Musiclover.

 its like the first time I heard The Beatles

Veckans babeSäga vad man vill om Kim Kardashian. Men att hon är "booty" är en sak man inte kan säga om henne! Så grattis Kim, för din titel som veckans babe är nog förmodligen den tungaste utmärkelsen du någonsin kommer att få...

För er som gillar vad ni ser har jag hört att hon även har gjort en film som går i samma nakna spår som bilden!!

Familjen Pacemakers åker bort.Den större delen av familjen Pacemakers åker som nu förmodligen alla vet till Borlänge resterande dagar av veckan. Där ska vi njuta av Musik, öl och vänner. Vi lämnar över skrivande till vår kära medarbetar James och det känns riktigt tryggt. Han ska försöka att klämma ur sej ett par inlägg om dagen, om han nu inte är allt för sliten efter alla tunga dagar på jobbet.

Hoppas alla får en sagolik vecka önskar Karl & Pace.

Hultsfredsfestivalen (Inställt)


Det skulle bli det 25'e året för Hultsfredsfestivalen i år men som det ser ut nu blir det inte av. Festivalens intresse har sjunkit dom senaste åren och den som en gång i tiden var både störst och bäst går nu i graven. På deras hemsida kan man läsa:
"Som biljettförsäljningen ser ut en vecka innan festivalen skulle ha ägt rum kan vi inte arrangera årets festival, utan vi som arrangörer tvingas slänga in handduken. Hultsfred X kommer inte att genomföras. Att ställa in årets festival har varit ett väldigt tungt beslut att ta. Men det är det mest ansvarsfulla vi kan göra i det här läget. Trots att det känns väldigt sorgligt att årets jubileumsfestival inte blir av, så ser vi ändå tillbaka på de 24 tidigare festivalerna med stolthet. Vi ser tillbaka på legendariska konserter samt den glädje och den kollektiva kärlek till musiken, som under årens lopp har drivit så väl oss arrangörer som våra besökare."

Det är bara att torka tårarna och köpa dom resterande biljetterna till Peace & Love. - Karl Pacemaker

Peace and love! Sugen?

James säljer en biljett till 4 dagar av kärlek i Borlänge! Du får biljetten för 1300 och du kan få tälta med Pace och Karl!!!! Slå till!!

Osvenskt fashion XXV


Osveskt fashion har tagit sej ner till Amsterdam denna gång. Denna outfit passade utmärkt till dagens väder. Jag gillar att han har valt två plagg med olika nyanser av samma färg. Alles gut!

Karl

Musiclover.


Santigold i mitt hjärta!

Renodlad underhållningEtt litet tips till er som ska iväg på någon lång bilresa är att klicka sig in på den renodlade underhållningsiten - Pacemakers. Det gjorde vi under vår långa bilresa i Europa, resan blev betydligt kortare och vi ångrar inte en sekund att vi valde just den hemsidan.

Later.

Pace.

Till ära av...Jag skulle vilja tillägna detta inlägg till de personer som förgyllar mitt liv med sin närvaro. Mina bröder - Karl och James. Även om det kanske var jag som från början snickrade ihop skeppet Pacemakers så skulle det aldrig varit detsamma att styra skutan mot framgång utan dess motorer som just är mina kära familjemedlemmar. Tack.

Later.

Pace.

FASHIONLOVER

James Dean är en sann Fashionlover.

Anniel


Jag blev faktiskt lite kär i ett par skor i när vi var i Tyskland. Anniel var namnet på skönheten, de fanns i både låg och hög modell. Sen har jag väll Karl att tacka för att dem inte pryder mina fötter. Han sa nämligen att affären var öppen på söndag också, och jag kan inget annat än att lita på en allvetande familjemedlem.

Later.

Pace.

Dahlins "mamma".


Såg att Martin Dahlin gästade studion på Fotbollsmagasinet, tanken om hans "mamma" tittade på programet slog mig direkt.

Later.

Pace.

dagens inköp.


