirationsblogg numero uno.

Mvh.

Pacemakers.


Fjärran väster!!






Passar på att slänga iväg lite skönt norskt 80-tals skidmode hoppas att ni känner er lite inspirerade.




Imorgon drar pacemakers iväg till vårat grannland i väster, med andra ord Norge. Vi åker dit för att förhoppningsvis göra bloggens första fastighetsaffär. Vi åker även dit för att leta efter Norges skönaste människa, Jon Skolmen. Önska oss lycka till i våran jakt på lycka och vi försäkrar er om att vi ska göra allt vi kan för att få tid till att dra iväg ett inlägg eller två på bloggen.

Bless

/James

Lysande idé



Nytt på Zoovillage! De väljer att lansera vinterkängan - Clarks, lagom till våren och allt! Smart drag.

Later.

Pace.


Allmänna idrottsklubben

Efter att ha harvat i gärsgårdsserien i 8 långa år är nu äntligen AIK tillbaka i finrummet i ishockey. Mitt favoritlag sedan barnsben är tillbaka där dom hör hemma. GRATTIS STOLTA AIK!!

Den spanska klassikern igår gick precis som väntat. Barcelona rullade ut Real och Messi visade ännu en gång varför han är den enda spelare som självaste Maradona skulle kunna betala för att se spela fotboll.

Det enda sättet att bli av med en frestelse är att ge vika för den!

/James


PÅ G!



En skjorta från 16thcollection's nya kollektion. Skjortan - "Wood #9" anländer v.15 (imorgon) och går loss på 349 kr. Helt klart prisvärd! Dock inte så värst vårig, men det gör mig inget! Den kommer att beställas så fort som möjligt.

Later.

Pace.


Konsten bor här


DAGENS KARL

Jeansskjorta: Acne
Chinos: Acne POP
Halsband: Vintage
Strumpa: MQ (bluprint)
Linne: Weekday

Osvenskt fashion II

Denna gång kommer det Osvenska modet från Amsterdam. Som jag alltid har sagt "Less is more" och denna gång passar det perfekt. Jag gillar skinnjackan skarp och speciellt i dessa jacktider. Nästa gång blir det fashion från "the big apple" New York!
KARL

VårFashion XV

Jackor jackor jackor. Jag vill inte ens ha någon jacka på mej! Men tills vidare får man väll nöja sej med att dölja det man har under med något snyggt, så varsågod. Låt mej presentera vårens nykomling i Weekday garderoben. En riktig gammal "rökjacka" men en skön blå mossig ton.
KARL

Dagens filmtips

Into The Wild.
Christopher McCandless tog examen från Emory University med fina betyg år 1990. Istället för att fortsätta studierna på Harvard Law och skaffa sig en karriär gav han sig ut på en resa inspirerad av sina favoritförfattare. Han kände sig främmande i det moderna samhället, och syftet med resan var att finna sig själv och något äkta i naturen. Efter att ha skänkt alla sina besparingar till välgörande ändamål och klippt banden med sin familj, dumpar han sin bil och eldar upp sina kontanter. Under namnet Alexander Supertramp ger han sig ut på en resa genom Nordamerika med slutmålet Alaska och insikt.

ROLLISTA:
Emile Hirsch - Christopher McCandless
Marcia Gay Harden - Billie McCandless
William Hurt - Walt McCandless
Jena Malone - Carine McCandless
Catherine Keener - Jan Burres
Brian Dierker - Rainey
Vince Vaughn - Wayne Westerberger
Zach Galifianakis - Kevin
Kristen Stewart - Tracy
Hal Holbrook - Ron Franz

Filmen bygger på den verklighetsbaserade boken av Jon Krakauer från 1996. Filmen är regisserad av Sean Penn och det är en av han mästerverk.  Filmen är från 2007 och blev en riktig hit och för er få som inte har sett den är detta ett fruktansvärt hett tips. Gör er själva en tjänst hyr den i dag.

Karl

Musiclover


Den här låten hörde jag för första gången när jag satt på ett tåg påväg till Hamar sommaren 2005. Jag var kär och långt hemifrån. Låten gick rakt in i mitt hjärta och gjorde helt klart min sommar. Nog om det. Låten 500 miles tillhör det amerikanska bandet The Hooters som bildades 1978 i Philadelphia. Njut.

Later.

Pace.

