Semesterbild


MusicloverArtic Monkeys - From the ritz to the rubble.


Résultats

Jag får svälja min stolthet och erkänna att resultatet inte riktigt blev som jag hade tänkt. Första tanken kring det här flätade nyckelbandet var faktiskt att jag skulle använda mässingfärgad ståltråd, men latmasken visade sin framsida och jag pallade inte leta upp materialet. Därför fick slutändan bli en knut som blev aning för stor. När jag ändå är igång med mina bekännelser så kan jag även passa på att säga att jag valde nog fel färger på snörena. 

Later.

Pace.

Livet

En skattkista i en boks skepnad. Rolling Stones olycksfågel till gitarrist har släppt en bok som innehåller djupa historier om bandets och hans egna liv. Han fascinerande, han Keith! Aktuell i den kommande Pirates of Caribbean filmen, nybliven författare och världskänd gitarrist i ett av världens kändaste rockband. Trots hans tunga titlar skulle man kunna säga att vi har samma jobb som honom, okej inte samma jobb! Men vi har samma arbetsuppgifter - underhållning. 

Boken finns på både svenska (174 kr) och engelska (215 kr), dock skiljer sig priset av någon anledning.
Köp den, älska den. 

/Pacemakers.

Fashions Fiender


Slow Show

Många av er har förmodligen inte hört talas om bandet Slow Show och det är inget att skämmas över. Ett praktexemplar på ett svenskt musikfenomen att vara stolt över. Bandet är relativt färskt och det finns än så länge endast tre fantastiska låtar med dem ute på Spotify. Pacemakers väntar ivrigt på att debutskivan ska släppas, vilket vi hoppas på är till sommaren då deras musik är pricken över i:t en sommarkväll med ett par kalla. När bandet slår igenom på riktigt, kom ihåg vart ni hörde talas om dem först. (Pacemakers).

Kort om bandet: Bandet består av tre medlemmar vid namnen: Truls Arneman, Danny Mattsson, Piere Östergren. Året 2007 bildades bandet i hemorten Nyköping. Vi skulle beskriva bandets musik som ett coolare Shout Out Louds.

/ Pacemakers.

Dagens Dåre.


Dagens "Vill Ha"

Nic & Mel - 399 kr.

Fashion GurunMorfar kör på skinnjacka med pälskrage, han säger att det är fashion. Han säger också att han köpte den redan förra året och att alla som hakar på trenden med pälskrage nu, är härmapor med noll koll. 

Later.

Pace.

Nytt Inköp.

Skjorta i flanell från märket These Glory Days. Finns på Carlings! Skynda er dit så kan vi se likadan ut, den kostar 599 kr. 

Later.

Pace.

Pacemakers


Pacemakers ska bli större och större och större! Vi ska lyfta den här exceptionella bloggen mot skyarna så varenda kotte kan se den, ta del av dess viktiga och inte minst sagt oerhört intressanta innehåll. 

/ Familjen Pacemakers.

Chimney Cap


Lite "mössinspiration" nu när kylan verkligen börjar bli ett faktum. Personligen gillar jag den lila mössan, den skulle bli ball tillsammans med en oljerock. Mössorna finns på  KUNGSGATAN 46 & SÖDRA LARMGATAN 12 i Göteborg, Stockholmare hittar mössorna på DROTTNINGGATAN 63, GÖTGATAN 21, OLOFSGATAN 1. Skåningar/danskar hittar sina mössor på SÖDRA VALLGATAN 5 och Karl Pacemaker kan köpa den lila mössan till mig i julklapp på FORUMGALLERIAN. 

Later.

Pace.

Det var bättre förr...

Jag köpte en gammal ölflaska på loppis i somras, hela 5 kr kostade den. Tanken slog mig att den flaskan med ett innehåll för ett x-antal år sedan kan inte kostat många ören! Men det som fascinerade mig mest var tanken på att sitta på ett berg en varm sommardag med fin utsikt och ett trevligt sällskap, samt sänka ett par kalla öl på retro-flaska. Vilken mäktig känsla. 

Later.

Pace.

Dagens Bild


Filmkväll på Pacemakers

The Curios Case of Benjamin Button är en film som inte är allt för gammal, vilket betyder att många av våra läsare förmodligen redan sett den. Ni som inte har sett den bör se den och ni som redan har sett den kan gott och väl se den igen. Det är en fantastisk härlig rulle med ett fint budskap - att ta vara på tiden man har och uppskatta den. Brad Pitt spelar huvudrollen Benjamin Button och han gör det galant. 

Filmen handlar om Benjamin som blir lämnad på en trappa till ett ålderdomshem då hans mor dog efter hans födelse och hans far ville inte ta hand om honom då han blir förskräckt av sonens utseende. Benjamin födds med en ovanlig sjukdom som gör att han åldras bakåt, han liknar ett spädbarn till sinnet och till storleken, men hans kropp lider av en gammal människas åkommor som benskörhet och svaga ögon. Med åren så blir Benjamin äldre i sinnet och får ett yngre utseende, han blir allt mer nyfiken på vad världen har att erbjuda efter att ha spenderat sin barndom på ett ålderdomshem. 

Se den, älska den. 

/ Pacemakers.

Förfesten bor här.

Ett fantastiskt kortspel - "Enkelhet med finess". 

/ Fam. Pacemakers.

50% Off.

