Throwback Thursday

 
Blir jag någonsin rik så vill jag att delar av mina veckodagar ska se ut såhär. Gärna i Staples Center.
 
Later.

Lovely

 

pacemakers hq

 
 

...

 

lycka


Atm

 
Har lite nya idéer på G gällande fotomotiv. Har en tanke på att göra en ny produktion på tygpåsar. En helt ny, då jag ändrar materialet, färgen och storleken. Dessutom ska motiven tryckas på plats i fabriken och inte av mig och karl. Nu saknar jag bara en skön böna som jag kan plåta till det kommande motivet.

Tygpåsarna är ett härligt andrum då jag får använda fantasin till att skapa motiv i berättande former. Förövrigt kändes det lite suspect att köpa en rånarluva av en privatperson. Jag kunde inte hålla mig från att göra allt ännu mer skumt. Så jag skrev i ett mail till honom: "Den här affären har aldrig ägt rum".

Later.

Mes Dames

 
 
Mes Dames blev utsedda till årets rookies 2013. Enligt min mening
ett väldigt intressant märke som jag hoppas det går bra för. Vi fick
förfrågan att hjälpa dom med att ta fram ett tryck till deras tischor
men Karl fick förhinder så det blev inget av den saken..............
Later.
 

Pornmakers


Kult

 

Pacemakers HQ

 
Det är rätt jävla as kallt och det är rätt jävla oskönt att sova på den kalla betongen. Toan står och rinner konstant. Vilket inte gör så mycket när man är vaken då vi öser på med musik. Det är dock värre när man ska sova. Inte nog med att man fryser, hela kroppen värker och toaletten lever sitt egna liv. Då får man helt enkelt låtsas att man bor på ett lyxhotell och har balkongdörren öppen. Hotellets gigantiska fontän utanför entrén - ja det är den som låter, det är den som håller mig vaken. Inte någon risig toalett inne i en källarlokal. 

Det kanske inte ser så speciellt ut för blotta ögat, men här inne födds en och annan briljant idé. Här inne lever man inte i nuet - man lever i framtiden. Rent psykiskt så att säga. Fysiskt, så bygger man framtiden. 

Later.

i huvudet på pacemakers

 

wtf

 
I see what you did there..
 

Anekdot

 
Jag var 16-17 år och hade precis börjat umgås med min bästa barndomspolare igen. Jag gillade hans spontana hjärna, det gör jag fortfarande. Om den existerar så att säga. Den där spontana hjärnan bidrog till en härlig liten hemmafest. Fyra snubbar, och runt 8 brudar. Ingen jättepärla, men ett perfekt antal så man kunde varva mellan utomhus jacuzzin och bastun. Tjejerna var också väldigt bekväma med att vara nakna. Vilket kom att bli en bra ursäkt för min kompis senare under kvällen. När hans farsa skällde ut oss för att minderåriga blivit apraka, jaccuzzin gick sönder, likt värmepannan. Tjejernas nakna kroppar hade passerat vardagsrummet där hans päron satt och hade ett traditionellt lördagsmys framför tvn. Det blev också det positiva som min kompis kunde se efter den rejäla utskällningen vi fick. "Ja.. nu vet ju farsan att jag inte är bög iaf" sa han. Jag personligen blev blixtförälskad i en söt liten blond brud på 15 år med en välutvecklad fyllig hylla. 

Det var en intensiv romans på msn vi hade (yepp, facebook var inte så jätteaktuellt) som varade under en vecka. Tills jag drabbades av något, som kan kallas "Pace-syndromet". Ett tappat intresse utan någon speciell anledning. Som en blixt från ovan. Jag hade dock redan avtalad tid med henne. Vi skulle ses till helgen. Jag hängde hos en polare den där helgen, smått förtvivlad då den där söta lilla 15-åringen bombar mig med sms. "Jag vet inte om du är bög, eller vad du håller på med?" sa min polare. Som förövrigt verkade vilja bli av med mig. (Förövrigt måste "bög" varit något avskyvärt under den här tiden). Jag tar mig i kragen och gör vad som måste göras. Jag måste möta upp den där tjejen, ta med henne hem och glo på någon rulle. Försöka undvika närkontakt och försöka skicka hem henne så fort som möjligt. Det där med närkontakten sket sig efter cirka 5 minuter när vi väl kommit in i värmen. Hon hade fan krut i armarna som kunde ta tag i mitt huvud som låg i en cirka 90 graders vinkel från hennes ansikte och ändå lyckas köra in mitt ansikte i hennes mun. Det blev några filmer den där kvällen.. hon vägrade gå hem. Jag drog till och med igång Scar Face som innehåller en hel del droger och blod. Tänkte att de kanske kunde avskräcka henne.. men det hade nog snarare än motsatt effekt.

