Frågor & Svar.

Är ni på riktigt släkt Ir bara ett gäng kompisar?

Så vitt vi vet så befinner vi oss inte i samma släktträd, däremot har vi planterat ett eget släktträd som heter Pacemakers. Det ska växa med åren och bli lika stort och stadigt som ett redwoodträd. 

Era privata plagg! Hela outfits hade vi älskat!

Det kommer det kommer, en alldeles för hög dos av det goda slutar bara i katastrof. Ni får en måttlig mängd, lite då och då. Lite som en Elvislåt, kort och gott. 

Skulle vara sjukt sweet om ni för guds skull börjar sälja era small bags on a string!! En svart med mässingkedja skulle vara stört najs.

Ja, det tycker vi också! Vi gör allt vi kan för att öka på processen. Det där med mässingkedjan lät faktiskt inte dumt! 

Mer tjejmode.

Något tjejmode kommer vi inte börja skriva om, vi har valt att inrikta oss på Manlig Livsstil. Däremot så slänger vi ofta in unisexplagg - vilket är plagg för både killar och tjejer. Så på så sätt blir det en gnutta tjejmode. 

Vad använder ni för hårprodukter?

Allt mellan produkter från Oasis-Di:fi. Vilket kan vara hårspray, wax, lera eller pulver. 

Varför är ni så snygga?

Ja ni vet ju faktiskt inte hur vi ser ut i livet utanför Pacemakers (ja det finns faktiskt ett liv utanför, tro det eller ej). Men om ni tror / tycker att vi är det trots våra censurerade bilder så tackar vi så mycket för det. 

Vi skulle vilja tillägga att många verkar vilja se mer fashion, och om ni verkligen gillar så mycket fashion som ni ger intrycket av, ja då kan vi meddela er att ni kommit alldeles rätt. Pacemakers vägvisar och tar emot er med öppna armar. 

Pace, Karl & James.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0