Weekday gör allt för att den komna snön inte ska kännas allt för deprimerande. Mellan den 25-28 november är det halva priset på alla jackor och skor på Weekday. Först till kvarn. 

Later.

Pace.

Ring

Ring är något jag inte använt sen Fantomenringen var ett faktum. Nu på senare dar har jag funderat lite på om man kanske ska ta upp den gamla trenden! Dock finns det några önskemå hur den ska se ut: Inget guld, inga diamanter och inga dödskallar men den får gärna se ut som ringen ovan på bilden och att den ska vara i silver är en självklarhet. Dessutom så ska den vara så liten och tunn som möjligt.

Later.

Pace.

Auktion.Hittade ett par balla kaffemuggar från Filippa K på nätet. Muggarna säljs i 2-pack och ligger ute på auktion just nu. Vill man så kan man kamma hem dem ett par för en riktigt bra summa.

Auktionen bor här

Later.

MusicLover

The Black Keys -Ten Cent Pistol


Dagens Pace.

Kavaj: Vintage Tischa: Acne Chinos: Cheap Monday Mössa: Whyszeck Skor: Vintage Strumpor: Random

Later.

"Veckans Blogg"


Veckans blogg är för oss i familjen Pacemakers ett större frågetecken än hur Lanvin / H&M - kollektionen kunde sälja slut på bara några minuter. Varje vecka så överträffar blogg.se sig själva genom att gång-på-gång-på-gång-på-gång och på gång utnämna en kvinnlig blogg till "Veckans blogg". Det här är absolut inte ett tappert försök att få utmärkelsen "Veckans blogg", eftersom det är i dagsläget en kvinnlig titel och som ni vet är det här en manlig livsstilsblogg. Det faller liksom inte in under vår kategori. Om blogg.se kunde göra den där titeln lite mer jämställd så skulle vi inte ha något emot att hamna under rubriken "Veckans blogg", trots att vi jagar en något så större titel så är det aldrig fel med uppmärksamhet! Men vi vill framför allt dela ut den här käftsmällen till er för att ni petar undan alla intressanta manliga bloggar som faktiskt finns där ute och förtjänar mer uppmärksamhet. Eftersom ni inte svarar på mail så ser vi inget annat alternativ än att publicera det här inlägget. 

/ Pacemakers.

Jeans-Jeans-Jeans

Jag gillar jeansskjortor.

Later.

Pace.

Och vinnaren är...


Susanna "Suss" Starck, ett stort grattis till dig! Vi skulle även vilja ta tillfället i akt och understryka vilket svårt beslut det var att utse en vinnare. Familjen Pacemakers kom efter många "om och men" fram till att detta var ett vinnande bidrag och därmed med vill vi tacka ödmjukast för alla bidrag vi fått in under tävlingens gång.

Susanna har på sig: Tröja: Zara Chinos: Whyred Skor: 67 Tygpåse: PACEMAKERS Halsband: Random.

Med vänliga hälsningar: 

Familjen numero uno - Pacemakers.

Nu är det klippt!

Vi fortsätter att köra på samma stuk som i somras! Klippt ska det vara. Vi vill ha upprullningen minimal om inte helt borta! Däremot spelar både väder och ekonomi en betydande roll i den här trenden. 

Later.

Pace.

Brother, take it

Världens bäst klädda band! Tack-Tack.

Fashionlover

Viktor Tell.

Nytt Inköp.

Vanliga basjeans från Weekday. Skön färg och lite slappare passform. 400 kastruller är som taget för ett par jeans som dessa. 

Later.

Pace.

Underskatta aldrig glögg.

Ett praktexemplar på någon som trotsade glöggens styrka.

Kom och Köp!


Vill du bli stolt ägare av denna fodrade jeansjacka? Den kan bli din om 1 timme och 50 minuter och priset är upp till dej. Den ligger nämligen ute på Tradera. Du hittar den här!

Karl

Fredag's


I helgen var det Thanksgiving och vi hade lite folk över och jag bjöd på en helgrillad kalkon som vägde över 4,5 kilo, den blev kanon. Det blev en hel kväll med drickande och vi for ut på byn lite senare och besökte  O'Conner's. Vi blev inte långvariga och var hemma igen vid 3. Bra kväll med bra umgänge, tyvärr inte i sällskap med familjen Pacemakers.

Karl

Osvensk fashion XXXIIIV


San Francisco, denna ljuvliga stad. Jag var där för nästan ett år sedan nu och jag såg mycket folk med sköna stilar och denna man är ett bra exempel på detta. Jag själv skulle aldrig ta ta på mej varken den västen eller den där jeans-keppsen. Men han kan "pull i off" vilket är jävligt ballt.

Karl
(Bild från shopsterium.com)

För många dagar sedan Karl


Skjorta: Vintage
Chinos: Weekday
Strumpor: Happy Socks
Skor: Converse
Skärp: H&M

Idrottsfashion

Det mest fashionabla man kan hitta inom sport måste vara tennis. Golf är kan vara en tuff konkurrent! Dock är tennis bra mycket roligare att utöva. Det är liksom lite mer fart och fläkt i den sporten, precis som Pacemakers är i jämförelse med andra bloggar.

Later.

Pace.

TrendigtDet senaste verkar vara att göra kameran till en accessoar. Det är liksom lite "nördigt-snyggt" över det hela, precis som när wayfarer glasögonen slog igenom på nytt för ett par år sedan. Skillnaden är att den här trenden uppfyller en funktion. Dessutom kommer nog Facebook att gynnas en hel del av den här trenden om den nu slår riktigt stort.

