Musiclover på måndag

 


She and Him. Det har skrivits en hel del om detta band den senaste tiden och dom har inte fått nog med uppmärksamhet tycker vi på Pacemakers. Bandet består av Zooey Deschanel (She) & M. Ward (Him). Om det fortfarande finns någon som inte kan placera Zooey så har ni förmodligen sett Yes Man eller 500 Days Of Summer då hon spelar den kvinnliga huvudrollen.

Men till saken hör att dom kommer till vår vackra huvudstad på måndag och gör en konsert på Södermalm i Stockholm. Närmare bestämt på Kägelbanan på Södra teatern. Dom kommer förhoppningsvis dra av ett par nya låtar från deras senaste album Volume TWO. På Södra teaterns hemsida står det om bandet:

"Kombinationen av talangfulla Matt Ward och karismatiska Zooey Deschanel är sinnebilden av pop-perfektion. Drömskt, vackert, skirt och bitterljuvt."


För er som blir sugna på att se dom den 3:e Maj är det alldeles för sent, biljetterna fanns inte kvar länge nog att få tag i en.


Karl - Dina öron i hetluften


Kommentarer
Postat av: O

She and Him: Det har skrivts en hel del om detta band på den senaste tiden. Vi på Pacemakers tycker dock att uppmärksamheten inte har varit tillräcklig.



Bandet består av Zooey Deschanel (She) och M. Ward (Him). Om det

ännu finns någon som inte kan placera Deschanel, så har ni kanske ändå sett Yes Man eller 500 Days of Summer, där hon har stora roller.



Till saken hör att de kommer till vår vackra huvudstad på måndag, och har en konsert på Södermalm, närmare bestämt på Kägelbanan, Södra teatern. De kommer förhoppningsvis att dra av ett par låtar från det senaste albumet "Volume Two". Så här står det om paret på Södra teaterns hemsida: "Kombinationen av talangfulle Matt Ward och karismatiska Zooey Deschanel är sinnebilden av pop-perfektionen; drömskt, vackert, skirt och bitterljuvt.



För er som är sugna på att se dem den tredje maj, är det dessvärre för sent, då biljetterna är slutsålda.

2010-04-28 @ 20:31:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0