ValborgSåhär såg det ut för ett år sedan. I år blir det lite annorlunda då familjen är lite utspridda i landet över Valborg. Jag vet inte riktigt vad de andra ska göra, men om vädret tillåter så blir det ett skönt häng utomhus med grill & allsång för mig. Jag ser de framför mig när alla sitter och sjunger i kör:  

"Valborgskaos på stora torget
rackarberget '95
vi bodde högst upp
vad mer vill du veta
jag berättar vad som helst".

Jag fick även att erbjudande att åka till Grekland imorgon. Impuls när det är som bäst, så om det nu känns lite glest på "Pace-fronten" i några dar framöver, så behöver ni inte vara oroliga. 

Later.Pacemakers HQ.


Den där Karl...Det var en gång då jag och Karl "panik-köpte" ett varsitt 6-pack 3,5or på en mack innan vi skulle iväg på fest. "Panikfylla" brukar de kallas när man får ta till med all alkohol inom räckhåll, och nu var det verkligen en panikfylla vi var ute efter. Väl i kassan så frågar kassöskarn vänligt: "Vill ni ha en påse till de här?". Karl svarar då: "Nej det är lugnt, vi ska ändå sätta oss här utanför och dricka". (Vi satte oss naturligtvis inte utanför och drack). Jag tror Karl "tjuvtankade" min bil av misstag på samma mack. Då fick jag åka dit och betala hans skuld, skämdes gjorde jag också eftersom de trodde att JAG hade tjuvtankat bilen.

Later.

Fint från BoomerangBoomerang har en såndär klassisk regnjacka i blått med vita knappar som jag skulle vilja ha.

Later.

återigen cykelfashion


Feta Pics
SlangSkola


Nytt från MaggioSatan i gatan är namnet på Veronicas nya platta som äntligen släppts. Jag har tyvärr inte hunnit lyssna igenom hela skivan, men jag håller en tumme för att det ska finnas tre låtar som ersätter: "17 år", "Måndagsbarn" & "Gammal Sång", som var tre grymma låtar från hennes förra platta.

Later.

Vi spelar in reklamfilm

Pace & ett kamerateam håller just nu på med en filminspelning som möjligtvis blir en
framtida reklamfilm för våra tygpåsar.

Learn something every day


P.A.P


Jag såg att P.A.P hade gjort ett datorfodral i något filtliknande tyg. Jag gillar det. Såg dessutom att priset var 350 SEK medan jag betalde 800 för den i ljust läder.

Musiclover: Human Beinz - Nobody But MeGatukonst på Pacemakers.Detta bidrag kommer från en läsare. Vi är otroligt tacksamma för alla bidrag som kommer in! Gatukonst i alla dess former är varmt välkomna till [email protected]

/ Pacemakers.

Nytt Inköp.Det var längesen jag ägde ett par manchesterbyxor och det har legat ganska högt på önskelistan faktiskt. Byxorna hade ganska dålig passform, och gråa byxor är något jag äger 4-par av sen tidigare. Används inte speciellt ofta faktiskt. MEN, det är av bra kvalité (Whyred, good stuff) och jag ska antingen fixa till passformen eller klippa dem till shorts. Gråa manschestershorts, kan bli rätt coolt. 

Later.

FashionLOver


Det var länge sedan vi hade ett inlägg under kategorin "FashionLover". Gubben med sparrisarna är vad jag har förstått Alex Shulmans' frus släkting från Gotland. Hur som helst så har han koll på läget. jeansskjortan, jackan, glasögonen och mössan lirar kanon ihop med det gråa svallande håret och skägget.

Karl P

Bild(http://blogg.aftonbladet.se/schulman)

Bakom Kulisserna


Som nya är en lögn.Gör som jag, tvätta dina tygskor. Jag kan inte påstå att jag var först med detta men förmodligen den bästa. Nu var jag dum nog att inte ta någon "förebild" men jag för att i korthet försöka beskriva hur dom såg ut, dom såg riktigt risiga ut.
Men för att få detta fantastiska resultat så är det bara att följa dom fyra punkterna nedanför.

