Yes asså!


Vi hittade den, på Coop.

Nytt Inköp.

Idag blev jag en stolt ägare till en väldigt unik skjorta från ett ganska så omtalat märke. 

To be continued. 

Later.

MusicLover




Manu Chao - Me gustas tu, en låt som min farsa introducerade för mig året 2001. Vi lyssnade alltid på den här låten när vi var ute och åkte, resorna blev betydligt kortare när man satt och sjöng med:"Me gusta marihuana me gustas tu", fantastiskt härlig låt, som får en att må bra en lördag eftermiddag som denna. 

Later.

Grattis Hombres!


Vi skulle vilja ta tillfället i akt och utbringa ett stort grattis till Hombres som är en av 6 finalister i Cafés tävling - "Sveriges bäst klädda vanliga man 2010". Röstningen går enkelt till så att ni mailar till [email protected] och skriver namn i ämnesraden. Heja Hombres! 


För er som inte minns det, så var det Hombres som intervjuade oss i somras.

/ Familjen Pacemakers.

Nytt Inköp.

James har köpt nya boots! Svarta Clarks i skinn. Precis sådana som jag vill ha. Han använde till och med mitt konto där jag hade 20% rabatt på skorna när han beställde dem, men vet ni vad? Det gör inget! För det är precis vad man har familjemedlemmar till. Det handlar om att ge och ta. Jag fick precis ett sms av honom där det stod "Sugen på att kolla hockey imorgon? Har en plåt till dig mannen!". Ni ser, det jämnar alltid ut sig i familjen Pacemakers. Skorna kostar 1200 kr original, men han fick som sagt 20% rabatt. 

Later.

Dagens Dagens CIII

Mössa: Our Legacy Tischa: Weekday Jeans: Cheap Monday Halsband: Pour Väska: Hope Skor: Opening Ceremony.

Later.

skolstart


Har precis dragit i gång med en ny kurs och tänkte investera i en "rygga". Såg att dom hade börjat sälja Sandqvist på calroots.com för det behagliga priset 1199 SEK. Jag har ingen koll på hur kvalitén är men den ser ju bra ut och det får duga.

Karl

Orre! What'up?!

Vad som står i mailet stannar mellan oss och Oskar. Det lilla vi kan avslöja är att han är en fin människa.

Later.

FREDAGSMYS á la Pacemakers



Imorgon smäller det! Superior Challange 6 på Hovet i Stockholm. Nordens genom tiderna största MMA gala med tunga namn som Reza "Mad Dog" Madadi och Joachim "Hellboy" Hansen. Givetvis finns även delar av familjen Pacemakers på plats för att bevittna detta brutala skådespel. 

Vi kan utlova blod, svett och tårar blandat med vin, kvinnor och sång. Kvällen kommer bli episk och bättre fredagsmys får man leta efter....

Stay black  /James Pacemaker 


Hell Yeah!


Imorse klocka 10 tittade budfirman TNT förbi och lämnade av en Macbook Air. Den var aningen mindre än vad jag hade tänkt mej. Det är nämligen den nya 11" Air'en. Jag är dock väldigt nöjd ändå.

Karl

Gårdagens.


Igår var det hockey i Södertälje, jag och Maker var där och kollade. Jag hade av någon anledning ett kuvert med mitt namn på, liggandes i Axa Sportcenter med två biljetter till matchen. Det var en bra kväll, lag numero uno vann med 7-2 och jag vann 460 kr på oddset. Vi mötte även upp mannen-myten-JAMES i baren.

Later.

Pace.

Nytt Inköp.

Kornblå skjorta från Levi's. Inköpt på second hand för 320 kr. Inte jättebilligt för att vara second hand, men jag är sjukt nöjd ändå. Färgen är lite unik för att vara jeansskjorta. 

Later.

Pace.

Grattis Alla!


Nu är det ute, Håkan Hellström's nya album 2 Steg Från Paradise. Det har funnits i butik ett par dagar men nu ligger det ute på Spotify. Det känns som ett kan vara ett bra album. Favorit låten ser ut att bli River En Vacker Dröm, eller vad säger du?

Karl

Hemma hos Karl.


Nu är min whisky-hylla komplett. Jag har lyckats att hitta tre stycken whiskykaraffer på loppis. Jag har inte betalat mer än 15 SEK styck för dom. Ishinken däremot gick loss på 35 SEK. Nu är det bara att fylla dom med något gott.

