Fresh


Pornmakers


what I feel about status updates on facebook:


Good Stuff


They're so funny!

 
 
Tjejen till vänster är en framtida heartbreaker.

Karl i Paris


Semesterbild

 
Man blir varm i kroppen av dom här två människorna. Eller jag blev det, där och då.
 
Later.

Pacemakers HQ

 
Jag ville ha en svart tischa med vita prickar - så jag gjorde en.
Kritstrecken ska tvättas bort sen är den så jävla klar.
 
Later.

O-O-A-A-H!

 

APC X PACE

 
För ungefär 1 år sedan handmålade jag en tygpåse med ett motiv som skulle föreställa ett leopard-mönster. Karl gillade resultatet medan mitt egna tyckte var väldigt oklart. Jag såg precis nu, att APC släppt en tröja med ett leopard-motiv som näst intill är identiskt med det jag målade. Mitt tycke om min egna prestation står nu mer klart: Well done Pace!
 
Later.

Fresh


Skulle kunna tänka mig dom här på mina fötter.
 
Later.

Kenta

 
Det bästa som hänt melodifestivalen. En smått slirig Kenta som har på sig det
här och gör såhär och säger såhär. Det blir aldrig detsamma utan dig. Vila i frid.
 
Later.

Sköna Bönor


Pacemakers HQ

 
Det nya tillskottet i familjen kom i grått och vitt. Rosorna ska färgas, storlerkar och passform
kommer upp inom kort. Sedan välkomnar vi era beställningar som görs via: [email protected]
 
/ Familjen Pacemakers.
 

Believe

 
Jag älskar den här låten. Det sega introt som sakta men säkert speedas upp innan det "smäller" är underbart. Känslan är identisk med den känslan jag fick efter att ha tuppat av. Jag fick en klockren högerdoja i pallet som sänkte mig totalt. Jag minns hur allt blev svart, och hur jag sedan färdades uppåt mot några små vita prickar. Det gick snabbare och snabbare, prickarna blev fler och fler, större och större. Ju högre upp jag kom, ju mer började min kropp att kittlas. Jag passerade nu dom vita prickarna så snabbt att dom blev till vita långa streck.
Kroppen kittlades ännu mer, på ett vis som börjar kännas obehagligt. Jag vet längre inte vart jag är påväg. Jag färdas nu, i vad som känns som ljusets hastighet. Plötsligt har jag en lika klar bild av min bortgångne farfar, som Simba har av Mufasa under deras möte på stjärnhimlen. Jag har nått min destination och den kittlande känslan känns nu som en lång och utdragen utlösning. Precis som den här låten gör efter 1 minut.
 
Later.
 
 

I huvudet på Pacemakers

 

 

Pacemakers HQ

 
Karl gjorde av misstag en lila måne. Personligen tycker jag att det kan vara ett av hans bästa misstag.
 
Later.

Touché?

 
En tjej sa till mig en gång: "Killar är som bussar.. missar man en - så tar man nästa!". Det kanske låter fyndigt och sant. Jag vet inte. Jag kunde i alla fall inte låta henne gå därifrån helt ovetandes om min parallel till hennes uttalande. Så jag sa: "Ja.. och brudar är som bilar - värdet sjunker på dom efter varje ny ägare".
 
Later.

Från en annan tid

 
Den här bilden ramar in "Från en annan tid" väldigt bra. På ett sorgligt sätt. Från en tid då det här gänget av busungar var samlade. Från en tid där man alltid var tillsammans, sida vid sida, oavsett vad. Från en tid då man älskade samma personer, hatade samma personer, fick stryk av samma personer. Spöade samma personer. Tillskillnad från idag, då de förgångna är glömt och passerat. Idag gömmer man sig för varandra, idag är din andra halva - din värsta halva. Den största anledningen till uppbrottet - pengar. 
 
Later.

Onödigt

 
Typisk fyllegrej. Ta ut ett inramat foto (som absolut inte
tillhör mig) och måla dit en mustasch. Aja baja.
 
Later.