1. Ta bort snörena för att undvika svarta fläckar på dom.
2. Applicera Yes eller annat diskmedel på dom större fläckarna på skorna.
3. Släng in dom i tvättmaskinen på 30-60 grader med tvättmedel för vit tvätt utan centrifugering ( då dom lätt kan gå sönder).
4. Ställ dom ute för att torka om vädret tillåter.
5. Klart.

Karl P

ingen reklam tack


Det är inte första gången brevbäraren ignorerar skylten jag har satt upp på dörren. Det känns faktiskt som han bara håller på och jävlas med mej...

Karl

Konstapel PaceDet kan vara rätt tråkigt att köra bil ibland. Speciellt på natten. Jag har däremot ett botemedel som förvandlar den tråkiga bilfärden till något lite mer spännande. Jag har tankat en app som får min mobil att fungera som en polissiren. Om man lägger mobilen i framrutan medans sirenen är igång så får de andra bilisterna uppfattningen om att jag är en civilpolis och minskar därför farten radikalt. Den dagen då jag möter en riktigt civilpolis under den här typen av "bil-lek" som inte utspelar sig speciellt ofta, så är det förmodligen game over.

Later.

Tävling - avslutad.Tävlingen är avslutad men fortsätt gärna att subscriba listan. Cool musik gör coola människor. Vi har nästan mailat alla vinnare, det finns dock ett mail kvar som ska skickas iväg. Vi har dock lite svårt att bestämma oss för vem som ska få den sista skivan.

Vi vill även passa på att tacka ödmjukast för ert engagemang i denna tävling och önska er som inte fått ett mail en bättre lycka nästa gång. 

/ Pace, Karl & James.

Semesterbild


Retro burk


Dom senaste gångerna jag har varit och handlat så har jag lyckats hittat sköna retro burkar. Det är helt klart en billig inredningsdetalj då dom kostar runt en tia styck. Jag har väldigt förtjust i Pilsnerkorvsburken, jag har nämligen en kokbok med samma namn. Boken innehåller recept skapade av Bullen själv, riktiga klassiker.

Karl P

Stört Coola


Inom en snar framtidMin dator kommer med största sannolikhet råka utför detsamma öde som min gamla lur. 

Later.

Pacemakers i sitt esse


Vi har skrivit ett reportage om accessorer åt Internet-magasinet Dedikation.se. Check it out.

/ Pacemakers.27 Club27 Club är den benämning som tilldelats rocklegenderna: Brian Jones, Jim Morrison, Jimi Hendrix, Janis Joplin, Kurt Kobain & Robert Johnson. Det alla lämnade oss väldigt tidigt och hasstigt vid åldern 27. Det sägs även att dödsorsaker vid 27-års åldern är "djävulens verk". Detta tackvare att man fått för sig att Robert Johnson sålt sin själ till djävulen för att bli en skicklig gitarrist och därför dog han 27 år gammal av en "mystisk" död 1938. Han var även en av människorna som skapade blusen som ansågs vara djävulsmusik.

"27 Club - Heavier than heaven".

/ Pacemakers.

Musiclover: The Smiths - Panic


Fuck me?


Brädvård


Idag har jag befunnit mig i verkstaden för att vårda min bräda.
Tanken är att få den att se lite mer retro ut.


Jag slipade bort de äckliga motivet som befann sig på brädans undersida.
Förmodligen kommer jag kladda på en massa egna målningar.

Sedan oljade jag in brädan i teak olja.


Volià! Fantastisk resultat. Len och fin blev den. 

Later.Nasty teeDen här tischan fick jag med mig hem från en förfest som råkade vara på strippklubb utanför Barcelona. Jag minns att jag senare på kvällen la mig på en trafikerad väg för att vila. Precis som alltid när man ska "vila", så somnade jag. Jag vaknade till när ett mopeddäck snuddade mitt hår. Då kände jag att det var dags att tänka på refrängen.
Under kvällen hade jag tydligen gjort ett gott intryck på vad jag tror var engelska fotbollshuliganer. Så det ville aggera "livvakter" åt mig när jag skulle gå hem. När det sedan kom fram en indier som ville sälja blommor till mig, så började det skälla som hundar. Den ena åt upp hans blommor, och den andre jagade iväg honom likt en tecknad film där en hund fått syn på en brevbärare. 