Karl

nytt inköp


Jag har investerat i en P.A.P datorväska. Jag är helnöjd och hoppas på att den passar till min nya datorn som kommer i morgon. Jag betalade runt 800 SEK för väskan.

Karl

MusicLover



Jag väljer att plocka fram ett ess ur rockärmen och riktar strålkastarna mot det mest musikaliska jag har inom min vänskapskrets. Sug i er! Det här är en fruktansvärt bra cover på "Floors and Wine", de är så pass bra framfört att originalet bleknar. Pacemakers är unikt på alla sätt och vis, och här har vi ännu ett bevis för det. Ni kommer aldrig att få se den här killen ställa upp i Sveriges största musiktävling - Idol. Däremot får ni lyssna på honom hur många gånger ni vill här på Pacemakers.

Later.

Boktips!


Original Gangster: The real life story of one of Amcerica's most notorious drug lords. En självbiografi av Frank Lucas - mannen som härskade i New York under 60-70-talet. Han hade då en inkomst på cirka 1 miljon dollar om dagen. Det sägs att han har fler svarta liv på sitt samvete än Ku Kux Klan. 

Han var en ökänd knarkung som importerade knark från den gyllene triangeln: Laos, Burma och Thailand. Knarket gömdes då i stupade soldaters likkistor från Vietnam som sedan fraktades till USA. Under cirka 14 år hade inte polisen en aning om vem denna notariska mångmiljadären var. Han spenderade mycket pengar på bilar, kläder och tjejer. Trots sitt yrke, så var han en riktig charmör som fick många damer att smälta.
Han nämner i boken hur han inte ville förknippas med "kärringarna från Kalifornien" som hånat honom för att han inte burit någon minkpäls. Han beslutar sig därför att skaffa en päls. När körsnären visade pälsprover i finaste mink blev Lucas galen och skrek att han inte ville ha nån jävla ”Kalifornien-bitch-mink”. Lösningen blev chinchilla. En liten ekorrliknande gnagare som har 30 gånger mjukare päls än håret på en människa. I särklass världens dyraste pälsdjur. 

Boxningsmatchen mellan Muhammad Ali och Joe Frazier kallades officiellt för Århundradets fight. Frank Lucas hade det bästa platserna under matchen. De sägs att det var så svårt att få tag på biljetter att självaste Frank Sinatra fått ta sig in via pressläktaren. När Ali var påväg upp till ringen stannade han först till vid Frank Lucas, skakade hand och kramade om honom. Först då fick säkerhetsagenterna som också var på plats, upp ögonen för Frank Lucas. Läs boken, älska den. 

Pacemakers.

Osvenskt fashion XXXVII


Osvenskt Fashion är tydligen fast i Köpenhamn. Denna unga man klär sej bra, enligt min mening. Jag är förvånad själv över hur bra det ser ut med vita jeans och den röda mössan gör också en heldel. Bra gjort!

Karl

(Bild från copenhagenstreetstyle.dk)

Dagens "vill-absolut-inte-ha"


Fråga på!

Familjen Pacemakers från vänster: Karl, Pace & James. Det visste ni redan. Ni vet också att Pacemakers är bland det mest fantastiska Internet har att erbjuda. Vad ni också redan vet, är att vi jobbar på ett slags mästerverk. Våra tygpåsar som vi designar och säljer, är en del av det mästerverket. Ni bör vara medvetna om att vi värnar om våra läsare, ni gillar oss och vi gillar er. 

Är det något ni inte vet, och gärna skulle vilja ha svar på? Så är ni välkomna att ställa en fråga eller två. Är det något ni saknar, eller bara vill se mer av? Så går de bra att lägga fram förslag. När frågorna anländer till Pacemakers HQ, så kommer frågorna att sorteras och vi svarar så fort vi kan. 

/Familjen Pacemakers.

Gårdagens.


MusicLover




Till alla älsklingar där ute i landet.

Edward Sharpe & The Magnetic Zeros - Home.

Se och Lär av Pace.