/ Pacemakers.

Semesterbild


Musiclover


Mumford & Sons - Little Lion Man

grönt

Graderna börjar att sjunka ute och det är dags att svida om till något varmare. Den jägarinspirerade jackan från Penfield är ett bra alternativ. Den finns även i marinblå med samma bruna läderdetaljer. Priset ligger runt 2000 SEK. Den finns att införskaffa på ett flertal butiker men också på ett par webbutiker, bland annat på coggles.com och på caliroots.com.

Karl

Fashionlover

Oskar Linnros.

Dagens Bild

Rubin "Hurricane" Carter, Bob Dylan.

Resultat kommer..


The Black Keys

Lyssna gärna på The Black Keys senaste album - Brothers. Plattan är grymt bra! Riktigt bra sväng på låtarna rakt igenom, samtidigt som dem inte är allt för livliga utan ligger på en cool nivå. Brothers innehåller låtar som:

Tighten Up
- Everlasting Night
- Next Girl
- Howlin' For You
- She's Long Gone

/Pacemakers.

Tävling fram till den 24/11

Vi vill bara meddela er om att tävlingen fortsätter fram till den 24/9. Nästa onsdag alltså. Fortsätt med att skicka in era bidrag till [email protected]

Hälsningar: 

Familjen Pacemakers.

Dagens Dåre.


Dagens Pace.

Skjorta: 16thCollection Tischa: Pacemakers Byxor: Whyszeck Skärp: 16thCollection Skor: Vintage Cykel: DBS (Dåren Bakom Styret). 

Later.

Pace.

MusicLover

Ikväll ska vi klubba av dansgolvet så sjukt hårt till Barbra Streisand (Woou-u-u-u-h-u-u-u-u)! Förövrigt så är musikvideon till den här låten rätt ball! Så vi länkar till den här

/ Familjen Pacemakers.

Det visste ni inte om mig...En gång i tiden så ställde jag, Dr. D & Chino upp i en intervju för MTV. Shire var programledare på den tiden. Vi tar varandra i handen och säger: "Pace, Shire, hej-hej", ja lite hastigt och opersonligt. Sedan vänder han sig om för att prata till kameramannen innan intervjun tar fart. Chino ser chansen att förstöra hela intervjun genom att viska i mitt öra: "Undrar hur många penisar den där handen har hållt i". Han lyckades. Det var svårt att fokusera på något annat än vad han precis hade sagt. 

NOTERA! Det var INTE JAG som sa det! Man får hålla i precis vilket könsorgan man vill och hur många man vill. 

Later.

Pace.

gatukonst på pacemakers


Hop Louie, allas våra gatukonst hjälte. Hans välkända ansikten på Christer Pettersson sitter uppe på många platser i världen. Han fantastiskt skicklig på vad han gör. Ett flertal böcker har han också släppt på den senaste tiden. En riktigt kreativ människa.

ett kilo deg


Det har hunnit bli den 18 November och har har hunnit trycka i mej ett kilo pepparkaksdeg. Jag rekommenderar Skogaholms, lagom pepprig men en tydlig karaktär av deg. Köp den älska den!

Karl

Nytt Inköp.

Fynd från second hand! Otroligt nog så var de fruktansvärt bra passform på den här kavajen, tunn var den också. Det bästa av allt - priset. 40 pix (sek.) fick jag ge för den. Jag är nöjd! 

Later.

Pace.

Pacemakers HQ.


Jag blev så inspirerad av nyckelbanden som Karl la upp igår, så jag bestämde mig därför för att göra något liknande och kom fram till att flätade mockasnören i skiftande nyanser kunde bli snyggt. 

To be continued. 

Pace.

Blogg.se - Error bor här.

Det bor ett stort problem på Blogg.se... det finns en förrädare bland er som sätter käppar i hjulen för Pacemakers. Vår blogg fungerar inte förtillfället.

What the hell is WWF?!


WWF (Världsnaturfonden) vill att vi tar bort vår tygpåse med pandan. Dom anser att vår panda liknar deras logga vilket kan vilseleda folk. Allt det här kom till ytan då vi hörde av oss till dem angående ett samarbete! Vi var beredda att skänka 10 kr till dem för varje såld tygpåse med just pandan. Något dem inte var intresserade av. Istället drabbas vi negativt för vår goda tanke. Om ni får för er att skänka pengar till dem, gör inte det! Ni kommer säkerligen få skatta för er gåva.

/ Familjen Pacemakers.

och ett nyckelband till


Trevliga nyckelband från About. Finns som ni ser både i svart och ljusbrunt. Priset är 299 SEK och finns på junkyard.se

Lamborghini Sesto ElementoJag hade förmodligen inte haft kvar mitt körkort särskilt länge om jag hade denna bil. Nu är inte chanserna så stora att en av dom nio bilarna som ska tillverkas kommer att bli min. Fem av dom är dessutom redan bokade.
I stors sätt så är hela bilen gjord i kolfiber och väger under ett ton. Motorn är en V10 med 570 hästkrafter, detta blir ett fint samspel mellan vikt och motor. Men det borde man nästan kunna förvänta sej med tanke på att den kommer att kosta någonstans omkring 25 miljoner SEK. Det blir inte grabbigare än så här!