Later.

Musiclover: Red Hot Chili Peppers - Can't Stop


Aujourd'hui Pace!Varje gång det är vankas val så har folk en tendens att bli överinvolverade och därmed bli politiker som ska uttrycka sin politiska åsikt, speciellt på Facebook. Det gäller även vädret, när årets första snö anländer, och när våren är på ingång så kryllar Facebook av meteorologer.

Jag känner en kille, han heter Karl Pacemaker och är Sveriges mest väderkåta kille och expert på stenar. (Han är ingen människa som uttrycker sig på Facebook). Han har lärt mig att när det är plusgrader över natten i fyra dygn så är det vår. Själv tycker jag att det är vår när vägarna är fria från grus så man kan åka bräda.

Later.

President NixonMannen till vänster bodde granne med min farmors kusin en gång i tiden. Det hade till och med sommarhus bredvid varandra. Han heter Richard M. Nixon a.k.a President Nixon. Den ende i USA:s historia som blivit vald till vicepresident två gånger och president två gånger. Det är dessvärre inte så vi minns honom, utan han är mer ihågkommen som den ökände presidenten som tvingades lämna sin post efter Watergate-skandalen. 

Later.

President Pace.


Lykke Li


Gatukonst på Pacemakers.

Vi har återigen ett fantastiskt bidrag från en läsare till "Gatukonst på Pacemakers". Bilderna är tagna i Prag där han befunnit sig. Som ni ser är gatukonsten fantastisk i denna stad.

Förövrigt så har staden att erbjuda: Bra och billig mat, billig bärs (väldigt billig), skön kultur och en massa marknader där man kan fynda både det ena och andra. Centraleuropas störta klubb hittar ni också i Prag. Tjeckien är inte speciellt känt för sina välklädda invånare, men med lite tur kan man fynda kläder där också.

/ Pacemakers.

Anthony KiedisDet här är Anthony Kiedis, sångare i Red Hot Chili Peppers. Han är en av mina första idoler.

Later.

NeckercheifJag var inne hos "sy-kärringen" som vi i familjen kallar henne. Det är en ganska så otrevlig gammal kärring som säljer tyger och stuff till överpris. Vi handlar vanligtvis inte av henne, men det händer. Hur som helst handlade jag svart tyg av henne och lyckades skapa en neckercheif av en spillbit. Voilà.

Later.

Pace.

Tillägnat erTill alla som tog på sig uppdraget på fullaste allvar. Tackvare er
så fortsätter den här familjen att härska.Till alla er som tänkte: "Äsch.. någon annan får subscriba, jag pallar inte".

Ett meddelande från HQPacemakers är mycket riktigt en familj, en stark sådan vars högsta höns går under namnen: Pace, Karl & James. Vi vill klargöra att familjen inte endast består av tre personer. Utan alla som dagligen besöker Pacemakers ingår också i denna anrika familj. Tillsammans är vi lika kompakta som en italiensk mafioso-familj. Likt dessa familjer ska nu det högre uppsatta dela ut ett uppdrag:

Subscriba Slow Show by Pacemakers. Vi vill se 50 subscribers idag, tills dess ligger Pacemakers lågt genom att skriva ett reportage om accessoarer i form av bilder för en Internet-tidning. Klarar ni uppdraget delar vi naturligtvis med oss av detta reportage.

/ Pace, Karl & James.

Slow Show by Pacemakers


Vi har en ny spellista på Spotify - Slow Show by Pacemakers. Om ni subscribar listan så är ni med och tävlar om en signerad skiva från ett av våra absoluta favoritband. 

Reglerna är alltså väldigt simpla: 

1. Klicka på "+Subscribe"
2. Maila oss ditt Spotify-namn på [email protected]

Nästa vecka drar vi några lyckligt lottade som får en skiva hemskickad. Vi hör av oss till dig om du är en vinnare.

