Inköp

 

Sköna Bönor


Pacemakers HQ

 
Det här är början på ett nytt projekt - Jakten på den perfekta tischan. Eller rättare sagt: Tischorna. Ett projekt som både min rektor och materiallärare är involverade i. Två personer med enorm kompetens som jag är tacksam över att ha på min sida. Vi hade ett möte i fredags där vi satte upp en strategi. 

Materiallära är ett underskattat ämne. Då fiberegenskapen i ett material är en avgörande faktor om ett plagg tillslut blir good stuff eller piss. Så första steget i den här processen, är att ta fram ett bra tyg (material). Något vi gör genom att klippa sönder min favorit-tischa. Sedan ska min rektor använda sina trollkonster för att få fram den exakta mängden bomull tyget innehåller. När vi gjort det, har vi all fakta vi behöver om materialet. Sedan kan min design-process ta fart. Som också innefattar en del mönsterkonstruktion. 
Sedan skickas plaggskisser, mönsteruttag och materialprover till en fabrik som sätter pricken över i:t. 

To be continued. 

Later.

ha-ha


Pwnd

 
Det är bara lyfta på hatten för kreativiteten. Tror dock norrbaggarna hann före..
 

Lovely

 
Jag älskar min kompis gamla lya.. som snart blir hennes nya lya igen. Jag har alltid velat bo på en husbåt, så - jag tänkte förverkliga den drömmen i sommar. Drömmen kommer inte vara längre än några dar, men den har stor potential till underverk. 
 
Later.
 
 
 

Size 8 Needle

 
Några plagg Rasmus Wingårdh designat för JC som kommer ut till sommar. Jag gillar ofta allt Rasmus gör, jag gillar honom personligen också. Han är klippa man alltid kan luta sig mot i ur och skur. Jag gillar även det här arbetet han gjort. Han beskrev det själv med: "Jag ger kunden en pensel och en tavla. Sedan är det upp till kunden att måla något snyggt". Det vill säga att han gjort kläder som ska passa en bredare kundkrets, den "klädintresserade" och den som köper kläder för att man inte ska frysa.
 
Värt att notera, samtliga startade karriären på JC: Johnny Johansson (Acne), Johan Lindeberg (BLK DNM), Örjan Andersson (Cheap Monday, Weekday) och Ann-Sofie Back.

Later.
 
 
 

Get Lucky

 
Jag hade nog i ärlighetens namn inte gett den här låten så mycket uppmärksamhet 
om det inte vore för en skön böna. Tjejer har en tendens att kunna hjärntvätta mig.
 
Later.

Pornmakers


Rei Kawakubo

 
1969 grundade Rei märket Comme Des Garcons. (Ett japanskt märke med ett franskt namn som står för "like boys"). Ett märke jag personligen är ganska intresserad av då det består av mängder av olika linjer. Comme Des Garcons Play är en favorit. Mycket tack vare loggan som i princip utgör 75% av plaggen. Bara en sån sak fascinerar mig. Loggan är förövrigt framtagen av Filip Pagowski.
 
Later.

Pacemakers HQ

 
Spontan-målade en av våra tischor. Grått och svart är så
sjukt nice. Funderar på att kladda ner den ännu mer. 
 
Later.

Semesterbild

 
Jag älskar den här bilden. Bara av att se den, kan jag höra musiken vi lyssnade på i bilen, känna vinden fläkta in genom bilrutan. Jag kan känna smaken av matresterna som satt kvar i munnen efter vårt stopp på Max. Jag kan känna första klunken av den ljumna ölen. Jag kan känna pirret inför att se alla band som skulle uppträda. Jag kan skratta åt alla samtalsämnen som uppstod längs vägen. Jag kan skapa tusen nya härliga minnen. 

Later.

...


"To be or not to be" - William Shakespeare.
 
 
"To be is to do" - Immanuel Kant.
 
 
"To do is to be" - Friedrich Nietzsche.
 
 
"Do be do be do" - Farsan Baloo.
 

Tease

 

In the making

 
Jag sjukt nöjd med modellen. Hon är som klippt och skuren från mina fantasier.
 
Later.

Hultsfred goes STHLM


Under tidigt 2000-tal var dom småländska skogarna, under sommartid lika magiska som Loka försöker måla upp hälsokällan i Bergslagen. Hultsfredsfestivalen spred sin magi längs sjön Hulingen och gav ungdommarna så mycket mer än leriga skor och klamydia. Sedan dess har festivalen gått som en bergodalbana. Fortfarande anrik, enligt mig. 
 
I år flyttar Hultsfred till Stockholm. Ett vågat experiment som kan sluta i kaos, men också succé. Jag vill hoppas på att den gamla magin återuppstår sommaren 2013. 
 
Later.
 

Our Legacy

 
Bomberjacka i 100% linne = Sjukt nice.

Cults

 
Hela albumet Cults av Cults är så sjukt nice. Go Outside toppar kanske låtlistan.

Coachella

 
Skulle kunna släppa allt just nu för att få dra på Coachella festivalen i Kalifornien. Det är typ nutidens Woodstock festival från 1969. Det vill säga att man skapat världens härligaste atmosfär. Med snygg miljö, snygg publik och bra artister. Artisterna förvandlas också till publik, man ser Rihanna sitta på någons axlar och håller hand med Kate Perry. Det är en härlig syn. Du kanske ser Skarsgård gå runt med en Bajen-tischa. Det är en härlig syn det med.
 
Later.

Lackarn


Tajger


Old stuff

 
Svårt att tyda vad som fastnat på bild.. men det är jag och min kungakrona från Burger King. Jag tyckte förmodligen att jag var den briljantaste jäveln som gått i ett par skor. När jag tog på mig min krona, och beföll bartendern att servera kungen av baren en bärs. (Jävla drägg). Jag var 17 år.. mycket har förändrats sen dess.
Dock står jag nog fast vid att jag fortfarande är den briljantaste jäveln som gått i ett par skor.

Later.

In the making

 
Saker och ting börjar ta form.
 
Later.

Pacemakers HQ


Fresh


Fest i brallan

 

Gübbdjävul

 

Snart Är Det Sommar


Inköp


Det är kul med nytt skittt.
 
Later.

Från en annan tid


Good Stuff


Fest i brallan

 
 
Den här låten har gått på repeat under förkröken.

RSS 2.0