Sköna Bönor

 
Att se en skön böna skratta, kan vara det vackraste som finns.
 
 

Stol

8.0 Concrete Chair by Omer Arbel

Good Stuff


Upcoming


Pacemakers HQ

 
There's a devil in my dick...
 
Later.

Även solen har sina fläckar

 
På nyhetsmorgon imorse var en överläkare på plats i studion för att prata om rökning. Någon
kanske skulle ha påpekat för herrn att för mycket uv-strålning är också cancerframkallande.

I huvudet på Pacemakers

 
 

Från en annan tid

Den här bilden på min farsa tycker jag om. Att utforska
en främmande plats på en hästrygg skulle vara riktigt fett.
 
Later.

Carpe Diem


Pacemakers HQ

 
För något år sedan hade vi en idé om att trycka upp olika motiv
på nordiska djur. Det är inte försent att plocka upp den bollen.
Later.

Good Stuff


Semesterbild


Pornmakers


Sjukt jävla bra

 

Pacemakers HQ

 
Klart som korvspad. Jobbade med ett väldigt komfortabelt tyg, mjukt och tjockt som en collegetröja. Valde att köra på längre ärmar och en mer avslappnad passform. Jag borde kanske plåta en skön böna med tischan för att ge en bättre helhetsbild. 
 
Later.

...

 
Jag brukar skicka med någon typ av Pacemaker-produkt till mina vänner som reser runt i världen. Faktum är att jag på så sätt upptäckt hur liten vår värld är. Då mina vänner mött andra svenskar med Pacemaker-produkter. Eller, så skulle man kunna se det som: Hur stora vi egentligen är.
 
Jag kom att tänka på en härlig polare som befinner sig någonstans ute i världen. Det finns få människor som kan göra avtryck som honom, på gott och ont. Jag hörde att han befunnit sig på någon typ av stormöte/firmafest där alla ägare och chefer i företaget varit på plats. På andra sidan jorden hade jag nog tänkt efter någon extra sekund på mitt ibland förhastade beteende. Det gör inte han. 
Cheferna vill dra igång mötet genom en skön "icebreaker" för att lätta på stämningen. Så personalen får frivilligt ställa upp på att dra någon rolig vits inför alla. Min kompis vill så klart dra sitt strå till stacken. Han ställer sig upp, bemöter alla blickar med ett leende på läpparna. Sedan säger han: "När vet man att syrran har mens?". Det blir alldeles tyst, folk vrider sig om och tittar på varandra. Ingen svarar, jag tror inte någon greppar riktigt vad han precis sa. Så han fortsätter med att svara på frågan: "När farsans kuk smakar blod!". Resten är historia. 

Later.
 

Fresh


Pacemakers HQ

 
Slutresultatet av skivan jag jobbade med i höstas, som då såg ut såhär.
Kraven på skivans utseende var att få med: Låttitlar, logga, hemsida, mail och facebook-sida. Mycket info på liten plats så att säga. Vilket också fick mig att göra infon mer livfull, och därmed bilda ett cd-omslag. Vill man ha ett exemplar får man följa instruktionerna här.
 
Later.

Inköp

 
Full zip shirt, mm. Halva priset, mm. Jag är skön, mm. 
 
Later.

Fest i brallan

 

Från en annan tid

 
Jag undrar om det här möjligtvis kan vara porrstjärnan som jag hört så mycket om.
 
Later.

In the making

 
Mitt första damplagg börjar ta form. En del jobb kvar med passform
och form. Lite tvek på om det ska bli en tröja, magtröja eller tischa.
 