/ Pacemakers.

Nytt Inköp.Den är inte vit, den är ljusbeige! Den är från Weekday och väldigt bred i storleken. Förmodligen mitt första plagg i storleken Small från den sköna klädkedjan. Vanligtvis brukar deras kläder vara unisex-anpassade vilket innebär att kläderna är små i storlekarna. Det här var däremot en riktig "tyngdlyftarkjorta". 

Den är förövrigt av linne vilket blir behagligt i det varma vädret. 400 pix fick jag ge för den.

Later.

Gåvor från Slow ShowNowhere

Vi har fått signerade skivor av Slow Show som det skulle vilja skänka till er som spenderar dagarna i ända till att läsa Pacemakers. Skivan innehåller vår favoritlåt med Slow Show som är Nowhere. Givetvis är alla låtar bra som bandet producerat, men just Nowhere kom in i våra liv som en komet och lyste upp tillvaron. Det var en sensommar, det var stressigt, det var förvirrande, det var pressande, det var möten, det var tjejer och det var Nowhere.

Den känslan vill vi dela med oss genom dessa signerade gåvor. Eftersom vi belönades med den här musiken efter tuffa utmaningar så är det inte mer än rätt att ni får en utmaning ni också. Ni får slåss mot varandra i en form av en simpel tävling.

/ Pacemakers.


Pace Kladdar


Semesterbild


Winning - Paul Arden


Pics från Helgen
Gatukonst på Pacemakers.


Musiclover: Of Monsters and men - Little TalksH&M inspirerar


H&M's årliga kampanj "Fashion against aids" börjar ta fart. Med i kollektionen fanns ett intressant plagg! En parka med avtagbara ärmar. Dessvärre förstör dragkedjorna det fina med jackan enligt min mening. Så få detaljer som möjligt ska det vara! Det som däremot ser riktigt tjusigt ut i mina ögon, är en kortärmad parka! Hittar jag en parka från second hand så ska jag utan tvekan klippa av ärmarna. 

Later.

Nytt Inköp.Jag har uppgraderat mig när det gäller snusnäsdukar. Det här är min nya favorit, utan tvekan. Jag säger aldrig vart jag köpt den.Fantastiskt skön färg och ett fint mönster. Till er som noterar föremålet som befinner sig i halsen på skyltdockan, det är en krita. Den har sin plats där och används när man markerar tyger.

Later.

Jag anar ugglor i mossen


Jag har köpt en bok. Man ska inte döma en bok efter omslaget men det var precis det jag gjorde denna gång. Jag betalde 20 SEK.

Karl

Pace på utflyktIdag blev jag bjuden på lunch! Till efterätt servades det räkor & vin i det fantastiska vädret.


Sprang in i en second hand butik och gjorde en rolig upptäckt. Den bilden Karl gav mig i huvdet när han berättade om hur tjusigt det är att fylla gamla retro backar med vinylskivor, fick jag idag se i verkliga livet. Notera att det är exakt samma back som vi hittade i en buske.

Later.

Musiclover: Cornelis Vreeswijk - MördarAndersPacemakers HQ.Beach 11


Ett par helsvarta badshorts av en enkel och stilren modell skulle sitta fint till sommaren. Ska man kanske skippa kallingarna under? Eller vad är det som gäller i år?
Jag känner genast vilket hat jag skapar i denna fantastiska atmosfär, så jag passar på att säga: Jag skojar med er... det blir inga kallingar under badbyxorna om det inte är från Kim Denzler. (Deras kalsonger får en att känna sig naken. Lyckas man skapa den känslan av ett par underkläder har man minst sagt lyckats). 

Later.

Pace & Karl på fest


Karl och Pace är redo för vad dagen har att erbjuda. I kalendern har vi prickat in både releasefest och spelning.

Hela dagen är tidspressad och timming är något vi prioriterar högt. En nackdel är att vi båda har väldigt snålt med batteri i mobilerna, något som ställer till det lite extra för oss.