Rubriken talar för sig själv. Jag tänkte bli en gnutta personlig och dela med mig av min erfarenhet som professionell auktionshandlare på tradera. Vad ni ser på bilden är budhistoriken på ett objekt som föll mig väldigt mycket i smaken. Auktioner kan vara ungefär mellan 4-12 dagar. Ungefär med 10 dagar kvar på denna auktion så började man buda som om det stod mellan liv eller död. Det här kan tyda på två olika anledningar: 

1. "ww89" är ny på tradera och budkåt, han förstår inte bättre och är beredd att betala mycket pengar för objektet. Han känner också en trygghet att leda en auktion när de är 10 dagar kvar och tror på fullaste allvar att hans bud kommer att hålla hela vägen ut. Det är lite samma sak som att säga att en hockeymatch är avgjord när de står 3-0 till de ena laget efter första perioden.

2. Ägaren till kontot "ww89" är detsamma ägare som lagt ut annonsen. Därför "dumbudar" man när de är så många dagar kvar, just för att pressa upp priset. Förmodligen kommer priset att hamna på en orimlig summa, vilket gör de omöjligt att lyckas med en bra auktion i det här fallet. Det är därför inte lönsamt att lägga något bud, då man i princip skulle kunna köpa något helt nytt till nästan samma pris.

Later.

Grooming, hallå där!

Kanon produkt från Loreal. Används morgon och kväll för att motverka mörka ringar under ögonen och priset för det är inte många kronor. Produkten finner ni på många ställen! Denna är köpt på NK manlig depå.

Pacemakers.

Karl Jr & Farbror Pace.

Trots sina unga ålder är han redan intresserad av allt som börjar på F och slutar på ashion. Favoritleksaken är fabror Pace leather key cover från Scoth & Soda.
Later.

MusicLover


Isak Strand & The Resin Band - Floors and Wine.

Om man skulle få kunna tillägna den här låten till någon så skulle jag vilja göra det! Och nu är de så att jag är så pass lyckligt lottad att jag faktiskt har makten till att tillägna en vacker melodi på de mest fantastiska Internet har att erbjuda - P A C E M A K E R S. Den här låten är till dig och till dig och till dig, men speciellt till dig!

Later.

Höstfashion VII

Mössa från Inventory Items. Kabelstickat känns vintage, och helt rätt. 100 $ ligger prislappen på.

Later.

Pace.

sjön suger


Denna torsdag har varit väldigt en produktiv dag, jag har nämligen plöjt igenom hela säsong två av Sjön Suger. Det är ett riktigt måbra-program måste jag säga. Både Lennart Jähkel och Johan Ulveson är snygga framför kameran och levererar ett skämt med jämna mellanrum. Du kan se Sjön Suger på Kanal9play.se.

Karl

All Natural


Nu ska ni få höra, Snappel är det som gäller om du vill vara nått inom blogg-världen. Alla vet vid det här laget att Vitamin-well var grejen om du har en blogg. Den ädla drycken har varit på tapeten ett bra tag nu men nu ska du dricka Snappel om du vill vara nått. Jag vet att det säljs på ett antal ställen i Stockholm men snart slår det till. Som en bonus så smakar det otroligt gott, men det skiter väll alla balla bloggare i, hur den smakar alltså, för det som vi har vill alla ha. Kom ihåg vart ni hörde det först, Pacemakers.blogg.se.

Karl

Acne Pop Bag

Enkelhet med finess - 695 kr.

Nytt Inköp.

Köpte en skepparkavaj på second hand för 300 kr. Är kanske inte helt nöjd över mitt köp då jag fick för mig att den var mörkblå, men så vitt jag vet så kommer jag köpa fler jackor innan vintern är slut så det jämnar väll ut sig. 

Later.

Pace.

Fashionlover


Dagens Dagens CII

Tröja: Weekday Mössa: Inventory Items Väska: Billy Kirk Jeans: A.P.C Bälte: Weekday Boots: Our Legacy.

Later.

Pace.

Varken Brunt eller Blekt!

Förmodligen är det den jämnaste omgången av Brunt eller Blekt i Pacemakers historia. Sjukt intressant att få läsa era tankar kring de militärmönstrade. Rösterna är räknade och vi fick ihop de till en oavgjord omgång, de var ett par röster som var lite kluvna i och med att de tyckte om militärmönster på jackor men ej byxor och så vidare. Vi får se om ett par månader om den här färska trenden har slagit igenom, och om några av er kanske ändrat åsikt, antingen från Blekt till Brunt eller tvärtom. 

