New Year's Eve


Från klockan 07.00 pm var Nyår i princip ett solo-race för min del. Jag hade en fruktansvärd kramp i bröstet som fick ner mig på golvet. Jag låg då och tänkte på året som gått. Jag tänkte också på hur Karl & James firade sitt nyår. Sedan började tankarna kring mitt egna nyårsfirande ta fart. Det stod mellan två alternativ. 1. Ligga kvar där jag låg. 2. Halsa så mycket whiskey jag bara orkar tills jag lägger fokus på något annat än mitt krampaktiga bröst. Det blev alternativ 2.

Jag tog mig till en klubb som påminde väldigt mycket om Felix Club som Pacemakers besökte i Berlin. Väl inne på klubben, satte jag mig vid baren, rökte, drack, sällskapades av en white trash-morsa. De dröjde dock inte länge tills jag fann ett par svenskar (en kille & en tjej) som jag kunde go nuts med. Vilket ogillades av en liten skara mexikanare som ville spöa mig. (Dom var rädda för att jag skulle prata med deras tjejer). Kvällen tog slut rätt hastigt, jag somnade inne på en toa med både intorkat näsblod och spya längs mungiporna. (Näsblodet orsakades inte av någon mexikanare). Det var ett bra nyår trots allt! Vilket jag tackar mina "engångs-vänner" för. Vi blev lite för fulla för att ens tänka tanken att ta varandras nummer..

Later.

Kommentarer
Postat av: Alex

Måste ba fråga, pluggar ni på universitet eller jobbar ni? Om ni pluggar på universitet, har man råd / tid o resa så mkt eller?

2012-01-11 @ 21:19:47
Postat av: Pace.

Vi reser inte speciellt mycket faktiskt. När vi väl reser så sker det oftast under sommaren.Later!

2012-01-11 @ 23:31:42
URL: http://pacemakers.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0