Vi anländer ganska sent till högkvarteret där releasefesten äger rum. Stämningen är skönt behaglig och trots att vi är sena så har festen ännu inte börjat. 

Många nya ansikten gör det svårt för oss att peka ut vem som är Kristina. Vi inser dock att vi stått bredvid varandra i baren när Kristina väl står på scen och läser ett stycke ur sin debutbok - Sjöpojken. Om du läser det här Kristina så ber vi dig ödmjukast om ursäkt. Vi lovar dig därmed att vi ska ge dig en stor kram och gratulera dig till all framgång nästa gång vi ses.

Vi hinner inte vara på festen allt förlänge förens det är dags för nästa fest. Vi springer till tuben då vi vet att vi redan är sena.

Det är nu dags för att få se ett live-framträdande av det otroligt musikaliska bandet Slow Show. Ett band som vi tycker otroligt mycket om och som vi även haft turen att jobba med när det gäller våra tygpåsar.

Efter spelningen så har vi ett skönt häng med Slow Show. Det förtärs ett par öl och det är en väldigt trevlig stämning. Vi berömmer varandra och bollar idéer. Killarna är riktigt trevliga och vi hoppas innerligt att hela världen får ta del av deras charm och musik.

Vi fick även en varsin gåva som spelas flitigt här i HQ. Killarna är generösa och låter därför inte våra läsare bli utan presenter. Det skickade därför med oss ett par signerade EP:s som vi just nu förvarar säkert.

Vi ska på festIdag ska vi iväg på releasefest och spelning. Räkna med att få se ett par feta bilder imorgon.

/Pacemakers.

Titta vad jag fickNågon har haft en pappa som varit ute i krig. Han kom varken hem med några skador eller lik, däremot hade han
en massa sjalar med sig hem. Så jag fick en. Den kan nog göra sig bra med en jeansjacka. Han hade hundratals sjalar i olika färger och motiv, men jag tog en som var grå och stilren.

Later.

Dagens Dagens CXISkjorta: Weekday Bågar: Vintage Väska: Billy Kirk Jeans: A.P.C Skor: Converse.


Sjukt OnödigtVi la en beställning på ett "en massa" nitar till våra produkter. Känns som att vi blivit blåsta faktiskt. Får samma känsla som att öppna ett stort paket på julafton vars innehåll är långkalsonger.

/ Pacemakers.

Dagens Pace.


Pace Pekar, Karl Köper


Ibland har man helt enkelt inte tid för ärenden. Då är det fantastiskt med en familj som alltid ställer upp. Jag har bett Karl att gå förbi Weekday och kika efter en blå skjorta till mig. Jag är övertygad om att han kommer att lyckas få med sig en sådan hem. Det gånger jag har bett honom om den här typen av tjänster, så har han klarat av dem med bravur.

Later.

KnycktNär Karl för någon helg sedan skulle dumpa saker i en buske som vi inte orkade släpa på, så gjorde han ett fynd. I busken låg det en massa coola retro backar. Något som Karl velat äga sedan upptäckten av hur snyggt det är att fylla dessa backar med vinylskivor. Han lyckades skapa ett "vill ha"-begär hos mig, så det slutade med att vi snodde en varsin back.

Later.

Pace.

Gatukonst på Pacemakers.Återigen ett bidrag från en läsare. Bilden är tagen i Kristianstad. Vi tackar ödmjukast för detta! Ni är välkomna att skicka in era bidrag till: [email protected]

Releasefest på Onsdag!


Nu släpps Kristina Sigunsdotters skönlitterära debut Sjöpojken på Tusculum förlag. Detta firas med stor releasefest på Högkvarteret onsdag 13 april kl 19.00.

Det blir uppläsning till specialkomponerad musik av cellisten Cecilia Radkiewicz och gästuppträdanden av Anna Wallander, Ola Joyce och kanske några hemliga gäster! Och fest såklart!

Passa också på att låta konstnärerna Olle Forsslöf, Elliot Alfredius och Patrick Ryan Crotty gadda dig med en Sjöpojken-tatuering!