Hälsningar från det brunaste i detta inlägg:

Familjen Pacemakers.

Live från Radion.

Idag har jag medverkat i en radiointervju där vi pratat om ett av mina absoluta favoritämnen - Pacemakers förträffliga accessoarer.

Later.

Pace.

Nytt inköp


Jag har köpt nya skor. Inte vilka skor som helst utan ett par handsydda italienska skinnskor. Och nu undrar ni säker vart jag fick tag på dessa och det ska jag säga er, loppis. Jag fick betala 20 SEK, helt klart värt varje krona.

Karl

Le Pacemakers

Definitionen av ett dream team - Voilà!

gatukonst på pacemakers


Denna fantastiska väggmålning pryder en av Lissabons många byggnader. Det här kan man med gott samvete kalla konst, både vackert och med ett budskap som ligger rätt i tiden.

Karl

Älska mig!


Brunt eller Blekt?

Det militärmönstrade känns som något som är stenhårt på väg tillbaks igen, jag minns året 2005 då MQ sålde byxor som var militärmönstrade. Det gick åt som smör, och ibland när man strosade runt på stan kunde det nästan kännas som att man befann sig i ett krig på grund av alla som hakat på den dåvarande trenden. Något som är mindre viktigt för oss, är att få det bekräftat från någon modetidning att det här är fashion. Vi vill veta vad våra läsare tycker! Militärmönster - Brunt eller Blekt?

Familjen Pacemakers.

Dagens Pace & James.

Som många redan vet, så är det väldigt trendigt att hålla sig i form med diverse träningsmetoder. Ja, så jag och James kände att vi ska inte vara sämre vi, man måste ju hänga med i svängarna liksom, speciellt om man nu driver en livstilsblogg som till stora delar handlar om trender. Varför göra det bekvämt för sig och gå till gymmet? När man kan spela ishockey och få blåmärken, brutna revben, utslagna tänder och en massa ärr i ansiktet. Som ni redan är medvetna om, så försöker vi alltid utföra allt vi gör professionellt.

På tal om professionellt, så lyckades James verkligen med att få mig att se väldigt mycket mindre ut än honom på bilden. Han lyckades även med att snurra upp grabbarna på läktaren och servera mig ett par schyssta "mackor". Tack kompis.

Later.

Small Bag Deluxe


Här har vi ett praktexemplar på hur en lyxig modell av en small bag kan se ut och den är från Our Legacy. Precis som vanligt när det handlar om "lyx", så har just "lyx" ett pris som alltid är lite saftigare än de "normala". Sen är det oftast så att man får vad man betalar för. 1000 kr ligger prislappen på. Nu tänker förmodligen många av er: "Kan inte er egen designade small bag komma ut till försäljning snart?". Jo visst, men den som väntar på något gott, väntar aldrig för länge. 

Later.

Pace.

Återfunnen!

Titta vem jag hittade imorse! Självaste James Pacemaker. Men vad fan har han på sig? Hockeyfashion från 05... vad tycker ni om hans outfit? 

Later.

Pace.

James Pacemaker Efterlyses

James Pacemaker, vart är du? Lever du? Familjen saknar dig. 

/ Oroliga familjemedlemmar.

MusicLover



Ted Gärdestad - Så mycket bättre.


Dagens Dagens CI

Jacka: Filippa K Skjorta: 16thCollection Mössa: Weekday Tröja: Weekday Small Bag: Acne Jeans: Levi's Boots: Rokin.

Later: Pace.

Mohammed Ali

- "Fly like a butterfly, sting like a bee".

Osvenskt fashion XXXVI


Precis som utlovat så är Osvensk fashion kvar i den danska huvudstaden Köpenhamn. Denna gång ser vi en sjukt proper man med sina knästrumpor och fluga. Stilen passar honom utomordentligt bra. Jag tycker att allt ser riktigt genom tänkt ut. Danskarna är bevisligen inte bara bra på att häva i sej ett par öl om dagen utan också att klä sej stiligt.

Karl

Kampanj!

Just nu är det kampanj på accessoarer från danska märket Mismo. Du kan hitta allt ifrån väskor till datorfodral. 

Kampanjen bor här.

Maggio & Melo

"För bredvid ditt namn står ett namn till" sjunger Oscar Linnros i låten "Från och med du". Namnet som står bredvid Veronicas namn är Nils Tull (Melo) från Hoffmaestro.