Dagens Dagens LXIV



Jag lät fantasin flöda iväg och resultatet blev "Dagens Dagens LXIV" som har en liten touch av park-tema. Vädret är inte varmt, men det går att sitta i en liten kraftigare jeansskjorta, och solen tittar förbi lite då och då. Gitarren är med, likaså vännerna. Era planer är att sänka ett par kalla i takt med lite allsång.

Jeansskjorta: Levi's Chinos: Filippa K Bågar: Eyewear Halsband: Pour Klocka: Timex Känga: Wings+Horns

Later.

Pace.

birdemic

Jag läste på Aftonbladet och såg några klipp från denna film och det såg inte bra ut. Jag youtubade filmen och såg att det var en riktig film och den hade självklart en trailer och den tänkte jag bjuda på nu. Filmen är nån blandning mellan Alfred Hitchcocks Fåglarna och nån risig finsk lågbudgetfilm. Det är förmodligen världens sämsta film.

Njut - Karl

Vad är grejen?



Jag ser inte riktigt tjusningen i att kopiera varenda detalj från tygskon numero uno - Converse och sedan stå rakryggad och försöka ta åt sig äran av att ha tagit fram en "snygg" sko. Skon på bilden är från märket Underground och går loss på 245 kr som är helt klart ett överpris. Som ni ser så är det kopierat rakt av från Converse, och enligt mig ska inte en kopia kosta mer än några kronor. Precis som Lacoste tischorna i Thailand.

Later.

Pace.

Semesterbilder

Semsterbilder från San Francisco i vintras. Husen man ser i bakgrunden är dom så kallade "Painted Ladies" och det var faktiskt denna vy som var med i introt till den gamla 90 tals serien "Fullt hus" Om ni ska till denna fantastiska stad så åk och kolla på dessa hus. Do it!

Karl

sol i sinnet

Cheap Monday har gjort det igen. Vi har sagt det förut och vi säger det igen Clubmasters är sommar 2010 PUNKT.
PEACE - Mr.Karl

El klassiker



Paella i all ära, men den enda riktiga spanska klassikern är El Clasico. Det heta mötet mellan Real Madrid och Barcelona är säsongens höjdpunkt och matchen ikväll är inget undantag. Båda lagen ligger på 77 med bara ett målsskillnad till Reals fördel. Matchen i matchen är utan tvekan den mellan Barcelonas charmtroll tillika trollkarl Leo Messi och Reals primadonna tillika "filmstjärna" Cristiano Ronaldo.

Personligen hoppas och tror jag att Messi och hans Barcelona tar hem matchen. Pace kommer förbi och jag hoppas att han har med sig en påse chips och kanske ett sexpack med någon maltig dryck.

Vi ses

/James


LP

Jag har precis kammat hem en vinylspelare från tradera.se och det känns kanon. Nu är det inte den som är på bilden utan den jag har köpt var en lite äldre och i mörkt trä. 200 SEK blev slutpriset.
Karl the musiclover

all star high!

Converse började göra skor redan i början av 1900 talet. Men riktigt stora blev dom förrän någon gång under 70 talet då många rockstjärnor och andra kända människor började använda Converse. Den röda original skon kalla "Chucks" efter den stora basket proffset Chuck Taylor.
Men frågan är, kommer aldrig denna sko bli omodern? Det fantastiska med denna "All Star modell" är att alla kan "pull them off".

Karl

like a tiger

Mer sköna "white trash" Tshirts åt folket! Hittar ni någon någonstans, ring mej!
Karl

Gårdagens humor



En mörkhyad man: Så du bor här i trakterna eller?

James: Ja precis det stämmer! Vart kommer du ifrån då?

En mörkhyad man: Jag är från Sverige.

James: Okej, men vart "härstammar" du ifrån?

En mörkhyad man: Haha, jag är från Sverige.

James: Men du ser ju ut som ett elephantollon!

sliten?

Efter gårdagens bravader så blir det nog inte mycket skrivande förräns i eftermiddag. Nu ska jag sova!
Peace - Karl

Osvenskt fashion I



Street style i Aukland (New Zealand). Från andra sidan jordklotet kommer det mode. Fram över så blir det mer fashion utanför sveriges gränser. Håll ögonen öppna!