I dag har jag köpt stolar. Fyra stycken. Dom finns att köpa på Grandpa för 250 SEK men jag lyckades hitta dom på en loppis för ynka 40 SEK. Nöjd!

Karl

ClubmastersSvenska clubmasters i Berlin, vi visade tyskarna både de ena och det andra ska ni veta. Förmodligen hade världen sett anorlunda ut om vi styrt Tyskland under krigen de medverkat i, och jag tackar Gud för att det inte var så.

Later.

Pace.

Dagens Dagens LXXXV (P&L)Skjorta: Acne Small bag on a string: Acne Jeansshorts: Vintage Skor: Converse Öl: Carlsberg.

Later.

Pace.

Banden vi ska se på P&L.Jay-Z.


Lily Allen.


Patti Smith.


Billy Talent.


D.A.D


Europe.


John Fogerty.


Mando Diao.


Robyn.


The Hives.


The Kooks.


Them Crooked Vultures.


Hoffmaestro & Chraa.


Johnossi.


Miike Snow.


Shout Out Louds.

England gråter


Tror nog att bilden säger vad hela England tycker om dagens "dummare"........

MidsommarMidsommar blev precis detsamma som bilden uttrycker - något alldeles extra.

Later.

Pace.

Semesterbilder (Berlin)


Karl på ett minnesmonument mitt i Berlin. Är du i Berlin, gå dit.

design by Pacemakers


Kom och köp! Vi har haft många frågor om vi kan göra T-tröjor, nu har vi gjort det. Vi har från och med nu börjat att göra tröjor med tryck. Är du intresserad så säg till så kan en bli din för ynka 180 SEK + frakt.

Pacemakers

gatukonst på pacemakers


Glad Midsommar!

Glad midsommar alla fashionlovers! I morgon blir det en fullspäckad dag för familjen Pacemakers men både bål och grillning. Det kommer förmodligen upp ett par sköna bilder från vårt firande. Hoppas ni överlever eran midsommarafton. Hurra!

tips!


Har du många vinylskivor som ligger hemma och skräpar? Köp dessa ramar från Grandpa.se och förvandla dina skivor till konst. För att din dröm ska bli verklighet så behöver du betala 450 SEK.

Karl

Osvenskt fashion XXIV


Osvenskmode är kvar i den danska huvudstaden Köpenhamn. När Pacemakers var där för ett par dagar sendan så såg vi riktigt många välklädda människor. Mycket tajta jeans faktiskt. Men denna man har klämt på sej en baseball-jacka och klär dessutom väldigt bra i den. Det hela ser mycket bra ut. Grattis Danmark.

Karl

(Bild stulen från tetheriinc.com)

Musiclover.


Sol & Bad.


Idag har Pacemakers avnjutit sol och bad. Handen på hjärtat så kan jag säga att inget annat kompletterar en strandoutfit bättre än våra egendesignade tygpåsar.

Later.

Pace.

capten morgon - Köpenhamn


Skjorta: Weekday
T-tröja: Whyred
Jeans: April77
Skor: Converse
Smallbag: Urban Outfitters
Mössa: Boomerang

Design by Pacemakers


Kreativiteten sprudlar ur Karl.


Mojito

Ikväll ska familjen dricka mojitos som att det inte finns någon morgondag! Har  man semester så är det helt coolers att avnjuta en fräsch drink på en onsdag!!

6 cl ljus rom
1-2 msk sockerlag
1/2 limefrukt
1 knippe färsk mynta
sodavatten
is

Häll sockerlag och pressad limejuice i ett highball-glas.
Mortla myntan i limeblandningen.
Fyll på med ljus rom is och toppa med sodavatten.
Garnera rikligt med mynta!!!

Enjoy

RekommenderasHar ni vägarna förbi Tyskland så ska ni definitivt inte vara blyga för att testa på äkta tysk snitzel med svampsås. Den går inte att jämföra med de som serverades i plugget. Naturligtvis så dricker man öl till maten för att få fram den maximala inlevelsen i den tyska atmosfären.

Later.

Pace.