Karl

Brunt eller Blekt?


Nu är frågan vad vi ska hitta på med det fantastiska skägget! Ska James behålla det? Eller ska det gå detsamma öde som håret gjorde. Alltså, trimma eller låta de gro? Vid en Brun omröstning så kommer skägget att få gro och vid en Blek omröstning så kommer rakapparaten få göra sitt. Ett stort ansvar ligger nu i era händer, gör er plikt.

Som vanligt är Brunt bra och Blekt dåligt.

/Familjen Pacemakers.

Tävling.

Vi tänkte att det skulle vara roligt att se en "Dagens Dagens" på alla er som köpt en tygpåse av oss! Den här tävlingen är alltså lite begränsad eftersom ni enbart är cirka 50 personer som är automatiskt anmälda.

Tävlingsregler:

1. Se bilden ovan som ett praktexemplar.
2. Ta en bild på er själva tillsammans med tygpåsen (Design by Pacemakers).
3. Maila den till oss på [email protected]. Samt din adress.
4. Vi väljer ut någon av bilderna och publicerar den på Pacemakers, som vinnare. 
5. Inte nog med äran att synas på Pacemakers, vi skickar även ett pris till vinnaren.

Lycka till! 

/ Familjen Pacemakers.

MusicLover


Ett klipp från världens mysigaste program - "Så mycket bättre", där Plura kör sin version av en låt Petter gjort tillsammans med Säkert. Låten heter "Logiskt". Riktigt härligt att se Petter sjunga med i låten och verkligen se att han uppskattar Pluras tolkning.

/ Familjen Pacemakers.

Nytt Inköp.

Yes, nu är jag med i matchen igen! Känns befriande att ha en fullt fungerande mobil igen. 

Later.

Pace.

Gah teknik...

Det var sinnessjukt befriande att ta ut all ilska på en värdelös mobil som inte riktigt höll måttet. Ett plus i kanten är den fantastiska bilden jag lyckades ta. Hela dagen har gått ut på att jaga en ny mobil. 

Later.

Pace.

Nytt från Story Fall

Ännu en modell på en kavaj från Story Fall. Finns i färgerna mörkblått och grått! Denna modell heter Nigel och är aningen dyrare i pris. Dock skiljer det en hundralapp vilket gör att summan landar på 599 kastruller.

Får ofta frågor angående deras storlekar och jag kan säga som så att när de gäller deras skjortor så bör man ta en storlek större än vad man brukar ha. Kavajerna vet jag tyvärr inte hur passformen är! Men jag antar att det är är samma sak där. Vill ni vara helt säkra så så går det att ställa en fråga till kundservicen på deras hemsida. 

Story Fall bor här

Later.

Film:isar


Gjorde ett fynd på en loppis för ett par veckor sedan. 180 filmisar för 80 SEK. Jag hade tänkt att sälja dom för stora pengar, men till min besvikelse så upptäckte jag efter en stunds surfande på internet att dom inte var värda mycket mer än vad jag hade betalt för dom. Men dom får ta plats i våran kommande "Vintageavdelning". Nu får dom pryda min bokhylla tills vidare.

Karl

Höstfashion VIII

Vantar från Nom De Guerre.

Knickedicker

För er som inte känner er bekanta med ordet "knickedick", så är den här bilden ett praktexemplar på den synonymen. Smula på sig inomhus, peka finger mot kameran... jag tror att all uppmärksamhet har stigit grabbarna över huvudet. 

Later.

Pace.

Vi har inte glömt!

Vi har absolut inte glömt bort vår traditionella gest att publicera våra inlägg som uppmärksammas av blogg.se. Tackar tackar! Alltid lika trevligt med uppmärksamhet! Det är lite som när festivaler bokar fantastiska band, det gynnar liksom båda! Publiken får sin underhållning, festivalen framstår som bra & vi får underhålla. 

/ Familjen Pacemakers.

Dagens Dåre.


Pacemakers HQ.


Klingan.

Mina damer! Jag vill bara uppmärksamma er om att den kvinnliga motsvarigheten till Pacemakers har slutat med att sminka ögonen. Kanske en trend att haka på? Ja om man nu kan "pulla det off" så att säga. Det blir ju som sagt lite smidigare när man går och lägger sig, speciellt om man har någon som ligger och väntar på en. 

1. Elin ser du det här, så bli inte förbannad för att bilden är tagen från din blogg. Jag tror folk förstår det, vilket relaterar att våra läsare kanske går in på din blogg och kikar.
2. Ja Elin, ser du det här! Vilket du kanske gör med tanke på att vi faktiskt är jääävligt bra, så kan du maila mig på [email protected] ifall du är sugen på middag eller bio (James bjuder), varför inte de båda alternativen? Annars kan jag tänka mig att ställa upp i ditt program "Show by Kling" om nu inget av de övriga förslagen skulle locka. 

Later.

Pace.

Auktion!

Hittade en riktigt tjusig vintage-skjorta som ligger ute på auktion. Tjusningen med vintage är just att det är unikt, man behöver liksom inte vara orolig att polarna ska köpa likadant. Skjortan kan bli riktigt snygg om man matchar med någon brun accessoar, och den passar lika bra med mörka som ljusa jeans. Om cirka 5 dagar kan den bli din för ett kanonpris. 

Auktionen bor här.

Later.

Pace.