Vårfashion XIV



Jeans har varit fashion sen 50-talet, tror ni trenden blir bruten i vår? Nej så fan heller. Jeans är odödligt fashion och det bästa jeansen kommer från våra egna svenska märken: Acne, Whyred, The Local Firm, Cheap Monday/Weekday & Our Legacy.

Later.

Pace.

Det får pälsen att stå



Leran från OSIS som jag smetar i frillan får varenda hårstrå på mitt huvud att resa sig. Vad burken kostar har jag faktiskt inte en aning om, men vad priset än är - så kan jag absolut rekomendera det!

Later.

Pace.

TURK PÅ BURK

Turken på burken är inte turk utan han är faktiskt grek. Det är inte bara vi som har gått och köpt denna yoghurt som är besvikna när detta uppenbarar sej, utan mannen på förpackningen känner sej också bedragen när alla har trott att han är turk. Han är en människa som inte vill bli kallad turk så nu begär han  50 miljoner SEK av Lindahls Mejeri. Vi kommer att följa upp detta "yoghurt-drama" så inte behöver leva i ovisshet efter detta inlägg.

Karl

work

Shout Out Louds spelning är om åtta dagar nu. Den befinner sej på Kägelbanan på Södermalm i Stockholm 17 och 18 April . Ni som inte har någon biljett, sorry. SOLD OUT! Förhoppnings vi blir det en mix av gamla godingar och hela det nya albumet WORK. Ser mycket fram emot nästa lördag men en heldag av musik och öl.

Hot Roddin' Lager

Ikväll är det fredagkväll och familjen Pacemakers ska ner på Systembolaget eller som man säger i Norge Vinmonopolet. Det kommer förmodligen bli en back Pistonhead som har en "spring edition" ute i butikerna. Det är ett maltigt svenskt öl med inslag av knäck och honung. En riktig höjdare.

Nr. 1432 - 33cl Glasflaska - 11,50 SEK

gatukonst på pacemakers

Att pärlplattorna har kommit till baka efter en långtids vila efter förskole perioden. Det är kul! Att denna glasspinne kan förgylla mångas vardag är fantastiskt.

Karl Von Pacemakers

Malcolm McLaren död

Malcolm McLaren dog i går på ett sjukhus i Schweiz av långvarig cancer sjukdom. Han var en omtalad manager till bandet Sex Pistols på 70-talet och han jobbade även med New York Dolls senare i karriären. Han har även gjort ett antal skivor där han själv står i centrum och tar ton. Vila i frid 1946 - 2010.

Karl

möte

Pacemakers ska på möte. Det ska diskuteras stora saker för framtiden. Kl 11 på det lokala fiket!

Filmkväll på pacemaker





Om man nu mot förmodan inte ska supa ner sig själv till oigenkännelse i helgen så kan det alltid vara mysigt att bara ligga hemma i soffan och insupa en riktigt schysst rulle. Vi här på Pacemakers vill därför vara vänliga och tipsa om en riktigt bra film.

Gilbert Grape är en Amerikansk film från 1993 i regi av våran alldeles egna Lasse Hallström. Filmen utspelar sig i en typisk amerikansk småstadshåla där den ambitiösa ynglingen Gilbert Grape (Johnny Depp) lever sitt liv för sin autistiska lillebror Arnie (Leonardo DiCaprio). Gilbert Grapes liv känns väldigt slentriant och platt tills en dag då Becky kommer till staden....

Filmen är helt klart en riktig pärla och att se "Leo" som Arnie är vad jag skulle vilja kalla skådespeleri på riktigt hög nivå.

Mycket nöje

/James

GAY


vårFashion XIII

Till dej som inte har kommit fram till något vettigt att ta på dej i vår, så har du möjlighet att lägga vantarna på denna tidlösa bombarjacka. Den kan bli din för endast 180 SEK på lillasodergatan.com! Slå en lov förbi och kika på deras andra fynd. Lycka till!

Inspiration



Nu visar jag hela svenska folket vad ett kylskåp ska innehålla: Margarin, en 3,5a (Heiniken), tobak till vattenpipa, sex danska fatöl, en påse, ägg, sprit, en gammal tårta, en pizzabit och sist men inte minst - Absolut mango.

Later.

Pace.

lilllördag!


Håll i hatten!





