Året med PacemakersMycket hände året 2010, likt alla andra bloggar ska ni få er en liten tillbakablick på de händelserika stunderna från vårt år.

I April så hamnade vi för första gången på Blogg.se. Sedan dess har vi prytt deras förstasida ett par gånger i månaden. Vi åkte till Norge för att titta på jobb och lägenhet. Dock var inte lägenheten så nice... de positiva med resan var att vi kom på en ny kategori till bloggen som fick heta "Brunt eller Blekt?Vi firade en galet bra Valborg i Uppsala.Vi ville tjäna snabba cash! Det gick inte som planerat och Pace blev bekymrad över sin framtid. Han begav sig därför till kyrkan för att be om hjälp av de mäktiga blogg-Gudarna. Efter de upptäckte vi Karls talang, och insåg att de här kan vara nyckeln till våra drömliv. Samuel från Industribolaget gillade vår idé! Och de mörka molnen över våra liv började försvinna.Vi byggde en studio i Pacemakers HQ där vi kunde fota våra outfits.James fick bröst.Vi både närvarade och kickade ett par riktigt feta fester.Familjen Pacemakers packade resväskorna och åkte på en liten road trip där både danskarna och tyskarna fick Pacemakers existens bekräftad. Vi var med i en uppmärksammad intervju. 


Vi var på Peace & Love där våra tappra läsare stod och köade i timmar för att få en autograf av sina idoler Pacemakers.Första sponsoren trillade in. Vi började sy upp modeller av small bags och väskor.


Vi var på KTH där vi hade möte med VD:n från ett ganska så uppmärksammat klädföretag. Vi pratade om Pacemakers potential till att skapa fashion och vi beslöt oss därför att samarbeta, något vi gör än idag då vi ännu inte fått fram någon produkt. Vi upptäckte Slow Show! Och flera tankar väcktes kring detta fantastiska band. Bland annat föddes en ny kategori - "Pace Möter". Vi startade ett samarbete med klädsidan 111vox som går ut på att vi väljer ut "Veckans Plagg" åt deras kunder. Något vi är väldigt stolta över eftersom vi besökte deras hemsida dagligen redan på den tiden då Pacemakers inte fanns.

Som ni märker var 2010 ett väldigt bra år för Pacemakers, vi befinner oss just nu på ett tåg som vi styr mot helt rätt riktning. Det finns en hel del platser kvar i tågkupérna som vi ska fylla med ännu fler läsare och samarbeten. Året 2011 kommer bli riktigt jävla bra.

Pace, Karl & James.

Kommentarer
Postat av: Jakob

Ska bli roligt att fortsätta följa er!

Ett av mina bättre ögonblick 2010 när jag hittade till er blogg, skulle gärna se att ni tog mera profilbilder på era kläder. Ger bra inspiration! :)Hoppas erat 2011 blir super!

2011-01-11 @ 19:53:11
Postat av: maya

Oh det låter som att ni har haft en fantastiskt år. Snubblade in här för några veckor sen, gillar det jag ser/läser<3

2011-01-11 @ 20:25:36
URL: http://mayalicious.blogg.se/
Postat av: Samlatmode

Grattis till ett framgångsrikt och välförtjänt år! Av alla bloggar jag länkar till så levererar ni, enligt mig, mest inspiration och skönaste läsningen!Bara att fortsätta i samma bana 2011!/ Samlat Mode

2011-01-11 @ 21:19:33
URL: http://samlatmode.blogspot.com/
Postat av: Diet Coke Blues

Sjukt fina bilder.

2011-01-12 @ 13:37:15
URL: http://dietcokeblues.blogspot.com
Postat av: Pace.

Bugar & Bockar ödmjukast! Ni är fantastiska.Later.

2011-01-12 @ 13:37:20
URL: http://pacemakers.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0