Cool


I HUVUDET PÅ PACEMAKERS

 
 
 
 

Pacemakers HQ


GZ!

 
Årets Designer: Johan Lindeberg (BLK DNM).

Old School


Good Stuff

 
En cool hatt vore på sin plats. En cool hatt betyder inte en hipster-/legohatt.

Epic Fail

 

Old stuff, good stuff

 
När det gäller skolan och plugg har man två alternativ. Antingen lär du dig att plugga, eller så lär du dig att bli bra på att fuska. 
 
Det sistnämnda var något man lärde sig mer och mer av när skolan tog upp alldeles för mycket av sin fritid. I mitt gäng hade vi alla möjliga knep.
- Skriva upp fusk med blyertspenna på ljusa jeans.
- Klistra fast fusklappar under fotsulorna.
 
Ett tag fick vi lyssna på musik under proven, vilket utnyttjades på bästa sätt..
- Spela in fusk i mobilen. Som man sedan spelade upp i sina lurar under provet. Fusket kom alltså valsandes in i örat och gjorde sedan avtryck på provet. En snubbe i klassen blev dock busted och sedan kunde man inte använda sig av den metoden längre...
 
Lärarna blir smartare och möjligheten att ta genvägen till bättre betyg minskar. I vilka situationer som helst, så finns det alltid en genväg som är lönsam. Geniet - Maker, kom på hur vårt fuskande skulle bli osynligare än vad det hade varit tidigare.
- Skanna in coca cola-etiketter i datorn. Göra om dom i PS. Allt som stått på etiketterna innan byttes ut mot stödord som skulle göra provet väldigt okomplicerat. Sedan skrevs dom nya etiketterna ut och klistrades på Cola flaskorna. Voilá, plötsligt blev proven dagens höjdpunkt.
 
Later.

Sköna Bönor

 

Semesterbilder

 
Jamaica. När man möter fler och fler invånare utan armar och ben - då är man ute på djupt vatten.

Pacemakers HQ

 
En polare ska flytta till Nya Zeeland, i avskedspresent ville han ha en Decadent
Lifestyle-tygpåse. Jag får dock inte tag i honom så jag antar att han redan dragit.
"See you when I see you" typ. Vill någon annan ha den? Maila: [email protected]
 
Later.

Pt. II

 
I min värld brukar uppföljaren alltid bli bättre.. men jag vet inte. 
Den här gången blev resultatet mer som filmvärldens uppföljare - sämre.
 
Later.

Fresh


Myz

 
Min umgängeskrets är ganska utspridd och består av diverse olika gäng. Vilket då gör mig väldigt lyckligt lottad som kan välja på fler alternativ och efter mitt egna humör. Ungefär som att gå in i en videobutik och välja film, ska man ta action eller komedi?
 
Jag valde nog action igår. Det har sina för- och nackdelar. Fördelen är att det alltid händer något. Nackdelen är att den där "fördelen som händer" kan innebära fyllecell. Idag vaknade jag upp på en toalett. Första tanken jag slås av är att någon måste ha spytt på mig. Jag förstår efter ett tag att jag har spytt ner mig själv i sömnen. Sen börjar resten av pusselbitarna falla på plats. Jag minns hur underbart skönt jag tyckte det var att lägga huvudet mot porslinet på toaringen när jag kände mig "trött". Att kinden låg mot något fuktigt som förmodligen var någons piss var jag rätt fine med. Jag minns också hur jag ville spetsa till en konversation som hölls på en balkong. Utan någon förvarning eller vidare eftertanke så slängde jag mig ut för att göra någon typ av framåtvolt. Hade jag inte spräckt brallorna 4 timmar innan så hade jag definitivt gjort det nu. Om jag fick välja, så hade jag helst spräckt dom efter krogen istället för innan. Min misslyckade volt innebär också att jag haltar nu. Nästa helg får det fan bli något "romantiskt". 

Later.

Hives @ Grönan

Så jävla blött...
 

Pornmakers

 

Somras

 
Det var skoj! Sköj.
 

Pacemakers HQ

 
Karl får sin vilja igenom och vi tar det unika ett steg längre än tidigare. Vi kommer att auktionera ut 1 tischa och det är allt. Såvida Karl inte kommer på bättre tankar. Personligen kan jag känna att av 365 dagar, så kan Karl få 1 dag där han får fatta viktiga beslut. Annars framstår jag väll som en jävla egoist..
 
Auktionen kommer att ske via vår mail. ([email protected]) Ni mailar oss, och vi bjuder in alla intresserade till en stor mail-konversation. Vi kör igång imorgon på eftermiddagen så får vi se vart det hela leder. 

För er med mindre tur - Det här bara början av toppen på ett isberg. 
 
Later.

Pacemakers HQ

Jag lät alla möjliga färger få flyta ihop och bilda den härligaste formen i universum.
 
Later.