Fri entré.

Sjöpojken är en mörk poetisk saga för vuxna om vad som händer när en ensam pojkes drömmar går överstyr. Och om helvetesstaden han byggt där smogen är så tät att den täcker solen och tiden bara existerar genom pianistens toner. Där bor den exhibitionistiska kungen, Krokodilkocken, hororna och ministrarna med regnbågsskägg och där finns Lifterskan som förälskar sig i Sjöpojken.

Sjöpojken kommer finnas tillgänglig för signering och försäljning till specialpriset 100 kr!

/ Kristina & Pacemakers.

Episka bilder från en Episk Vecka


Såhär ligger det till. Jag - Pace Pacemaker, har befunnit mig i en byggnad tillsammans med en massa fantastiska människor under den gångna veckan. Lite som ett kollektiv vars innehåll bestod av otroligt begåvade människor av olika slag.

Under veckans gång har köket gästats av nya kockar varje dag som fått bjuda husets gäster på mat. Ungefär som "Pluras kök".

Matlagningen blev lite som en tävling, man fick en varsin dag att briljera med sina kökskunskaper. Vilket i sin tur ledde till att veckan bestod av en väldigt smakrik meny.

Kvällarna var galet chill.

Men ändå spårade.

Naturligtvis åt vi gemensam frukost på mornarna innan folk gick till jobb och skola. Lördagsmorgonen var fantastisk då någon tog på sig det stora ansvaret att laga scones till alla trötta som festat till kl 08.00.


Veckan har bestått av fantastiskt väder.

Musik spelades på alla sätt o vis.

På fredagen var det suit up, och trerätters middag stod på menyn.

Huset fylldes av människor och det blev en minst sagt lyckad fest. Det som anlände till huset utan kostym fick sig en rejäl omgång.
Vi gjorde shots.Alla var på riktigt bra humör under hela veckan och vi har haft otroligt roligt tillsammans. Trevliga middagar, bra fester, roliga aktiviteter och mycket-mycket-mycket mer.

Det var därför lite sorgligt att återvända till Pacemakers HQ. Borta bra men hemma bäst.

Later.Dagens Dåre.


Clarks Original Desert Boots

Clark har gjort sina desert boots i fantastiskt många olika färger och mönster och Pace har lyckats samla på sej hälften av dom. Nu blir även jag sugen på att köpa ett par. Jag gillar dessa två par skarpt, på deras hemsida hittar man många andra nya färger.
.
Karl

Vårutställning

.
I dag blev det Lidingö för hela slanten. Jag var nämligen ute på Nyckelviksskolans vårutställning och det var mycket trevligt. Det hela fortsätter i även i morgon.
.
Karl

Arctic Monkeys till CirkusVåren 2011 har precis börjat, vi älskar den redan och ännu bättre kommer den bli. Den 5:e Maj exploderar Cirkus. Ett av världens skönaste band - Arctic Monkeys gör ett efterlängtat besök i vår huvudstad.

/ Pacemakers.

PacebookFamiljen Pacemakers har: 

- Facebook. Lägg gärna till oss! Vi heter: "Pace Makers"
- Instagram. En typ av foto-app för Iphone, fungerar som bilddagboken fast det är mycket coolare. 
- Spotify. Vi delar med oss en salig blandning av vår musik genom två grymma spellistor: Pacemakers & Pacemakers Vol.2

/ Pacemakers.

Fint från Weekday


In the making


Semesterbild


How To Make it in Pacemakers


Det händer då & då att ni frågar nyfiket om hur våra liv ser ut och om vi inte kan börja avslöja mer om oss själva. Vi uppdaterar er sakta men säkert om vad som försigår bakom de tunga säkerhetsdörrarna till Pacemakers HQ. Likt en spännande series uppbyggnad när man för varje avsnitt får veta något nytt och spännande som får en att bita på naglarna.