Musiclover

Hot Chip - I Feel Bettergatukonst på pacemakers


Jag var inne på gatukonst.se och såg att dom hade fotat detta lilla streetart projekt. Jag såg det själv för inte så länge sedan och mitt öga fastnade direkt. Jävligt kul att sätta upp egentagna bilder på stadens gator.

Levväl - Karl

Nytt InköpKöpte på mig några av förra årets - "årets accessoar 2009". Tanken är att spetsa till någon outfit med en färgglad strumpa! Sen är jag så pass bussig att jag tänker lotta ut den randiga strumpan längst till höger i samband med någon slags "tävling".

Later.

Pace.

Förgårdagens James & Karl


James.
Shorts: Levi's
Skjorta: Those Glory Days
Skor: Urban Outfiters
Öl: Åbro

Karl.
Shorts: Acne
Skjorta: Vintage
Tröja: Weekday
Skor: Converse
Bräda: Riviera ShortBoard

muggshot


Jag såg dessa muggar när jag var i Brisbane i Australien förra året och tänkte faktiskt släpa på dom ända hem. Nu såg jag att dom sålde dom på Grandpa.se. Tanken bakom är förmodligen att man ska ha 10 gröna koppar i olika färgskalor. Men dom finns förstås i många andra färger än grön. Kom och köp för 123 SEK.

Karl

actor of the day!


James Franco är duktig på det han gör. Han började karriären i serien Freaks and geeks. Där kan man även se många andra kända ansikten som Seth Rogen och Jason Segel. Serien hade för låga tittarsiffror så alla avsnitt sändes aldrig. Men sen fick han sin stora roll i Spiderman filmerna vilket gav hon en spark i arslet . James Franco passar dock bäst då han gjorde James Dean 2001. Det passande som handen i handsken. Dessutom är han en fasionlover utan dess like.

Karl

Veckans babe


Jessica Biel har blivit lyckligt utvald till Veackans babe, grattis! Man tänker i första taget på Jessicas roll i serien 7th Heaven där hon spelar den äldsta systern i familjen. Men hennes medverkan i filmen "I Now Pronounce You Chuck and Larry" där hennes scen när hon visade sej halvnaken är den bästa i filmen. Nu senast såg jag henne i bioaktuella filmen "A-team" då då hon gjorde en ganska medioker prestation. Men nu detta som är större än allt hon har medverkat i hittills, Veckans babe.

Karl

(Bild stulen från Mrnudes.com)

Tyska härmapor.


Tygpåsen verkar inte bara vilja stå i rampljuset i vårt avlånga land, utan även i de sönderbombade Tyskland. Om de fått till designen eller inte, får ni avgöra själva. Något ni bör lägga på minnet är att Pacemakers tygpåsar är under full produktion. På exakt samma brutala vis som Tyskland blev bombat under 2:a världskriget, vill även vi bli bombade med beställningar. Måltavlan är [email protected]. Varje tygpåse är unik och du har naturligtvis ett finger med i designen. Priset ligger på överkomliga 80 kr + frakt

La Familia.

sommar fashion IV


Denna hittar du hos Caliroots.com. Personligen så tycker jag att den ser lite för liten ut. Men dessa stilrena tröjor är något man kan ha till det mesta. Priset ligger på 1.119 SEK.

Karl

Gatukonst på pacemakers


Pacemakers lämnade spår efter sej i Köpenhamn på alla sätt och vis.

PilsnerEftersom familjen Pacemakers varit i Tyskland så har vi naturligtvis köpt med oss en massa öl hem till Sverige. Vad passar bättre än att knäcka en bad boy till fotbollen? Jag tänkte pröva ölen - Jever, som James köpte ett 6-pack av till oss i lördags efter midnatt. När vi redan var alldeles för "Dyng-Shao-Peng".

Later.

Pace.

fashions fiende på burk.

Detta säljer som smör i solsken i Tyskland.

Reprisstart.


