Pacemakers HQ


Något halvklart skittt. 
 
Later.

In the making

 
Kavaj-jävel... 
 
Later.
 

hej new york 1

 
 
 
 
 
 
 

Pacemakers HQ

 
Fick i uppgift av skolan att formge en mask som ska användas till en utställning. Jag tog inspiration från dom
gamla pest-doktorerna. Som använde liknande masker förr i tiden då dom försökte bota folk ifrån pesten. Maskens "näbb" fyllde man med olika typer av örter för att lindra emot stanken som kunde tränga sig på. Örterna skulle även skydda emot smittan.

Later.

Throwback Thursday

 
 

Mitt enda liv

 
Den här låten är kanske definitonen av #Yolo. Jävligt starkt att få se Jonas Gardell uppträda på Allsång under pride-veckan. Vilken energi, vilken glädje. Den här låten var också pricken över i:t på hans grymt hyllade serie. Jag kan tänka mig alla bilder Jonas får upp i huvudet när han står på scen och tar emot publikens jubel. Det tuffa 80-talet, alla känslor, alla arbetstimmar, allt slit, alla tårar. Alla förlorade vänner, men också all framgång han uppnått. 

Jag hörde att Prison Break-stjärnan offentliggjorde sin homosexuella läggning idag. Förmodligen behövde han ingen intatuerad karta på ryggen för att komma ut. Heh. 

Later.

Pacemakers HQ

 
Innan min gamla guldfisk tog sin sista andetag. Blandade jag upp akvarellfärg som han sedan fick plaska ut på ett pappersark med sina sprattlande fenor. Jag vill poängtera, (då det kan uppstå rabalder kring guldfiskar). Han var döende och avrättades kort efter sina stunts. Min tanke var att en död konstnärs konst kan ju nästan identifieras som helig. Då jag aldrig hört talas om ett vattenlevande ryggradsdjur som målar, så måste ju det här vara värt en slant.

Later.

Fest i brallan

 
Kommer överförbruka min fisheye-lins.. 
 
Later.

N1

 
 

:egd

 

Lovely

 

Good Stuff

 

Lovelace

 
Jag minns när vi hade varit och sett Expendables på bio. Vi går ut genom salongen och James vänder sig om mot oss med ett litet flin på läpparna och säger: "Ja.. man har ju sett porrfilmer med bättre handlingar". 
 
Lovelace, en kommande film baserad på porrskådisen Linda Lovelace's självbiografi. En film, med ett visst fokus på porr (indirekt "porrfilm"). Så djup, och gripande att den till och med kanske vinner en Oscar. År 2005-06 spelade man in en början till Lovelace med Courtney Love (Kurt Cobain's ex-fru) som huvudrollen Linda Lovelace. Projektet lades ner och nu har man gjort en ny version med Amanda Seyfried som huvudrollen Linda och James Franco spelar Hugh Hefner

Later.

Sköna Bönor


Throwback Thursday

 
Ordentligt påklädd inomhus - berodde till största delen på att jag var sjuk. Kroppen gör ont och man vill bara ligga under ett täcke med ett par alvedon i kroppen. Det sistnämnda hade jag visserligen i kroppen. Karl hade haft utställning och inget i världen kunde hindra mig från att närvara. Det bjöds på rödvin, som min tomma kropp reagerade mot förväntan väldigt bra på. Så bra att jag beslutade mig för att styra en förfest i ett renoveringsprojekt till lägenhet. Den där whiskeyflaskan som syns på bilden, kan ha varit den avgörande faktorn till att febern försvann totalt i några timmar. Likt mina hjärna. Jag vill minnas att jag ställde upp på en reklamfilm senare under kvällen. Tidernas mest radiostyrda statist. Jag kanske till och med var startskottet till kalabaliken som utbröt på Slakthuset som senare kom att stänga ner efter den här kvällen. Eller nej, jag var nog bara en slirig snubbe som skulle visa ett par schyssta brottargrepp på sin kompis i soffgrupperna.
 
Later.

I huvudet på Pacemakers

([email protected] - vi tar glatt emot fler bidrag).

Plank 2.0


Handen strykandes i skäggstubben. Funderar jag på sommaren nästa festival-plank. Ska jag? Ska jag inte? Neil Young, Rodriguez (Sugar man), Of monsters and men, Bat for lashes, Beach house, Hellström, Dungen, Public enemy, Goat - tung line up. 

Later.

Pacemakers HQ

 

Gatukonst på Pacemakers

 

"Gina Tricot-Hipster"


Begreppet "Hipster" kan ibland kännas jävligt luddigt. Ibland känns ordet smutsigt och ibland känns det nästan välsignat. Givetvis beror det på inom vilka kretsar ordet används i. Enligt oss bor det en liten hipster i alla. (Med få undantag). Därför har vi inom familjen Pacemakers förenklat det hela. Genom att delat upp hipstern i olika kategorier. För att undvika missförstånd. På så sätt är det ganska enkelt att ge en näst intill komplett beskrivning av en person genom att bara nämna vilken typ av hipster personen i fråga är. På bilden har vi, vad vi kallar för en: "Gina Tricot-Hipster". Detta mentala fack av hipsters kan exempelvis innehålla: "Café-hipsters", "Nät-hipsters", "RnB-hipsters" med mera. 

/ Familjen Pacemakers.

Throwback Thursday

 
Det var en kul kväll.

inköp

 
Bokhyllan som består av allt ifrån böcker om anekdoter till lookbooks, street art, porr, skatekultur, självbiografier, musiklitteratur. Den samlingen får nu sällskap av boken: "The Swedish Model".
En samling fotografier på svenska modeller från 2009.
 
Later.

RSS 2.0