Pacemakers HQ

 

Av den här bilden tillkom följande mönster:
 
 
Molnets konturer är det användbara receptet till detta ofödda print/tavla.
 
Later.
 

Many moons...

 
Jag blev lite nostaligisk efter att ha plåtat den här bilden. Varje gång jag ser månen tänker jag på när jag en gång i tiden som barn var övertygad om att månen var ett land. Kanske tackvare min intensiva förbrukning av Star Wars-trilogin. Utan att kunna läsa texten eller förstå engelskan. Gjorde att jag tolkade filmerna på mitt sätt. Av att dömma filmens innehåll förstod jag att det inte var några konstigheter att åka mellan planeterna (länderna enligt min mening). 
 
Månen som jag ofta kunde se på himlen, var alltså ett alterntavit grannland enligt min smått skeva världsbild. Many moons have passed since then.. 

Later.

Bråvalla 2014


Pacemakers HQ

 
Paniken som uppstår när man får hem 4 st. motorcross-tröjor istället för min tee-kollektion.
En bidragande faktor till högen av anledningar varför allt ska ta så lång tid. 
 
Problemet är nu löst, mina prylar råkade hamna på fel adress (Australien) men har nu hittat till Pacemakers HQ.

Later. 
 

Haha

 

Lovely

 
Kan vara ett av världens finaste djur. Vi hade en pappegoja när jag var liten. Den var helt fantastisk fram till den dagen då min farsa fick för sig att gå ut på en promenad med den på sin axel. Dumfan måste varit hög eller påverkad av något annat för en 3-åring kan väll räkna med arslet att en fågel kan flyga. 

Later.

Mangina


Det här är en gammal idé som kläcktes under en förfest tidigt i Januari 2013. En polare drog av sig brallorna och en annan polare kom med idén att jag borde plåta hans "mangina" och göra ett motiv av det. Jag själv började spinna vidare på idén och insåg senare tjusningen med en färgladare version av censurerade könsdelar.

Idén kom aldrig till tryckeriet.. men nu när jag jobbar med min look book så tänker jag tillägna ett kapitel åt detta gamla koncept. 

Later.

Naaaw


Bråvalla 2014

 
Det var fantastiskt och händelserikt. Kanske den bästa festivalupplevelsen någonsin. Jag skulle vilja slå ett slag för bandet The War On Drugs som jag upptäckte på Bråvalla. 
 
Later.

RSS 2.0