Veckans babe


Man kan tycka att Noomi Rapace har fått nog med uppmärksamhet men det här är nog bara början. Det ser ut att vara stora grejer på G borta i väst, filminspelningarna är i full gång. Med bland annat Timothy Dalton, Mads Mikkelsen, Jude Law & Robert Downey Jr. Men jag tror ändå att hon värderar detta högre. Det är inte fy skam att få utmärkelsen "Veckans Babe" hos Pacemakers. Grattis!

Familjen Pacemakers

(Bild från justjared.buzznet.com)

Kom och köp!


Pacemakers slår upp portarna på sin kommande Vintageavdelning lite i förväg. Det blir nämligen en sådan på den kommande hemsidan som är under konstruktion. Ta tillfället i akt och köp denna kanonfina plånbok. Priset är 100 SEK. Köp den, älska den.

Familjen Pacemaker

Dagens Karl


Skjorta: American Appeal
Jeans: April 77
Skor: Barneys New York
Jacka: Vintage
Basker: Farfars
Väska: Vintage

Karl

Fashionlover

Rasmus Wingårdh.

Håkan & Plura.


Ikväll spelar Håkan Hellström på hovet, undrar om han kommer dra upp Plura på scen? (igen). 

/ Pacemakers.

Håkans Magasin


Det kan inte bara vara jag som ser ser likheten i Håkan Hellströms nya låt "2 Steg Från Paradise" och allas våran vän Björne från Björnes Magasin. Då menar jag den gamla goda Björne som spelades av Jörgen Lantz. Det kanske ligger i betraktarens öron, eller vad säger ni?Karl

Nytt Från Story Fall (16thCollection)

Hamed my man! Du har gjort det igen. Här har ni det senaste från Story Fall! Riktigt prisvärda kavajer för 499 kr.
Story Fall bor här.

Later.

Rubin "Hurricane" Carter.

Den här mannen fick jag höra talas om när jag var 11 år gammal. Jag såg en film som heter "The Hurricane", den är verklighetsbaserad och handlar om Rubin "Hurricane" Carter, hans kamp mot ett rasistiskt samhälle och en vilseledd jury som satte honom i fängelset, han blev dömd till livstids fängelse trots att han inte begått något brott. I huvudrollen ser vi Denzel Washington.

Efter filmen klättrade Rubin upp på min "idol-lista". Med åren som gått så har han fortsatt klättra uppåt. Idag delar han första platsen med ingen mindre än mig själv och kanske någon mer (HPA). 

Sug i er av allt klokt denna man har att säga under sitt besök hos Skavlan.

Later.
Retro Bor Här.

(Bild lånad från gatukonst.se)

Pacemakers HQ.Det är kul att veta att våra tygpåsar får resa runt med er fashionlovers. I Pacemakers HQ har vi en karta över vart tygpåsarna befinner sig, det ser mer eller mindre ut såhär! Sverige, Frankrike, Spanien, USA & Australien är det länder som fått finbesök. Sverige är ganska så självklart då det var här allt fick liv. 

/ Familjen Pacemakers.

gatukonst på pacemakers


Denna fantastiska bok finns att köpa hos Highlights.nu. Det är en samling utskurna stenciler av en hel del kända konstnärer. Sen får man ett par sköna historier på köpet. Köp den, älska den!

Karl

Pacebook.

Ni läsare med ett x-antal fler inlägg på nacken får ha överseende med att den här typen av inlägg kommer upp ibland. För er nya läsare som trillat in, ska vara medvetna om att ni just klickat er in i en atmosfär som i princip kommer att vara omöjlig att lämna. Ni kommer märka det med tiden, att ni bara vill ha mer o mer o mer o mer, ja tills ni inte blir riktigt kloka. Och vi lovar att vi ska leverera! Ni kan få så mycket Pacemakers att ni till och med kan lägga till oss på Facebook! Modernt va? 

Pace Makers heter vi nuförtiden på Facebook. Lägg till oss som vän! 

/Familjen Pacemakers.

Nytt Inköp.

Köpte ett par svarta skor från second hand. Otroligt prisvärda 100 kr fick jag ge för dem. Med ett par mörka jeans kan dem bli riktigt snygga! Förmodligen kommer jag köpa nya skosnören för att pimpa upp dem, kanske ett par svarta lädersnören? Sen är man "kläääär", som Big J brukar säga.

Later.

Bruket - En annan klass.Brukets debutskiva finns äntligen ute! Utvecklingen på detta Fagerstaband ska bli otroligt intressant att följa. Skivan heter "En annan klass" och innehåller 13 spår av "arbetarrock", som är ett citat från bandet själva när det fick beskriva sin musik med ett ord. 

- Stad som aldrig vaknar


en väska, flera väskor


Jag har sett så många bevis på hur en ful väska kan förstöra en hel outfit, det är nackdelen med att bo i en studentstad. Känner du dej träffad och går runt med en gammal Eastpack så ska du ta detta tips till dej. Denna väska är aningen dyr och som ni alla vet vid det här laget så kommer vårt egna väskmärke lanseras snart med någorlunda vänligare priser. Priset på denna väska är 1195 SEK och kommer från märket Filson och finns på 111vox.com.

Karl

Dagens Pace.

Tröja: Weekday Skjorta: Levi's (den "stylade") Jeans: Whyred Leather Key Cover: Scotch & Soda Boots: Rokin Mössa: Whyzseck.

Later.

Design By Pacemakers.

