Elvis

 
Min relation till Elvis är lika med noll. Det lilla gemensamma vi hade var vår kärlek för ökenkängor från Clarks. När jag ser den här videon, så inser jag hans forna storhet. Sagolikt hår, maskulina käkar, en blick som framkallar snigelspår på dansgolvet. För att inte tala om den exeptionella pipan han tilldelats eller den helt perfekta mörkblå kostymen han bär tillsammans med en vit polotröja. Jag har insett det ett par decennium efter alla andra - han var cool.

Later.

ägda

 

Pacemakers HQ

 
Jag var inspirerad av konstnären Bengt Lindström när jag gjorde den här.
 
Later.

sköna bönor


ÄGDA

 
Enligt ett anonymt brev så skulle Banksy ha en utställning i stan klockan 13.00 idag. Dom här anonyma personern som låg bakom det hela blåste skiten ur en hel befolkning. Lite ocoolt såhär i efterhand men well played! 
 
Later.

best photobomb evahh!

 

Booyah!

 
På bilden har vi 2 t-shirts, den undre från BLK DNM och den övre från mitt egna projekt. Min tischa har genomgått fler tvättar i ett tuffare program, medan den andre har genomgått tvättprogam efter tvättrådet på etiketten. Kvalitetstiden på min hud har fördelats lika, men så vitt jag kan se och uppleva har BLK DNM svikit på flera olika plan. Om jag skulle vara ute efter någon som kan ta skit, ställer alltid upp, behandlar mig väl, får mig att känna mig snygg och vara mig trogen i ett långvarigt förhållande. Då vet jag vilken av dom jag skulle satsat på! 

Later.

Fint

 
Skulle jag få förfrågan att skriva filmanus till en låt som den här. Så hade jag fan gjort det gratis.
 
Later.
 

Respect

 
Skrivet av en 14-åring.

The almighty

 
Han är en av dom mest färgstarka karaktärer jag träffat. Han analyserar trender för världens alla stora företag, en ledstjärna för alla typer av designers. Han vet vad vi vill ha i framtiden. 
 
Later.

Pacemakers HQ

 
 
Högst upp på min önskelista just nu är att ro hem mitt tee-projekt som går segt frammåt. Allt blir fördröjt, till och med att få svar på en "ja" eller "nej" fråga via mail kan ta 2 veckor. Ibland funderar jag på om dom driver med mig i den där fabriken..
Håller på och gör en korrigiering på den mörkblåa färgen och har även lagt till en ljusgrån färg i kollektionen. Fick en färgkarta skickad till mig från fabriken där dom ber mig välja ut den mörkblå färg som behagar mig. Så vitt jag kan se, så finns det inte ens någon mörkblå färg. Det gror en Bateman i mig.

Later.

Random Pics BLFST

 
 

Bra skit

  

i huvudet på pacemakers

 
 

fintDet här var lite kittlande. Satt och fundera på om man kunde konkuerrera med en liknande video där 20 främlingar knullar för första gången, men nej. Det hade förmodligen blivit osmakligt. 
Jag passerade en tjej och kille under fest en gång. Oskyldigt blev jag vittne till deras konversation. Bruden ville ligga och var ganska så rak på sak då snubben utbrast: "En kyss betyder så MYCKET MER!". "Gaaay" - tänkte jag. Såhär i efterhand så kan jag hålla med honom. 
 
Later.

Bearbrick

 
Någon gång ska jag äga en onödigt dyr Bearbrick. Kanske den i trä, 70 cm hög och kostar 50 000 kr.
 
Later.

Belfast

 
Belfast erbjöd inte så mycket street art men däremot sjukt billig alkohol. Eventuellt kan jag ha spytt för första gången som bakfull. Det är fortfarande lite oklart om det var åksjuka eller inte, jag satt på bussen från Belfast påväg mot Dublin. Halvsover lite när jag plötsligt drabbas av den där vidriga känslan när något ska upp från magen väldigt snabbt. Två söta brudar sitter bredvid mig vilket gör situationen ännu jobbigare. Innan jag ens hunnit blinka så dyker mitt huvud ner i en plastpåse och bussen fylls av en motbjudande doft. Sorry. 
 
Mina kvällar spenderades på Cuckoo, vars fasad var blåmålad och på insidan dolde sig en nattklubb som kändes mer som ett dagis uppdelat på tre våningar med alkoholtillstånd. (Helt i min smak). 

Later.

Can't touch this


Belfast

 
Jag sticker till Belfast imorgon, ska försöka plåta lite
street art. Jag tänker även göra en djupdykning i whiskey. 
 
Later.

Pacemakers HQ

 
Just nu befinner sig mitt huvud och mina tankar i den här boken som jag knappt vågar röra. En bok vars innehåll till största del består av fotografier av konst från en belgisk konstnär. Som ska få göra sig hörd i ett litet arbete jag håller på med. Boken finns inte att få tag på och jag hade turen att få låna den av min kompis farsa som bad mig vara rädd om den. Finns det någon som kan defineras som olycksfågel bättre än mig? Nope, antingen så går allt sönder som jag rör vid eller så förvandlas det till guld. Så vitt jag kan se så finns det inte ett enda spår av guld...

Later.

Oscars

 
Mitt intresse för oscarsgalan tog fart i ung ålder. Jag höll själv på med teater ett tag som barn. Dock hoppade jag av teaterskolan någon vecka innan den stora föreställningen som jag hade huvudrollen i. Än idag kan jag glädjas åt dramatiken som förhoppningsvis utbröt över teatergruppen när jag aldrig dök upp igen. Jag kan också fundera starkt på vart fan jag hade varit idag om jag fortsatt.
 
Skitsamma, den här galan var den bästa på länge. Ellen Degeneres, jag älskar dig.
 
Later.

RSS 2.0