Jag hade lika gärna kunnat placera hatten under rubriken "Vårfashion", eftersom halmhatten kommer bli en minst lika stor hit som när det var "fashion" att ha hårsnoddar på fötterna. Orsaken till att jag inte väljer att ha rubriken "Vårfashion" är enkel - JAG HATAR HALMHATTEN. Jag har faktist aningen svårt för hattar, hatten kan enligt mig enbart bäras upp av en (levande) person på denna jord och det är Slash. Sen kan jag även lägga till att jag är svag för hatt-trenden under 30-talet då man kombinerade hatten med en väldigt kort slips, samt kortärmad skjorta. Det var Fashion's födelse.

Later.

Pace.

dagens tillsalu förtsätter

Då har vi en köpare som har lagt 120 SEK. Känner du dej manad att dra till med 130 så kan den bli den.
FÖRSTA, ANDRA...

Karl

dagens vin (oude kaap)

Dagens vin. Det Sydafrikanska vintet Oude Kaap var ett mycket trevligt onsdags vin. Jag, James och Pace fick i oss en 3liters låda i går utan problem. Det skulle tydligen vara ett ungdomligt vin med toner av körsbär och gräs och lirade bra med grillat och till pizza, jag skulle nog säga att den höll vad den lovade. Ett riktigt prisvärt vin.

4 av 5 Pacemakers ger jag detta utsökta rödvin.
2048   Oude Kaap (flaska) 59  SEK
22017 Oude Kaap (box)    169 SEK

KARL

MAURO

Torsdagens tema är svenska klassiker. I dag bjuds det på Mauro Scocco med Till Dom Ensamma. Det är en riktigt skön gammal skitgoding. Varsågod!

Hemma i vår




Vill du vara festens mittpunkt?

Ta med dig gitarren och ta på dig den tidlösa skjortan så kommer du garanterat få en kväll att minnas. Om du inte kan "pulla it off" så är det ju alltid coolt att slå sönder gitarren och sula skjortan.

/James och Karl och Pace

"Älska din nästa"

The beatles



Lyssna på "Hey Jude" med The Beatles, ta ett glas med vin och en bit ost och bara njut.

Kommer du inte i brallan då kan du vara säker på att du är döv.

Pacemakers sitter och gör det i skrivande stund och inte ett öga är torrt kan jag lova er!

MVH /James, Pace och Karl

VIN KVINNOR OCH SÅNG!!!!!!!!!!




IN I DIMMAN FÖR FAN!!!!! NU SKA PACEMAKERS KRÖKA!!! DET BLIR VIN, KVINNOR OCH SÅNG HEMMA HOS JAMES!!!!!! ALLA FÅR KOMMA!!


nu åker vi.

Snart åker rullbrädan fram. Det är inte många dagar kvar. Till er där ute som inte har fått för er att börja åka longboard, börja med det! Helt fantastiskt. Mycket nöje!
Karl

BRILLMONGO!

Det dödskalle prydda märket Cheap Monday har släppt nya solglasögon för ett par veckor sedan och jag gillar många av dom och speciellt när dom kostar 200 SEK. Denna Wafers-modell med stålbågar gillar jag skarpt. På caliroots.com hittar du fler modeller. Lycka till!

Karl

Världens häftigaste människa!!!

Slash - Världens häftigaste människa, har släppt en ny platta som kommer snurra många varv i min stereo kan jag lova er.

Slash, det smått legendariske gittaristen från Guns N Roses har kommit med sin första soloskiva. En skiva där han har skrivit låtar som han själv gillar. Han säger själv att han skrev för sig själv och inte för något band eller något skivbolag.

Kända artister som medverkar på skivan är: Ozzy Osbourne (Black Sabbath) , Lemmy Kilmeister (Motörhead), Fergie (Black eye peas), Dave Grohl (Nirvana, Foo Fighters) medflera.

Har precis lyssnat igenom skiva och jag personligen tycker att det är 14 riktigt tunga spår där man verkligen får chansen att se Slash från sin allra bästa sida!!  Jag kan lova er att det kommer skrivas mer om denna tunga skiva senare i veckan!


Enjoy

/James



dagens tillsalu!

Är du sugen på en ny Tshirt nu när vårsolen tittar fram? Då är den din för bara 100lappen +frakt.
Känner du att det står just ditt namn på denna tisha så släng iväg ett mail till [email protected]!
Märket på Tshirten är DRDEMIN och priset var en bit över 400 SEK vid köp. Storleken är L men skulle nog säga att den passar bättre på en M dan/herr.
KARL

dagens bok!