Inom Snar framtid så kan vi lämna över ansvaret av försäljningen till en riktig webbshop och på så sätt kan vi få en förhoppningsvis effektiv spridning av den alldeles förträffliga tygpåsen som vi själva designat. För ett otränat öga så kan det se ut som en vanlig simpel tygpåse, men det finns en baktanke med allt vi gör! Så ni som redan är ägare av "streckgubben" kan känna er väldigt speciella. Ni kan till och med kalla er för marknadsföringsansvariga för Pacemakers.

Fler tygpåsar, accessoarer och prototyper hittar ni under kategorin: Design By Pacemakers. 

Vid beställning maila oss på [email protected]

/Familjen Pacemakers.

Pacemakers! Ska vi dra?


Till mina vapendragare, min familj - Pacemakers. Vi har ju snackat om att dra till USA och nu har jag hittat en riktigt bra vägbeskrivning till Kina från Usa på Google maps! James gillar ju Bear Grylls och hans äventyr, i våras så åt han till och med upp en skalbagge som en snygg gest till sin idol. Så vad säger ni? Ska vi dra? 

Later.

Pace.

veckans klipp!


Såg att det var så här man ska ha nu för tiden. Det ska vara en rå avklippt kant. Jag vill inte vara sämre utan jag kapade mina jeans också och det blev riktigt bra.

Karl

Royal Republiq
Snyggt bälte från Royal Repulbiq, designen är som tagen från familjen Pacemakers motto - "Enkelhet med finess", eller vad är det vi alltid säger? 429 kr får du punga ut för bältet. Jag äger själv ett par likadana, fast i färgen svart. Dock ligger det inplastade i en en låda och aldrig blivit använda. 

Later.

Pace.

MusicLover


The Who - Why did I fall for that.


Brunt.

Inte så svårt att ta miste på förra omgångens resultat i Brunt eller Blekt. Nästan alla röstade för Brunt. Jag är en man som håller sitt ord och voilá! Här har ni resultatet av mitt så kallade konstverk. Med handen på hjärtat och den renaste ödmjukheten så vet jag inte om jag är helt nöjd, inspirationskällans skjorta är lite snyggare. Förmodligen återstår det fortfarande lite blekning kvar innan jag kan säga att jag lyckats med "bragden" att bleka mig till en riktigt ball skjorta! (Snyggare än inspirationskällan). Fler bilder kommer snart. 

To be continued. 

Pace.

Mark McNairy

Mark McNairy bor här.

Hur Coolt?


Keenan Cahill - från att vara en random snubbe som lägger upp filmer på sina videos på tuben där han mimar och dansar till kända låtar, till att helt plötsligt bli en "Internet-kändis" som fortfarande gör samma typ av videos. Bara en liten skillnad denna gång, han har en medhjälpare och inte vem som helst - 50 Cent. Det är lika chockerande som om vi skulle börja blogga utan censur. 

/ Pacemakers.

Fashionlover


I-Landsproblem


Vilken tur att Linnea kan hålla humöret på topp trots stressen i plugget och trasiga långkalsonger. Ännu ett i-landsproblem med ett lyckligt slut. 

Later.

Pace.

Måndag med familjen Pacemakers.

Kvällen började ganska lugnt, vi hade tänkt dricka 2-3 bärs i bastun och sen runda av, men det blev inte riktigt så. Vi smällde istället i oss en platta öl och en champagne. Tro det eller ej, men det var slagsmål om badbyxorna som Karl har på sig.

Sen fick vi för oss att gå ut och gå. Det var ganska kul.


Vi fick möte av en annan nattvandrare, men han blev rädd när han såg oss, så han vände sig om och gick.

Sedan säger James att han skulle behöva klippa sig i veckan. När man är berusad så kommer man oftast på smarta lösningar, så var det även i det här fallet. En gratis klippning över hela huvudet, 9 mm. Som klippt och skuret för någon som jobbar för fullt med att spara till långt hår. 

Familjen Pacemakers.

Converse+Lovikka+SNS=Fashion?


Kikade på Efter Tio för ett par dagar sedan och då presenterade Oscar Arrsjös den nya skon som SNS har tagit fram. Det är ett samarbete mellan dom och Converse med tydlig inspiration från det klassiska svenska märket Lovikka. Tyvärr så hittade jag inte någon bättre bild på skorna, förmodligen pga dom inte har premiär förens i december. Vad tycker våra kära läsare om detta försök som går att likna med att få ut Chuck Taylor ut på någon norrländsk myr?

Karl

Le France.

Idag har vi varit i Frankrike och fikat. 


Musiclover.


Återigen vill jag rikta rampljuset på det mest musikaliska jag har att komma med från min egna "kortlek", och jag tänker göra det om, om, om, om, och om igen tills han får den uppmärksamhet han förtjänar. Pacemakers alldeles egna musiclover med Dynamo of Volotion! Sug i er. 

Later.

Pace.

Gårdagens James.Handduk: Hemtex

Idag är det lite kyligare än igår, så idag har han lyxat till outfiten med en varm mössa. 

Later.

Design By Pacemakers S/S11


En liten smygtitt på Do-Dum tygpåsen, som har fått ett nytt utseende. Militärgrönt blir nog riktigt snyggt till våren.

Later.

Möte.

Det känns som familjen Pacemakers ska ha ett familjemöte och bolla lite idéer. Det brukar ungefär se ut såhär då. 