Halv åtta hos James.

Ikväll bjuder James på middag!

Omslagspojke (På riktigt)

Squared, en tidning med snyggare omslag får man leta efter! Och det är inte tackvare min debut som "omslagspojke" utan det är faktiskt Simon Röder som gjort ett alldeles förträffligt jobb. Skulle jag stå på en 50 meter bred scen med alla våra tusentals läsare framför mig, ja då skulle jag be er att ge honom en applåd. Nu gör jag tyvärr inte det, men om ni vill får ni gärna applådera för er själva framför datorn i samma stund ni läser det här. 

Later.

Pace.

Dagens Dåre.



P.A.P Accessories

Iphone Cover - 299 kr.
Laptop Cover - 999 kr.
Card Wallet - 199 kr.

P.A.P Accessories är ett svenskt företag med en tydlig skandinavisk design och produktion. Det använder sig enbart av italienskt läder i sina produkter. Till skillnad från andra företag som väljer att ta fram liknande produkter i skin, så har P.A.P väldigt prisvärda produkter.

MusicLover



Nytt från Rokin.

En väldigt tjusig sko från Rokin till ett väl överkomligt pris - 1595 kr. Acne har en liknande modell som heter "Pilot Boot", dock skiljer sig priset en del då den kängan går loss på 3995 kr

Later.

Pace.

Osvenskt fashion XXXV


Nu jävlar börjar det bita tag i kinderna när man är ute. Denna gång är Osvenskt fashion i grannlandet Danmark, närmare bestämt deras huvudstad Köpenhamn. Det kanske ni själv kunde lista ut med tanke på alla gamla ölburkar som ligger på marken. Hur som helst så jag gillar hans outfit skarpt, både väldigt städat och ledigt.
Pacemakers gillar Danmark och vi blir nog kvar ett tag till.

Karl

(Bild från styleclicker.net)

Mr. Bob


"You don't need a weatherman to know which way the wind blows."

Sanningen om "Brunt eller Blekt".

Det var just i den här stunden som bilden är tagen, som kategorin "Brunt eller Blekt" föddes. Jag tror att det var i April och år 2010, månaden är jag osäker på, men året vet jag att det var 2010. Familjen Pacemakers hade varit i Oslo och kikat på lägenheter och jobb. Det var en rolig resa. Vi sov i vår bil som vi parkerat på en av Norges kanske mest trafikerade gata, på morgonen kliver vi ut i kalsonger och drar på oss kostymerna när hela Oslos befolkning stirrar ut oss som om vi vore utomjordingar. Vi drar i rejält mycket med hårvax i håret, och drar håret bakåt, så vi ser lite snobbiga ut. Med tanke på att vi måste göra ett bra intryck på jobbintervjuerna och lägenhetsvisningarna. 

På vägen hem så sitter vi och pratar "hej vilt" om familjens hjärta - Pacemakers. Någon får ur sig något vettigt som låter ungefär såhär: "Heeey! Vi borde ha något diskussionsämne på bloggen! Något som ger chansen till läsarna att få tycka till!". Ja det är ju alltid roligt med kommentarer. Vi bollar lite idéer med varandra. Tillslut kommer vi fram till att Filip & Fredriks "Bra eller Anus" är ganska rolig. Så något i den stilen ville vi ha. 

Vi åker förbi en lada som låg precis vid den svensk/norska gränsen. På ladan stod det med stora bokstäver "Godis & Porr". Karl älskar godis och James älskar aktuellraport. Kanon, då stannar vi. Vi hade på känn att det förmodligen skulle vara ett av de sjukaste ställena vi besökt, med tanke på den blandning av varor. Visst var de det. Butiken bestod av gammalt snuskgodis, fruktansvärt sjuka filmer och ett butiksbiträde på runt 70 år som stod och viftade med en sexleksak. Vi gick inte tillbaka till bilen, vi sprang.