Dagens bok är Jonas Indes To Fast For Love. Boken handlar om Jonas problem i livet, om hans alkoholism och självmordsförsök men också hans roll i Killinggänget. Men också om hans resan med Martin Kellerman, mannen som står bakom succén serietidningen Rocky, resa igenom Staterna. En mycket välskriven bok som kanske inte speglar dom ljusaste dagarna i livet. (Adlibris.com 113 SEK)

KARL

Idrottsfashion I




The great one

/James


dagens resetips!

När Jag och James var ute och reste i Asien för ett år sedan så besökte vi bland annat Bangkok och väl där så åkte vi upp på 72 våningen och besökte denna välkända bar. Vilken öl vilken utsikt men till vilket pris jo 50 SEK/öl. Du som ska till Thailand åk hit!
KARL

Varför är Åke Syk?



Han saknar en kvinna som inte är kall.... James är sjuk, lite av samma anledning som Åke. Finns det någon kvinna där ute som vill gå på "dejt" med mig så är jag down. Det är bara att säga till. Jag bjuder på allt. Det blir en helkväll med skumpa, jordgubbar och bubbelbad. Låter väl inte helt fel?!

Vi hörs

/James

Dagens blogg tips!

Återigen till er där ute som är en aning konstintresserade. En blogg som har givit mej mycket inspiration, woostercollective.com är namnet på sidan. Lycka till!
KARL

Dagens Dagens LXIII



Tröja: S.N.S Herning Jeans: The Local Firm Bågar: Persol Väska: Urban Outfitters Skärp: YMC Skor: Converse

Later

Pace.

suite up!

Våren är här. Suite up! Denna kavaj och fluga är från ZARA och för en gångs skull så har dom fått till det.
Karl

Konsten bor här!


Idag var jag hemma hos Karl och fick ta del av hans vackra konstverk. Killen är helt klart född med penseln i handen.

Later.

Pace.


Papphammar, mr.fashion?

Han har allt en kvinna vill ha och allt en man vill vara förutom koordinationsförmåga. Men är han en Fashionlover?
KARL inväntar svar...
http://www.youtube.com/watch?v=FSPXIMCAYW0

musiclover VI

Tisdag kör vi 80-tals tema på pacemakers. Jag ger er Soft Cell med Tainted Love. Videon speglar vardagslivet på det glada 80-talet!
MVH Karl

Bluesocks

Nya socks från MQ. 3 för 99 SEK. Det känns kanon faktiskt.
Karl

Farmville flyttar in!


Inget att skämmas för..

För att tag sen damp nya numret av "Aktuell Rapport" ner i lådan. Ett riktigt tungt nummer med spännande reportage från ett av det mest framgångsrika företagen inom porrbranschen just nu, tjeckiska Euromaxx. 

Om man mot förmodan skulle tycka att det är pinsamt att köpa tidningen på macken så kan få den hemskickad i ett diskretkuvert. 

Spännande läsning är garanterad, och om du inte gillar att läsa så får du en DVD med på köpet!!



 


Stay hard


/James

James tipsar

Läste precis Karls tips om sängkläder i 100 % bomull som ser ut något en tvättäkta uteliggare skulle välja att ha i sin säng om han nu hade någon.. Karls tips i all ära men det faktum att Karl aldrig ens har varit nära 13 rätt på tipset gör ju mig lite tveksam om att han ska få komma ensam med ett tips dagen till ära. 

Mitt tips är ett tv-spel som nu har funnits i cirka en månad men som ännu känns rykade färskt och aktuellt. Spelet är "God of War 3" och det är ett actionladdat äventyr där man får följa den råbarkade och väldigt färgstarka ex-guden Kratos i sitt första äventyr på PS3.  Att följa Kratos när han spöar monster i godzilla storlek på löpande band är något som är riktigt tillfredställande och man riktigt känner hur barnet inom sig skjuter brallskott på brallskott i ren upphetsning.

Liret går loss på en röding och  jag lovar dig att det är money well spent.



(Ingame bild från spelet)

Stay in school

/James


Dagens Inrednings tips!

I dag så tipsar pacemakers om lite inredning. Dagen till ära dessa sängkläder i 100% bomull, låt inte ögat lura dej utan detta är inte wellpapp. Tipset är väll ingen höjdare med tanke på att jag inte vet vart man kan köpa dessa fantastiska sängkläder. Lycka till!
Karl "Han kan ju allt den där Karl"

Epic Fail


Dagens Dagens LXII


Skjorta: Nudie Jeans: Cheap Monday Mössa: Our Legacy Plånbok: Billy Kirk Kängor: Clarks

Later

Pace.