Familjen Pacemakers.

Dagens Pace.

Skepparkavaj: Vintage Tröja: Tiger Snusnäsduk: Vintage Väska: Tiger Skärp: 16thCollection Jeans: Cheap Monday Boots: Rokin.

Later.

Pace.

Nytt "Inköp".


Karl har fyndat en ny skjorta, gissa om han är nöjd?

Knegarlunchen

För 5 kr extra så får man bostongurka utan dess like.

Vinprovning med Karl.


Det är kul att testa vin med en expert som Karl. Vi köpte ett ekologiskt vin från "bolan" som heter Dominio de Aranleón. När Karl luktar och smaker så låter det ungefär såhär: "Okej, det luktar helt seriöst fylla, tänk dig en gammal rom-cola med en skrumpen lime i botten och om jag ska försöka beskriva någon smak (Karl tar en klunk) ja, det smakar som vilket rödvin som helst? Kanske lite lite lite smak av citrus, men annars smakar det panikfylla". Vinet kostade 67 kr, så det kan vara en anledning till dessa uttalanden av familjens egna expert. Hur som helst smällde vi oss en flaska och den får godkänt. 

Later.

Pace.

Gatukonst på Pacemakers.Gatukonst med både humor och budskap. Det här gillar vi. 

(Bild lånad från gatukonst.se)

/Familjen Pacemakers.

Leather Key Cover.

Märket Flying A har i princip kopierat Scotch & Soda's Leather Key Cover rakt upp och ner. Hur som helst är modellen väldigt simpel och snygg. Det negativa är dock den fula loggan som pryder stora delar av accessoaren men med en prislapp på 199 kr så kanske man vågar experimentera lite också, lite sandpapper och klorin kanske kan piffa upp den? 

Bor här.

Later.

Brunt eller Blekt?

Jag funderar starkt på om jag ska våga mig på att bleka en av mina jeansskjortor från Levi's. Tanken är att få resultatet att efterlikna skjortan på bilden nedan, som jag förövrigt har tagit från Carro som bloggar på "styleforgents". Smygreklam skadar aldrig. Hur som helst är det upp till er nu! En "tvåfärgad" jeansskjorta - Brunt eller Blekt?

Som vanligt är Brunt bra och Blekt dåligt. Som ni förstår så ligger ett stort ansvar i era händer just nu, vid en brun omröstning så bleker jag naturligtvis skjortan. 

Later.

Pacemakers

Ikväll får alla våra läsare vara med i familjen Pacemakers! Om någon därute behandlar er Pacemakers illa ikväll, säger något om att ni har dålig musiksmak, klär er dåligt eller att ni är simpla idioter. Då delar ni ut en psykisk käftsmäll genom att dela med er av den här länken: http://Pacemakers.blogg.se till den person som faller under kategorin FIENDE. Sakta men säkert ska vi göra individen till en god människa genom att göda personen med läsning från Pacemakers.

Familjen Pacemakers.

"Pudding-bud" från UppsalaDagens Dagens CV

Skjorta: Our Legacy Small bag: Acne Tröja: Weekday Glajjor: Vintage Jeans: A.P.C Boots: Our Legacy

Later.

Pace.

Ni älskar oss!!


Hemma hos Karl


Nu börjar man bli vuxen och det är dags att lägga Converse'en på hyllan till vintern och investera i ett par rejäla kängor.

Karl

Norse Projects

Norse Projects langar ett par schyssta mössor till ett överkomligt pris - 349 kr. Kanten på mössan är aningen "hög" tycker jag, men det är endast fantasin som sätter gränser. Problemet går att lösa på alla möjliga vis, om man nu ens finner det som ett problem. Mössorna kan du beställa från Caliroots som bor här

Later.

Pace.

kaffe


Köpte en kopp take away kaffe innan jag gick på lekton i morse det kändes helt rätt med tanke på att man driver en blogg.

Karl

Fashionlover


Grabbarna back in the days!


En återblick hur det kunde se ut en gång i tiden då Pacemakers existens ännu inte var ett faktum. Grabbarna - James & Karl, fulla, lyckliga och långhåriga. Bilden är tagen under en studentresa året 2008.

Later.

Dagens "Vill Ha"

Jacka i manchester från Our Legacy.

svart vitt och allt däremellan

Här får ni det senaste från Daniel Adams-Ray. Sug i er.

- Svart

Förlåt att jag aldrig sa förlåt

Gryningspyromanen

- Himlen luktar plast

- Dum av dig

- Lilla Lady

- Gubben i lådan

- Vitt
Nytt Inköp.

Jag är så fräck att jag köper en vår/höstjacka nu när vintern lurar runt hörnet! Men det struntar jag i, jag gillar jackan och jag kommer aldrig att ta av mig den. 799 kr fick jag ge för den! Ett bra pris när det gäller Our Legacy. Dock, är jag lite emot det vita fodret! Men det kan vara snyggt det också.

Later.

Pace.

Dagens Dåre.


Royal Republiq

Royal RepubliQ var för mig ett ganska så okänt märke, tills den dagen då jag köpte upp ett klädlager och lyckades få med mig ett par schyssta bälten från just det här märket. Sedan dess har jag stött på märket lite då och då. Vad som verkligen har gått upp för mig nu, är att Royal RepubliQ sitter på ett par jäkligt tunga grejor. Dom har ett liknande stuk som märket PAP accessories, men med ett bättre utbud av väskor.
RQ bor här.