Påtal om serier så finns det en serie som vi uppmärksamat förut. Den heter "How to make it in America". För er som då undrar vad som sker i vår vardag och vad vi sysslar med, så kan vi avslöja att den här serien är läskigt lik våra liv. Serien skulle lika gärna kunna heta "How to make it in Pacemakers". Eftersom att vi tycker serien är grymt bra och spännande, så bör vi kanske lägga mer fokus på utvecklingen av vårt egna klädmärke.

/ Pacemakers.

"Kul"Nu var det faktiskt ett tag sen vi var med på första sidan. Vi fick en känsla av att vi retat upp hela redaktionen på blogg.se. Om vi nu gjort det så verkar vi vara förlåtna, men det känns som att ni vill ge tillbaks för gammal ost. Det finns inget vi hatar mer än att förknippas med en enskild individ. Trots det hängs vi ut på detta vis.
Pacemakers består av tre exeptionella människor och inte en. Vi har dock en liten töntig teori om att ni tänker oss som transformers. Vi är tre mäktiga transformers som kan sättas ihop till en supermäktig transformer, som då blir Pacemakers. Då är det lite mer okej att kalla oss för "han", men gör helst inte det.

/ Pacemakers.

The Strokes till P&LJag vill minnas att jag hade ett möte med de högsta hönset för Peace & Love. Det låter häftigare än vad det var. Det var väldigt simpelt och kan knappt kallas för möte, men jag väljer att kalla det för möte trots allt. Vi stod och pratade under en Miike Snow konsert runt klockan 01.00. Jag var rätt full. Jag fick chansen att lägga fram mina personliga åsikter och önskemål direkt till bossen, festivalen kunde i princip döpas om till Pace & Love om jag spelade mina kort rätt. Tydligen gjorde jag inte det, men jag sa i alla fall: "Det blir svårt att toppa årets artister till nästa år". Det verkar ha tagit mina ord på allvar, för nu är The Strokes bokade. 

Later.

Musiclover: David Bowie - Cat PeopleIdéer
Hängslen


Jag minns sommaren 05 då skulle man ha vans, cheap monday och hängslen. Det är väldigt snyggt med hängslen, men det är en konst att verkligen få det att se bra ut. Jag har sett alldeles för många Steve Urkel kopior i mina dar.

Trots vetskapen om hängslenas fula "baksida", så ska jag försöka hitta ett par vinröda eller ljusbruna. Det vore fräckt med ett par ljusbruna läderhängslen. Med tanke på att jag förmodligen kommer ha mina hängslen hängandes, så löper det också en stor risk för att jag kommer fastna med dem i någon hiss eller tågdörr. Den här accessoaren kan alltså bli min död, men jag säger som Keith Richard: "Too tough to die". Jag ska nog närmare bestämt måla en tygpåse med den texten, nu.

Later.

Jean-Luc GodardJean-Luc Godard är en gammal fransk filmregissör. När det handlar om att stjäla ifrån saker som inspirerar, så sa han något väldigt klyftigt. Jean-Luc sa:"Det är inte vart du tar saker ifrån - det är vart du tar dem".

/Pacemakers.

Gårdagens PaceJag kör på standard posen när det gäller mig själv i kombination med ett fordon. Det är dock sällsynt att se mig såhär på cykel, desto vanligare i bil! Då är man liksom skyddad och det känns mer säkert att häva ur sig sina känslor till övriga medtrafikanter. 

Later.

Brunt och BlåttAv en ren slump hängde jag upp ett stycke kalvskinn över en blå/vit skjorta och det gick upp för mig hur bra blått går ihop med brunt. Jag ska nog försöka hitta en mörkblå skjorta från second hand som jag kan sy dit ett par patchar på. Antingen på armbågarna, axlarna eller om jag klipper till ett par sköna motiv som jag syr dit sen. Dock blir det nog inte av kalvskinnet.. det är de värdefullaste vi har här i HQ, och det är ämnat för andra konstverk.

Later.

Hemma hos Karl

Detta är barskåpet som jag ska ha som tv-bord. Jag var och köpte det i Köping förra veckan.

The Professional


The Professional, en grym rulle från 1994 med en riktigt välklädd Jean Reno och en ung Natalie Portman i huvudrollerna. Spana in trailern

/ Pacemakers.