Gubbkärring..
Fresh
 

It's Real

 
Den här låten lyssnade vi på under bilfärden till Way Out West. Den
är helt underbar, kroppen fylls med värme och världen blir färgglad.
 

Pacemakers HQ

 
Den 1:a Oktober släpps en ny singel på Spotify som jag gjort albumomslag till.
 
Under en längre tid har jag velat göra något av flugor. När jag fick förfrågan att göra ett albumomslag till singeln "Second to some", blev det ganska givet vad jag skulle jobba med. 
 
Det blev också väldigt passande att förmedla en känsla som jag baserade på låtens titel. Vilket jag då använde mig av insekternas levnadssätt. Som bland annat kanske är grunden i "swinging". Flugor har inte några direkta känslor för varandra, dom binder sig inte, skiljer sig inte. Dom "hoppar från blomma till blomma".
 
Later.

Inköp

Porrbibeln.

Good Stuff


Joe

 
Jag ser hellre honom live än Swedish House Mafia.
 
Later.
 

Filosofi

Brukar alltid ha det här i åtanke.
 
Later.

Pacemakers HQ

Information kommer inom kort. Frågor eller en intresseanmälan skickas till: [email protected]

/ Familjen Pacemakers.

Från en annan tid 

Epic Haircut


PornmakersPacemakers HQI dagsläget finns det bara 1 exemplar av den här tygpåsen. Som enligt mig kan vara bland det bästa vi gjort. (Precis som allt nytt vi gör). Vi är inte helt överens om vi ska göra fler, eller om vi ska auktionera ut den här via vår Facebook eller Instagram. Det blir med andra ord kanske det mest exklusiva vi gjort. 
 
Övriga frågetecken: [email protected]
 
To be continued.
 
Later.

By your side

 
Så sinnesjukt vacker låt. 

Pacemakers HQ


Vi har hängt i våra lokaler under helgen där vi jobbat med ett frilansprojekt för våra vänner. Vi har dessutom jobbat med våra egna produkter vilket omfattar nya tischor och tygpåsar. Det finns en tanke och personlighet bakom allt jag/vi gör. Den här gången har vi tagit hjälp av en skön Pacemaker-böna för att nå ut med det personliga budskapet. Det här är bara början på ett av många motiv som kommer. 
 
Later.

F1 MyzPacemakers HQ

Det är en fördel att ha nyckeln till tryckieret om man ska trycka...

whats up dog?

 

LovelyJag blir nästan double rainbow-mannen när jag ser det här.
 
Later.

Osvenskt fashion LX

Vitt, blått, brunt - Maldiverna.

Guns Of Brooklyn

 
Helt jävla omöjlig att hitta på Spotify. Synd på en så tung låt.
Originalet av The Clash är grymt också. (The guns of Brixton).
 

Pacemakers HQÄntligen kan vi börja trycka upp några idéer jag jobbat med under sommaren.
Som vanligt skrotar jag många av mina idéer, en del tar längre tid än andra
att få gjorda. Några kommer aldrig ut från anteckningsblocket för att jag
antingen skrivit för slarvigt eller oklart för att tyda vad som rört sig i
min hjärna. Hur som helst - räkna med ett par tischor inom snar framtid.
 
Later.

Filosofi"Gör vad du kan. Lär dig under tiden". Är en bra filosofi som jag hållt mig till så
länge jag kan minnas. "Bära eller brista" går kanske hand i hand med den filosofin.
 
Det får mig också att tänka på en kompis som kan kasta sig in uppgifter/jobb med mera. Utan någon baktanke.Vilket ofta leder till att han får dra av en och annan "nödraket" för att klara sig. Då i form av en jävligt dålig lögn. Bara för någon vecka sedan beslutade han sig för att ringa upp sin gamla ekonomi-lärare och försöka tigga till sig en sista chans att få skriva om slut-tentan som han sumpade för ett halvår sedan. Som han dessutom sumpade två gånger. Vilket betyder att chansen för en tredje omskrivning är ganska liten. 
Han ringer sin lärare, som konfronterar honom ganska så direkt när frågan om en eventuell ny chans till omskrivning dyker upp. Läraren är skeptisk och frågar: "Tjaaa.. för det första vill jag ju höra en bra anledning till varför du hoppade av?". Han hade inte direkt något bra svar på den frågan, så han stammar fram en påhittad anledning: "Mi-i-in.. bästa kompis dog...". Läraren tystnar och säger därefter: "Fyfan.. vi gör såhär, kom in på lördag så fixar vi det här". Nästa problem som dyker upp - han har tre dagar på sig att läsa in ett halvårs studier inom ekonomi. (Han klarade det).

Later.

Mini Me


Sköna Bönor


Pacemakers HQ

Impulsmålade en tavla. 
 
Later.

Båten-Anna


Good Stuff

Blank Generation


Blank Generation - så jävla bra låt.

RSS 2.0