Later.

Dagens Dagens CIV

Mössa: Weekday Leather Key Cover: Scotch & Soda Skjorta: Weekday Rygga: Sandqvist Jeans: Levi's Skor: New Balance.

Later.

Borta...

Gah.. det var tydligen bortamatch idag.

Nytt Inköp.

Jag tror "snörkillen" har hittat den ultimata skjortan, den är i jeans vilket jag gillar, den är blå, vilket jag också gillar och den har äkta lädersnören! Kragen är i manchestertyg vilket jag också gillar. Ja jag gillar helt enkelt mitt senaste köp från Our Legacy. Skjortan finns inte att köpa någonstans, då den aldrig blev massproducerad för att kostnaderna för tillverkningen av skjortan ansågs vara alldeles för höga. Jag köpte den över en auktion och den kostade 7 000 kr. Nej jag skoja, jag lyckads vinna den för 500 kr, men resten är sant. 

Later. 

Pace.

Hollywood Gossip

Sommaren 2011 kommer den fjärde och kanske sista Pirates of Caribbean filmen ut, titeln på filmen är "On Stranger Tides". Tyvärr kommer varken Orlando Bloom eller Keira Knigthley medverka. Dock så får vi återigen se Penélope Cruz och Johnny Depp spela tillsammans, något de gjort tidigare i en av mina absoluta favoritfilmer - Blow från 2001. Geoffrey Rush som spelat Barbossa i tidigare filmer kommer att medverka i filmen och även Rolling Stones gitarrist Keith Richards som spelade Jack Sparrows pappa i den senaste filmen, kommer att synas på bioduken. 


Bruce Willis har talat. Han har sagt: "I think we're going to do a 'Die Hard 5' next year".

"Sawyer" (Josh Holloway) från serien Lost, Mikael Nyqvist - en svensk skådespelare som medverkat i många svenska filmer men fått sitt stora genombrott nu på äldre dar tackvare milleniumtrilogin. Sen har vi Tom Cruise, en av världens kändaste skådespelare. Alla dessa skådespelare har något gemensamt, de ska alla medverka i den nya Mission Impossible 4. Mikael Nyqvist har fått den stora rollen att spela "the bad guy". 

/Pacemakers.

köp


Köptips från Pacemakers. Trevliga skor från Herr Judit. Priset är 700 SEK.

Nytt Inköp


Nu är det mycket prat om Tradera och Auktioner på Pacemakers men hur som helst så vann jag denna Acne-fluga för ett par dagar sedan. Kalaset gick loss på 115 SEK. Jag känner mej helnöjd.

Karl

Auktion.Snygg jeansskjorta från Levi's. Just nu ligger högsta bud på 49 kr, ett tips till er som är ute efter en jeansskjorta är att köpa det på begagnat. Det är oftast snyggast, naturligt slitet är det bästa. Tycker jag personligen.
Jag tror jag själv ska buda hem en skjorta som jag kan experimentera lite med, har en lite idé om att bleka 1/4 av skjortan med klorin så att man får en tydlig skiftning i färgen på jeanstyget. Det ska nästan se ut som att skjortan hängt ute under duggregn. 

Auktionen bor förövrigt här.

Later.

Frågor & Svar.

Är ni på riktigt släkt Ir bara ett gäng kompisar?

Så vitt vi vet så befinner vi oss inte i samma släktträd, däremot har vi planterat ett eget släktträd som heter Pacemakers. Det ska växa med åren och bli lika stort och stadigt som ett redwoodträd. 

Era privata plagg! Hela outfits hade vi älskat!

Det kommer det kommer, en alldeles för hög dos av det goda slutar bara i katastrof. Ni får en måttlig mängd, lite då och då. Lite som en Elvislåt, kort och gott. 

Skulle vara sjukt sweet om ni för guds skull börjar sälja era small bags on a string!! En svart med mässingkedja skulle vara stört najs.

Ja, det tycker vi också! Vi gör allt vi kan för att öka på processen. Det där med mässingkedjan lät faktiskt inte dumt! 

Mer tjejmode.

Något tjejmode kommer vi inte börja skriva om, vi har valt att inrikta oss på Manlig Livsstil. Däremot så slänger vi ofta in unisexplagg - vilket är plagg för både killar och tjejer. Så på så sätt blir det en gnutta tjejmode. 

Vad använder ni för hårprodukter?

Allt mellan produkter från Oasis-Di:fi. Vilket kan vara hårspray, wax, lera eller pulver. 

Varför är ni så snygga?

Ja ni vet ju faktiskt inte hur vi ser ut i livet utanför Pacemakers (ja det finns faktiskt ett liv utanför, tro det eller ej). Men om ni tror / tycker att vi är det trots våra censurerade bilder så tackar vi så mycket för det. 

Vi skulle vilja tillägga att många verkar vilja se mer fashion, och om ni verkligen gillar så mycket fashion som ni ger intrycket av, ja då kan vi meddela er att ni kommit alldeles rätt. Pacemakers vägvisar och tar emot er med öppna armar. 

Pace, Karl & James.

Dagens Karl


Mössa: Boomerang
Jeans: Weekday
Väska: Vintage
Jacka: Whyred
Skor: Barneys New York

Semesterbild

- "Doo Wacko!!"

Semesterbild från PIP, (Putte i Parken) sommaren 2010.

RSS 2.0