Vi var förmodligen lite tagna av det vi sett, sådana filmer ska inte bestå av en kombination av getter, gamla tanter och unga killar. Därför tror jag att vi kom in på de samtalsämne som vi gjorde: "analblekning". vi diskuterade huruvida det var bra eller dåligt, fräscht eller inte. Vi var lite kluvna i den frågan, någon tyckte att de skulle vara naturligt brunt och någon tyckte blekt. Just i den stunden, så säger någon: "Originalet är alltid bäst, så de får bli brunt från min sida". Just i det ögonblicket så tittade vi på varandra och vi tänkte precis samma sak - "Brunt eller Blekt", det är genialiskt! Det är svaret på vad vår nya kategori ska heta. 

/Familjen Pacemakers.

Tänk för att vi kan!


Design By Pacemakers.

Vi har under hösten jobbat på nya motiv till våra tygpåsar, samt bearbetat våra prototyper på väskor och övriga accessoarer. Ibland får vi mail om förslag på hur ni själva tycker att våra tygpåsar ska se ut! Fortsätt gärna med det, för ibland kan det till och med stå still i våra kreativa hjärnor. Vi anser inte att vår kollektion med tygpåsar ska vara begränsade till ett visst antal, det ska finnas en tygpåse som passar varje individ på denna planet! Det kan alltså röra sig om en hel del tygpåsar.

För er fashionälskare som trillat in på senare dar här på Pacemakers, kan hitta alla våra tygpåsar under kategorin "Design By Pacemakers". Om ni är intresserade av att köpa en tygpåse som vi designat, så går du till väga genom att maila oss på: [email protected]

Med Vänliga Hälsningar.

Pace, Karl & James.

Dagens Pace.

Jeansväst: Levi's Tröja: Tiger Halsduk: Cheap Monday Leather Key Cover: Scotch & Soda Chinos: Cheap Monday Boots: Rokin.

Later.

Pace.

"tips"

Såg för någon dag sedan att Blogg.se publicerat ett inlägg på deras första sida om någon "manlig modebloggare" som avslöjade hemligheten med att slippa torra och spruckna läppar nu när kylan börjar tränga sig på. Ja, vi ska väll inte vara sämre! Använd läppcerat, en produkt som funnits i Sverige sen tidigt 1900-tal.

Later.

Dagens Dår(ar)e.


Nytt från Kings Of Leon.


Kings Of Leon - Radioactive





Hemma hos Karl.


skor


Rediga doningar från Dr. Martens. För runt tusenlappen så kan du köpa den ett par riktiga kängor som håller i åratal. Kika själva på dmusastore.com

Karl

Dagens Bild


Auktion

Collegetröjorna från Our Legacy är väldigt populära! Det är i princip slagsmål om dem på auktionerna. Kanske inte bara för att det är ett snyggt plagg, utan kanske också för dess funktion. Med tanke på att den fungerar till fest om man kör med någon skjorta under samt någon accessoar. Och den fungerar också som en vanlig baströja som håller dig varm. Tröjan  på bilden går just nu för 310 kr och om 2 dagar kan den bli din, din, din eller din! Beroende på vem som lägger sista budet. 

Auktionen bor här.

Höstskor

Höstskor i alla möjliga färger & former. Sug i er all inspiration som flödar.

Dagens "Vill Ha"


Dagens Dagens C

Kavaj: Vintage Skjorta: Acne Jeans: Levi's Bågar: Ray Ban Loop-Key Holder: Weekday Bälte: YMC Boots: Wings + Horns

Later.

Ursäkta röran...

Familjen Pacemakers har haft en riktigt bra helg. Men den har också varit krävande, tärt på kroppen och varit fullspäckad med händelser. Vi har samlat på oss ett par fina minnen och förlorat några hjärnceller. Vissa fler än andra. Allt detta i en kombination har gjort att Sveriges förmodligen mest intressanta livsstilsblogg har hamnat lite på sidan av. Så fort baksmällan lagt sig så är vi återigen på banan. 

Familjen Pacemakers.

Live från Pacemakers.


Vi önskar er alla en trevlig fredag! Ikväll dricker familjen Pacemakers Beck's! Ölen numero uno enligt Pace. Natten är ung och det är vi också fortfarande. 

Familjen Pacemakers.

Mr. Governator


konst på pacemakers

Jag har gått och sneglat på denna affisch ett par dagar nu och jag tror att jag ska slå till. Vi behöver mer färg i lägenheten. Tavlan heter "Hey You" och det är konstnären Roy Lichtenstein som har målat den. Han är känd för sina serie liknande tavlor. Priset är runt 300 SEK på easyart.se.