"It's friday, friday"

 
 

Pacemakers HQ


A/W14

 
Jag var på en intressant föreläsning om dom kommande trenderna inför hösten 2014 idag. Föreläsningen hölls av en man som anses vara "modeguru". Att han pratade precis som matcho-bögen Paul gjorde allt mer trovärdigt. Han förutser trenderna och föreläser sedan om dem för dom stora modeföretagen som då suger i sig allt han säger. Han sätter upp tre starka linjer som inför hösten-14 består av: Poor, Posh & Power. Anledningen till att alla linjer börjar på ett P är på grund av att han lider av tvångstankar. Varför han sätter upp just tre starka linjer, är för att man blir dum i huvudet av 4 eller siffror som är högre. Tre linjer, är inte speciellt många, om man jämför med vad moderådet sätter ihop i sina kataloger. (En sådan katalog går loss på 20 lök). Trots det, lyckas denna man alltid pricka rätt.

Jag gillade framför allt hans presentation av linjen Poor. Som var hämtad från bonden och allt som hör där till. Färgerna var hämtade direkt från grönsakslandet. Konstruktionen kunde exempelivs vara inspirerad från en lada. Det vill säga, att en ladas konstruktion är väldigt synlig, med balkar m.m. Vilket går att jämföra med plagg som har synliga mönsterkonstruktioner. Det var även mycket fokus på tyger som uppfyllde en funktion. Det var det, kort och gott. 

Later.

Touché


Sköna Bönor


Semesterbild


Pacemakers HQ

 
Ett motiv som ändrat form och utseende titt som tätt. Vi har redan tryckt det en gång, resultatet kan ni se på vår instagram (@Pacemakers). Det blev inte riktigt som jag tänkt mig - så det blev ännu en omredigering. Den tryckta versionen hade eventuellt funkat som ett ocensurerat-motiv. Jag gav mitt ord till "modellen" att något sånt inte skulle förekomma. Eftersom jag håller mitt ord, så resultareade det istället till vad som syns på bilden ovan. Så fort Karl frisknar till så går vi loss i tryckeriet. Han kan behöva få några "krya på dig"-hälsningar. (Skickas till: [email protected]). 
 
Later.

Good Stuff


Push up bra

 
"Push up bras are like bags of chips - you don't see them only half full, until you open them".
 
 

Inköp

 
Relaxed trouser från Hope. Fick dom för 200 pikastoler - catchiiiing. Vill ha
dom på mig, sitta på en dyr persisk matta, röka vattenpipa och lyssna på Bel Arabi.
 
Later.

True Story!

Ni vet väll att ett tecken på framgång är när budget-varumärkena gör sina egna tolkningar på originalet?
 
/ Familjen Pacemakers.

...


Fly Like An Eagle

 
Man känner sig fri när man lyssnar på den här låten. Jag skulle vilja köra bil till den här låten genom en öken. Nevada kanske. Man har vägen framför sig, den är otrafikerad, bilen är en cab. Jag skulle sätta mig på nackstödet och styra med fötterna samtidigt som jag sträcker ut armarna och blundar. Den tjocka och torra luften fläktar skönt mot hela kroppen samtidigt som refrängen "fly like an eagle" spelas. Det känns nästintill som att jag svävar bland molnen.
 
Later.

Dagslända

Älskar metaforen "Dagslända". Som förmodligen tolkas olika från person till person, beroende på vad man kan relatera till. 
Jag kan relatera det till mycket. Jag kan exempelvis relatera det till när någon träffar en tjej. Eller rättare sagt: Blir torsk på en tjej. Det vill säga, en blixtsnabb förälskelse där han går all in. Han satsar allt på henne och kan inte se sina handlingar från ett långsiktigt perspektiv. Det blir någon typ av obehagligt missbrukar-beteende där hon prioriteras först i alla lägen. Tjejen tröttnar på honom efter 2 månader och gör slut. Snubben är förkrossad och hon träffar någon ny 1 månad senare, nykär med magen full av fjärilar. Till den förkrossade: "Känn dig rökt din jävla dagslända".
 

Det tillkommer alltid något positivt ur det negativa. En glimt av ljus i mörkret tänds.
Därför skulle jag vilja skapa något av dagsländan. Ett motiv, eller en tavla i den här andan.
 
Later.

Spegel Spegel..


Fresh

 
Tänkte köpa den här, men någon f*ttunge hann före mig och la därmed vantarna på den sista..
 
Later.

Pornmakers

 
 

Pacemakers HQ

 
Jag ska göra en tischa med kyssar från alla mina favoritbönor.
På så sätt kan deras kärlek alltid kännas närvarande.
 
Later.

Ikea-apan

 
Under december 2012 påträffades en apa på ett Ikea i Kanada.
Vad som förde honom dit är fortfarande lite oklart. Han anlände
ensam, fullt påklädd. Älskar när något sånt här blir superhypat.
 
Random.

RSS 2.0