Sanningen om "Brunt eller Blekt".

Det var just i den här stunden som bilden är tagen, som kategorin "Brunt eller Blekt" föddes. Jag tror att det var i April och år 2010, månaden är jag osäker på, men året vet jag att det var 2010. Familjen Pacemakers hade varit i Oslo och kikat på lägenheter och jobb. Det var en rolig resa. Vi sov i vår bil som vi parkerat på en av Norges kanske mest trafikerade gata, på morgonen kliver vi ut i kalsonger och drar på oss kostymerna när hela Oslos befolkning stirrar ut oss som om vi vore utomjordingar. Vi drar i rejält mycket med hårvax i håret, och drar håret bakåt, så vi ser lite snobbiga ut. Med tanke på att vi måste göra ett bra intryck på jobbintervjuerna och lägenhetsvisningarna. 

På vägen hem så sitter vi och pratar "hej vilt" om familjens hjärta - Pacemakers. Någon får ur sig något vettigt som låter ungefär såhär: "Heeey! Vi borde ha något diskussionsämne på bloggen! Något som ger chansen till läsarna att få tycka till!". Ja det är ju alltid roligt med kommentarer. Vi bollar lite idéer med varandra. Tillslut kommer vi fram till att Filip & Fredriks "Bra eller Anus" är ganska rolig. Så något i den stilen ville vi ha. 

Vi åker förbi en lada som låg precis vid den svensk/norska gränsen. På ladan stod det med stora bokstäver "Godis & Porr". Karl älskar godis och James älskar aktuellraport. Kanon, då stannar vi. Vi hade på känn att det förmodligen skulle vara ett av de sjukaste ställena vi besökt, med tanke på den blandning av varor. Visst var de det. Butiken bestod av gammalt snuskgodis, fruktansvärt sjuka filmer och ett butiksbiträde på runt 70 år som stod och viftade med en sexleksak. Vi gick inte tillbaka till bilen, vi sprang.

Vi var förmodligen lite tagna av det vi sett, sådana filmer ska inte bestå av en kombination av getter, gamla tanter och unga killar. Därför tror jag att vi kom in på de samtalsämne som vi gjorde: "analblekning". vi diskuterade huruvida det var bra eller dåligt, fräscht eller inte. Vi var lite kluvna i den frågan, någon tyckte att de skulle vara naturligt brunt och någon tyckte blekt. Just i den stunden, så säger någon: "Originalet är alltid bäst, så de får bli brunt från min sida". Just i det ögonblicket så tittade vi på varandra och vi tänkte precis samma sak - "Brunt eller Blekt", det är genialiskt! Det är svaret på vad vår nya kategori ska heta. 

/Familjen Pacemakers.

Kommentarer
Postat av: Anonym

hahah vafan, nu kommer jag alltid tänka på analblekning varje gång ni har "brunt eller blekt"

2010-10-14 @ 09:00:10
Postat av: Anonym

Hahaha, fan vad sköna ni är!

2010-10-17 @ 11:24:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0