Välkommen Hem!

Idag kommer Karl hem! Då ska vi hänga precis som vi gjorde på den gamla goda tiden då kullersten prydde landets gator, då hästen var det moderna fordonet och en "galning" vid namnet Leonardo Da Vinci skissade på flygplansliknande konstruktioner. "It's going to be legen wait for it dary

Later.

Pace.

Dagens Pace.

Det är lite historia bakom jackan. Det är nämligen min mormors gamla jacka som i sin tur har varit i händerna på min mamma under hennes glansdagar som "punkare" under 70-talet. Nu är den min och lär förbli minst 15 år till innan det är dags att lämna över den till en framtida Pace Jr.

Jacka: Vintage Skjorta: Levi's Mössa: Whyzseck Jeans: Cheap Monday Small bag: H&M Halsband: Pacemakers Boots: Rokin.

Later.

Fashions Fiende


Auktion & Fashionlover!

Den här fashion-romantikern spottar sig lite själv i ansiktet när han väljer att lägga ut både sin fina tröja och snygga kavaj på auktion. Om ungefär tre timmar avslutas auktionen och just nu ser det ut att bli riktigt billigt om man nu skulle vara intresserad av något plagg. Prislappen ligger ungefär på 50 kr plagget.

Auktionen bor här och här.

Later.

Pacebook.



För er nya läsare så vill vi bara upplysa er om att vi är så pass moderna att vi finns på Facebook. Bli vår vän! Vårt namn är Pace Makers.

Familjen Pacemakers.

Semesterbild


Gatukonst på pacemakers


Pacemakers syns nu ännu mer.

Den Amerikanska Versionen


Nu jävlar händer det grejer i stan. Hollywood bor i stan ett par veckor. Dom är nämligen i full gång med att spela in den amerikanska versionen av Stieg Larssons Millenium trilogi. Både "Stor Stellan" och Daniel Craig ska medverka i filmerna. Jag stod och hängde vid inspelningen i dag och såg inte skymten av någon av dem. Men där emot så får svenska folket se skymten av mej på nyheterna då Tv4 var på plats och gjorde ett reportage bredvid mej.

Karl

Nytt från Hoffmaestro.



Nytt skivsläpp från Hoffmaestro - Skank-a-tronic Punkadelica heter den nya skivan. Skivan innerhåller väldigt många lugna låtar men även klassiska Hoffmaestro låtar med lite drag i. Bästa låten på skivan är helt klart Bubbelin Style som framförs till stora delar av det senaste tillskottet "Kalifa".

- Bubbelin Style.

Wokhouse

Från att ha varit ett ökänt litet lunchhak till att ha blivit ett populärt uteställe där många gärna börjar sin kväll med ett par billiga öl. Det är många studenter som går hit, så ni som inte riktigt hittat ert "ungdomshak" så kan vi rekommendera det här. Vi gillar Wokhouse! Speciellt när man kan sitta ute under de kulörfärgade lamporna och värmas av gasolkaminerna. Wokhouse ligger på Regeringsgatan 30 i Stockholm City (mitt emot NK). 

Familjen Pacemakers.

Have you met Jim?


- Break on through.

Ett av världens kanske mest kända ansikte. Han blandade poesi, drogmissbruk, alkoholmissbruk, talang och sexuell utstrålning på ett sätt som då ansågs vara ovanligt. Detta gjorde att många anser honom som en av de första, stora rockstjärnorna och än idag kan man se honom på affischer, tischor och liknande världen över hos fans som föddes långt efter hans död. Han dog en allt för tidig död 1971 i Paris. Bara en sån sak var ju trendigt. Fashionlover och trendsättare, men vem är han? Jim Morrison - frontman i The Doors.


Victory.

Kammade hem en tröja från en auktion idag. Den är inte från något speciellt märke, den är bara vintage. Kabelstickad är den också, jag tror den kan passa bra till någon skjorta i ljus nyans, kanske en vit eller ljusblå! Allt som allt kostade mig 122 kr (frakt + tröja). 

Later.

Pace.

nytt Inköp.

Köpte denna på Myrorna i går. Kalaset gick på 105 SEK. Lacoste.

Dagens Dagens CIX

Parka: Weekday Jeans: A.P.C Tröja: Weekday Halsband: Pour Leather Key Cover: Scotch & Soda Boots: Our Legacy Skjorta: Gitman Bros.