Gatustil!

Karl blir modebloggs fotad på Götgatan i Stockholm förra veckan och har nu kommit upp på deras hemsida.

Slå hovarna i taket!

 

Godmondagsmorgon! Denna dag när vår enda kvinnliga skribent på pacemakers har rest till fjärran öster så får vi dela på ansvaret att ge er damer något matnyttigt att läsa. Vad sägs om dessa dojjor? Vissa säger att det kan vara lite för naturliga mej inte jag. Slå till nu.

Tack för mej. Over And Out - KARL

 


Njutning



Igår satt jag hemma hos en kompis och njöt av varenda solstråle som lyckades träffa mitt ansikte. Frukosten var classy den med - ägg, kaviar, toast och juice. Kaffe på den sen.

Later.

Pace.

MANNEN

Mitt favoritprogram på burken är "Extreme Survival" på Discovery Channel. För alla er som inte har sett programmet så går det ut på att Bear Grylls lär oss hur man överlever på platser där man utan rätt kunskap inte överlever mer än några dagar.

Bear Grylls är killen som kan äta saker som skulle få en get att spy, han har varit med i de Brittiska specialstyrkorna, han har bestigit Mount Everest och han har brutit ryggen i en fallskärmsolycka. 

 

Ikväll klockan 24:00 får vi se när Bear försöker överleva under extrema förhållanden i Kina, missa inte det.


Stay Black

/James


Fashion bor här


its in his kiss

2005 mötte jag våren i Prag. Men idag har man inte ens behövt drömma sig iväg till Tjeckien för att välkomna våren. Det bästa med våren är att många för att inte säga alla tjejer blir pilska som 15-åringa grabbar och de flesta är inte helt främmande för en liten vårflirt.

Vin, kvinnor och sång är bland det bästa jag vet, och vad passar bättre en härlig vårkväll än att dra ihop ett gäng och bara umgås och skratta lite? Kort och gott är jag en kille som gillar våren, och jag tror och hoppas att våren tycker om mig också.

Ikväll ska jag svinga några bägare och skratta och ha roligt. Hoppas att ni får en bra kväll och kom ihåg att det är bättre att slösa på vänliga kommenrarer än att samla på dom!










Stay Black

/James


James! Vem är du?!



Jag är det senaste tillskottet i Pacemakers, med tanke på att La Femme flyttar till Dubai på måndag och Maker har sällan tid att blogga på grund av ett krävande jobb, så tyckte Pace och Karl att det var läge att plocka fram esset ur rockärmen.

Jag är egentligen en rätt vanlig kille. Jag tycker om Bon Jovi, brudar och Captain Morgan. Faktum är att jag tycker om brudar jättemycket. Mitt favoritcitat är - "Gott öl har inte bråttom". Sen har jag också en förmåga att säga "What uuuuuuuuup?!" ganska ofta.

Stay black

 / James

Way Out West





Festivalen som jag med största sannolikhet inte kommer att sätta min fot på. Säkerligen är det många "go gubbar" som blir svinförbannade nu, men i år är Way Out West en "festival-fälla". Det var mycket bättre förra året. Själva området verkar annars vara ett väldigt soft ställe och det skulle dessutom inte vara helt fel med att gå på en festival i Göteborg. Dock måste banden vara av lite högre kvalité för att locka dit mig och mina vänner.

Later.

Pace.

Polis-fashion


APRIL APRIL





Inte för att det var speciellt roligt, men ni gick på det!!! Dessutom vill jag tillägga att vi aldrig skulle fatta ett sådant viktigt beslut över någon timmas snack! Den här bloggen lever mer än någonsin. Tack för att ni finns!

/ Pacemakers.

R.I.P

Vi har fattat ett beslut efter en lång diskussion och efter många timmars frustration så väljer vi att lägga ner bloggen. Orsaken är att det finns ett alldeles för litet intresse bland er läsare, alldeles för få kommentarer. Vi vill tacka alla er som följt oss genom den här resan. Ni har varit guld värda.


Tack för oss - Pace, Maker, Karl, La Femme & James.


RSS 2.0