Den eviga kvällen fick sitt slut - tillslut. Msn kontakten höll i sig. Jag visste inte hur man avslutade något, på bästa möjliga sätt. Det sista jag ville, var att göra henne ledsen. Jag tyckte att jag fick ett lysande tillfälle att förklara att hon och jag inte hade någon framtid tillsammans. När hon frågade mig "hur tycker du en tjej ska vara/se ut?". Frågan ställdes såklart på msn. "Alright.. vad har vi här?" tänkte jag. En blond tjej, kurvig kropp, stora bröst, rätt kort, hmmm. Jessica Alba är raka motsatsen, så jag länkar givetvis en bild på henne i msn-konversationen. "VA? Ska man inte ha några bröst?". Frågade hon. "Nepp.. jag gillar vältränade tjejer". Taskigt sagt? Yepp.. men hjärnans funktionalitet rent procentmässigt var väll runt 4-5% då. Idag betydligt mer, säkert 7-8%. Så ni brudar som har att göra med korkade 16-åringar, dom blir lite bättre med åren. 

Min lilla flört bestämde sig där och då för att bli lite mer träningsfixerad. Tack gode gud för att hon inte blev anorektiker. Veckan efter mitt fantastiska uttalande hade hon i princip skaffat ett 6-pack. Sa hon. Idag däremot, ett x-antal år senare. Ser den bruden i princip ut som damen på bilden ovan. Hon är en väldigt seriös bodybuilder och har en kropp som en stridsmaskin. På fullaste allvar, så tror jag fan i helvete att jag är skaparen till den där monsterkroppen...
 
Later.
 
 

Return of the long poop

 

Naomi Pilgrim

 
Ha koll på den här bruden. Hon är jävligt upcoming.
Dessutom kommer hon involveras i min tee-release.
 
Later.

Throwback Thursday

 
Underbara kvällar. Åka runt på brädan, ta lite pics. Slå sig ner på en bänk och tända en cigg.
Sällskapas av någon random dude som vill hugga en cigg och fråga om man vill haka med på joint.
 
Later.

Pacemakers HQ

 
Flytande bläck + pipett.
 
Later.

i huvudet på pacemakers

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hooked For Life

 
Jag hade inte sett den innan och tänkte bara kolla några minuter av Hooked For Life innan jag skulle fortsätta med annat.. men jag blev fan hooked. Så jävla fet dokumentär om hur den svenska skatekulturen blomstrande under sent 70-tal. Hur den sedan dog ut och ett gäng svenska skateboard entusiaster drog till Kalifornien där det fortfarande var ballt att åka. Bland svenskarna fanns bland annat Tony Magnusson, Greger Hagelin (Wesc) och Per Holknekt (Odd Molly). Intressant fakta som dyker upp är att Greger extraknäckte som städare hos Per för 3 dollar om dagen. En viss kontrast till hur det ser ut i Gregers plånka idag...

Länk till filmen

Later.
 

Pacemakers HQ

 
Att bara sitta ner och måla är något jag saknat dom senaste månaderna.

Later.

inköp

 
Lite som leksakerna i Happy Meal. På bilderna känns dom levande, detaljrika och man får intrycket
av att man kan utföra stordåd med den där lilla plastiga skiten. Man kände sig lite blåst på den
tiden. Gång på gång, lurad av produktbilderna. Samma känsla kryper sig på nu.. är den ens samma bågar?
 
Later.
 
 
 

Pornmakers


Dagens Dåre

 
Karl Pacemaker e D du?

old stuff

 

Pacemakers HQ

 
Snapshot från ett kommande projekt. Jag brukar säga att bra personligheter får den här jorden att snurra. Bra personligheter är ständiga ljusglimtar i mörkret man lätt faller in i. Det döljer sig en personlighet bakom allt jag gör. I det här fallet, döljer det sig en personlighet bakom min kommande tee-kollektion. Faktum är, att flera personligheter kommer träda fram bakom den där tischan under årets gång. Fram till releasen. 

Later.

Parliament Funkadelic

 
Parliament Funkadelic live 1979. Bland det vackraste jag sett i hela mitt liv. Det går knappast beskriva det här bandet, det här framträdandet på ett värdigt sätt. Det här ger mig inspirition, livslust och sexlust.

Later.

RSS 2.0