Later.

Pace.

Höstfashion VI

Väldigt retro, och väldigt mycket höstfashion! Lusekoftan är tillbaks. Du hittar dem snyggaste på loppisar och i second hand butiker. 

Later.

MusicLover

Nu är han på G! Daniel Adams-Ray med låten "Gubben i lådan". Den kommande skivan kan bli giftig! Oscar Linnros får se upp.


Nytt Inköp.

Ett par ökenkängor från märket Rokin som jag köpte från en läsare vid namnet Jay! 750 kr fick jag ge för dem, och det sitter som en smäck. Tack.

Later.

Pace.

Det visste ni inte om mig...


Later.

Pace.

vem vet vad?


Vem är den unga stiliga mannen på bilden? Jag ska också passa på att säga att det inte ligger något pris i potten.

Lycka till - Pacemakers

dagens karl


Mössa: Boomerang
Jacka: Vintage
Skjorta: Boomerang
Jeans: April 77
Skor: Converse
Öl: New Castle

gatukonst på pacemakers


Denna fantastiska målning är gjord av konstnären Skount. Hans målningar brukar oftast innehålla mycket färg och dessa joker liknande figurer. Det känns nytänkande. Som vanligt så är denna bild från Woostercollective.com

Karl

Veckans babe


Veckans babe blir humoristiskt nog den legendariske baseball stjärnan Gearge Herman Ruth, Jr även kallad Babe Ruth. Han började spela i Boston Red Sox men spelade mestadels i New York Yankees. Han ligger nu trea på listan över flest home run's ned 714 stycken. Han sägs vara en av dom bästa spelarna genom alla tider. Denna utmärkelse hamnar tyvärr i skuggan då han precis har mottagit en pris som är strået vassare, Pacemakers Veckans bebe, grattis!

Karl

fashionlover


Design By Pacemakers.

Nu låter vi er återigen färdas genom framtiden och rakt in i hjärtat av Pacemakers HQ. Här är en prototyp på en väska vi tagit fram. Den kommer inte riktigt se ut såhär när väskan är en färdig produkt, vi kommer använda oss av annat material och fler detaljer kommer att vara på plats. 

Familjen Pacemakers.

Fashionlover

Ett praktexemplar på någon som kan pulla en hatt off! Jag gillar glassen som en accessoar också. Det är nästan så man längtar lite efter sommaren. 

Later.

Pace.

Studenttips!

Till alla er studenter där ute i vårt avlånga modeintresserade land! Tycker ni precis som jag, att bruna skärp är förträffliga? Då har jag ett schysst tips till! Klädföretaget "Pace" har tagit fram ett snyggt skärp till ett överkomligt pris - 195 kr. Att dom valt namnet Pace tyder på att jag förmodligen lyckats inspirera någon/några, tackar så mycket för er gest!

Later.

Pace. (Originalet).

Nytt Inköp.

Idag har jag varit på loppis och fyndat! Jag har av någon anledning blivit svag för snusnäsdukar, förmodligen är det lite tackvare familjens egna lilla fransman - Karl Le Pacemaker. 20 kr gick kalaset på. 

Later.

Pace.

Pacemakers

Mina damer och herrar! Familjen Pacemakers har ledigt idag, men välkommen åter! Morgondagen kommer att präglas av fashion. 

Med vänliga hälsningar. 

Familjen numero uno: Pacemakers.

Semesterbild

En bild från familjen Pacemakers road trip i somras. När Karl var liten avskydde han godis, något som kommit ikapp honom idag. Det blir en hel del stopp på diverse bensinmackar när vi är ute och åker. 

Familjen Pacemakers.

Face The Pain!!

Tatuering gjord av konstnären Big Fat Joe! Familjen Pacemakers är förtjusta i hans konstverk som pryder många Södermalmsbor . Just paraplyet är något vi fascineras över. Vi har haft en fundering på att måla upp det på någon av våra tygpåsar, vi har också haft en tanke om att designa ett alldeles eget paraply. Ett riktigt klassiskt paraply.

Familjen Pacemakers.

MusicLover


Vad passar bätte än skön blues med ingen mindre än den gamla legenden Howlin' Wolf en fredagseftermiddag? Låten heter Spoonful. Lyssna och njut.


RSS 2.0