Osvenskt Fashion XXXXVII

.
Killen med hatt står och glänser men sin cykel i staden New York. Han har en stilig skinnjacka och en passande skarf som han har lärt sej knyta hos Pacemakers. Något som jag också vill ha är en cykelväska. GAH!
.
Karl!

Sneak peek design by Pacemakers


Skivan som snurrar i bilenPics från Helgen


semesterbildJag ljög...Jag vet inte vem jag försökte lura när jag skrev att jag inte brydde mig om den där "äckliga ½ cm" som egentligen var 1 cm för stor. Det irriterade mig något så fruktansvärt så jag var tvungen att beställa ett par nya Clarks i en mindre storlek. Naturligtvis skickade jag tillbaks de paret som inte passade.
Jag kunde även se mig själv i det förstora skorna, sittandes på någon välfylld uteservering tillsammans med resten av familjen Pacemakers. Sedan kommer James säga något i stil med: "HAH! Pace, har du fått låna farsans gamla ubåtar? Eller har du glömt att ta av dig vattenskidorna?". Därmed kommer hela uteserveringens blick riktas mot mig och mina skor, sedan kommer alla börja fnittra i kör.

Later.

Den där Karl...Den här människan slutar aldrig förvåna mig. Han har färdiggjorda outfits i sin väska. Minst sagt praktiskt. Jag får lite samma känsla över det hela som med engångs tandborstar. Om jag gillar eller hatar det? Jag älskar det.

Later.

CoolaNirvana var coola, dom producerade bra musik och Kurt Cobain var den ultimata frontmannen i ett rockband. Han var mobbad som barn, hade en tuff skolgång och en dålig relation till sina föräldrar. Trots sina motgångar i livet bar han upp ett då okänt band och höjde dem mot skyarna. Det är ytterst tråkigt att James inte kan hålla med om detta! Hans argument lyder: "Jag gillar inte låten Polly, Nirvana är dåliga". Det var ett skämtDet var ett aprilskämt. Kanske inte det roligaste, då vi aldrig skulle överge någon som tillhör familjen Pacemakers. Det ända som kan skilja oss åt är döden, knappt det. Det var i varje fall ett bättre skämt än förra årets. Pace kom på den "briljanta" idén om att vi skulle skämta om att lägga ner Pacemakers. Folk trodde givetvis på det och slutade därför att besöka bloggen. Han är bra på övertyga oss den där Pace, han brukar själv säga lite skämtsamt: "Ge mig en världsmästartitel i masshypnos". 

Trevlig kväll.

/ Pacemakers.

BruksanvisningVi får ofta förfrågan hur man går tillväga för att beställa en tygpåse av oss. Det är därför högtid för oss att ta och reda ut den återkommande frågan. För er som följt oss under en längre tid vet givetvis hur man går till väga, ni får ha överseende med detta. 

Såhär ligger det till:

1. Ni mailar oss på [email protected]
2. Presentera er och lägg en eller flera beställningar på en tygpåse.
3. Vi målar upp din önskan på en tygpåse, sedan mailar vi över våra kontouppgifter till dig.
4. När du fört över pengar till oss så skickar vi tygpåsen till dig. Det tar cirka 2-3 arbetsdagar för posten att leverera paketet.
5. Maila oss gärna när du fått ditt paket så vet vi att det kommit till rätta.
6: Använd tygpåsen tills den är fallfärdig (50 år framåt i tiden) sedan beställer du en ny.

Övrigt: En tygpåse kostar 80 SEK + 20 Sek frakt. Vi målar inte bara Pacemakers-gubben, utan även mycket annat som ni kan hitta under kategorin Design By Pacemakers.

/Pacemakers.

Lägger Katten på HyllanNu lägger jag katten på hyllan! Vid intresse av att ta över Karl Pacemaker Jr. maila oss på [email protected]

/Pacemakers.

Dagens Dagens CXTröja: Weekday Skjorta: Cheap Monday Mössa: Our Legacy Jeans: Levi's Skor: Acne

RSS 2.0