Jag föreställde mig en skön halvhipster-böna. Hon är mörkblond och har en snygg utväxt som egentligen tillkommit efter valet mellan att spendera sista studiebidraget på bärs eller ett frisörbesök. Det blev bärsen, faktum är att hon trivs rätt bra i sin utväxt som hennes vänner sakta men säkert börjar ta efter. 
Hon är ingen "pojkflicka", men hon har inga problem med att hänga med snubbar. Hon har faktiskt nästan lika många killkompisar som tjejkompisar. Hennes sköna stil, har olyckligtvis fått många snubbar att kära ner sig i henne. Till och med några av hennes bättre killkompisar har genom åren, en efter en drabbats i denna hemlighetsfulla förälskelse. Hon tycks vara perfekt, givmild och omtänksam. Skenet kan dock bedra, behövs det, så är hon tuffare än Clint Eastwood och hennes rappa käft biter hårdare än en huggorm. Hon brås på sin farsa som hon inte har någon speciellt bra kontakt med. Under större delen av hennes barndom och ungdom spenderade han sin tid på kåken efter några uppmärksammade bankrån.
Hennes klädstil är väldigt varierande. Hon trivs i New Balance och tischa, men hon bär också högklackat. Då i kombination till lite slappare jeans som hon rullar upp. Hon kan köpa kläder från lyxvarumärken som LV och Burberry, men endast från second hand. Hon är absolut ingen second hand-torsk, bland de värsta hon vet är hipsters som går loss på allt som luktar tobak och gammal gubbröv.
Hon bangar aldrig på att testa något nytt, men rosa har hon varit lite skeptisk emot. Tills nu, hon kunde aldrig ana att något rosa-/grårandigt kunde göra sig så bra på henne. Alla silversmycken har i och med det nya inköpet fått nytt liv. Nu väntar hon bara på det enda bakslaget - alla kompisar ska köpa en likadan.

Later.

Sköna Bönor

 
 

Pacemakers HQ


Fresh

 
(Det är en tröja. Fett FRESH!).

In the making

 
 

I HUVUDET PÅ PACEMAKERS

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sighsten Herrgård

 
Mannen, myten, legenden. Enligt min farmor, är han den snyggaste jäveln som någonsin gått i ett par skor. Faktum är att det är tackvare henne kunskapen om Sighsten Herrgård nått mig. Han satte svenskt mode på världskartan under 60-talet och prisades för unisexoverallen som han lanserade. På bilden ovan syns han i New York med sin overall. I början av 70-talet grundade han modellagenturen Stockholmsgruppen och gjorde sig känd som "modellpappa".
 
Känns som att Jonas Gardell gjorde en liten miss när han inte valde att nämna Sighsten i sin hyllade romantrilogi - Torka aldrig tårar utan handskar. Sighsten, var den första offentliga person som trädde fram som hiv-smittad. Har man läst böckerna eller sett serien, förstår man också vilket lass Sighsten drog när aids-epidemin var ett faktum. Den 20:e november 1989 avled Sighsten Herrgård.
 
Later.

Good Stuff


Pacemakers HQ


Dagens Dåre

 
Det här slår till och med gången då jag fick en kyss igenom en drive thru-lucka på donken.
 
Later.

Genialiskt

 
På bokomslaget: "Banksy - Wall and Piece".
 
Later.

Skynda Fynda

 

Pacemakers HQ

 
2013 kommer att erbjuda mer sånt här från min sida. Sakta men säkert ska jag bocka av alla idéer från antecknigsblocket. Som inte bara består av målningar. Tillslut kanske vi kan sätta upp ett vernissage.
 
Later.

Från en annan tid


Sailor's ink

Mini Me


Balls of steel

 

Hjärta

 

Inköp


En ny vapendragare har anslutit sig. Inte mycket större än
en iPhone, men potentialen för stordåd är mycket hög.
Later.

old stuff

 
Pandora är förmodligen mitt livs första kärlek. Jag var 3 år gammal... så jag har svårt att tänka mig att någon var före henne. Varav åldern fick jag heller aldrig chansen att ta med henne ut på någon romantisk middag. Det blev liksom aldrig något seriöst mellan oss.
Tackvare min moster som var bekant med Pandora, fick jag hennes singel "Trust me". Som dessutom var signerad. Där och då tog förälskelsen fart. Den där låten spelades på repeat samtidigt som jag beundrade hennes skönhet på singel-omslaget som jag höll hårt i.
 
Nu såhär i efterhand ser jag också att den här 90-tals Pandora är mer eller mindre identisk med en tjej som bjöd ut mig. Pacemakers var då upptagna med ett spännande projekt som jag inte lät en tjej i världen få komma ivägen för. Jag avböjde och nu hatar hon förmodligen mig. I detta nu inser jag vad jag lät slinka mellan fingrarna på mig... FUCK.

Later.

Inköp

 
Hope-tischor = bezt-tischor.
 
Later.

Intressant


2013

 
Det här nyåret gav mig en start på året jag aldrig glömmer. Jag befinner mig fortfarande i någon typ av trans efter mötet med oraklet som jag bestämt mig för att avbilda. Jag tänker mig något i stil med vad jag gjort innan, som bilden ovan.
 
Later.

RSS 2.0