I kväll smäller det. En av tv4's bästa serier någonsin drar i gång i kväll på tv4. Nu är det inte några nya avsnitt men det är inte dåligt med repris. För er som inte är så insatta:
Svensk komediserie från 1998-04. Fredrik Segemyhr är en mycket fåfäng och självupptagen man som är mellan jobb. Under 80-talets glada dagar skaffade han sig en våning på Östermalm i Stockholm, där han lever tillsammans med flickvännen Cilla. För att kunna bo kvar har han numera två inneboende. I rollerna: Johan Ulveson (Fredrik Segemyhr), Lennart Jähkel (Jan-Olof), Sussie Ericsson (Cilla), Olle Sarri (Anton), Anne-Lie Rydé (Irene), m.fl.

Karl

Vi är tillbaka!En resa som gick från Stockholm genom Köpenhamn och tillslut till Berlin. Vi har tömt våra plånböcker och istället proppat bagaget fullt med inlägg. Håll i hatten fashionlovers.

Later.

Pace.

Familjen Pacemakers åker bort.


Väskorna är packade, nu åker vi. Så tyvärr kommer vårt uppdaterande av bloggen upphöra. Det kan dock finnas en möjlighet att vi hittar en dator på något hostel då ni får veta om vi är vid liv. Det kommer att fotas frenetiskt och det kommer förmodligen ett gäng ett par heta resetips om både K-hamn och Berlin. Tack för allt!

Pacemakers

Outfit - Foder.Ja här är den efterlängtade outfiten med mitt foder som jag hastigt har kastat ihop. Inte många minuter kvar nu innan vi åker, och som vanligt får de andra vänta på mig. Därför får ni inte se kläderna på mig, utan bara som de är. Jag tänker mig en blåsig söndag, sent på kvällen när man är ute på en kvällspromenad.

Later.

Pace.

Project - Fashion, Done.Det blev en trekant, resultatet blev sisådär faktiskt. Det går att finslipa på de, men i det stora hela är det klart. Höjden av lathet visade även sin onda sida idag, jag orkade inte dra fram symaskinen så det blev ett besök hos skräddaren som ville ha 50 kr för att sy fast den lilla lappen.

Later.

Pace.

Nytt Inköp


Jag har införskaffat en liten flaska "bad decision juice" till midsommar. Det kan bli bra.

Later.

Pace.

Osvenskt fashion XXIII


Som ni säker redan vet så ska vi till Köpenhamn i dag, om vi hinner, annars blir det i morgon. Osvenskt fashion har hunnit före och denna unge man är nämligen från Danmarks huvudstad. Han är både välklädd och salongsberusad. Han ser lite ut som en dansk Emil. Men jag har alltid varit kluven då det kommer till att blanda jeans och jeans men denna man klarar av det galant då han har en helblå outfit.

Karl - Killen från gatan.

SÅLD!


Nu är den första tygpåsen såld.

Project - Fashion.För några veckor sedan så inträffade de ofattbara. Fimphål lite överallt på min tröja efter en stökig fest. Jag grubblade länge för att komma på hur jag på snyggast sätt skulle kunna lösa gåtan. Efter långtids sökande på Internet så hittade jag tillslut svaret. Jag fick syn på en tröja från The Local Firm som jag sen tidigare varit intresserad utav.

Så idag har jag varit och köpt fake-läder. Tanken är att sy på en rektangel av detta läder på min tröja för att täcka skadorna. Däremot har jag ett nytt problem. Jag har nämligen drabbats av beslutsångest, jag vet inte om jag ska sy fast en trekant istället för en rektangel. Jag får helt enkelt sova på saken, tärningen är hur som helst kastad.

Later.

Pace.


NYHET - KATEGORIER


Det är många som har påpekat att dom vill ha våra olika kategorier på inlägg under samma flik. Och många har frågat om våra tygpåsar och vilka som finns. Nu har vi skapat fem stycket nya kategorier där vi har samlat våra regelbundna ämnen. DagensDagens, Design By Pacemakers, Gatukonst på Pacemakers, Musiclover och slutligen Osvenskt Fashion. Du hittar dom till vänster i listan.

Familjen Pacemakers

gatukonst på pacemakers


Dagens gatukonst är inomhus. Mannen som har skapat dessa dessa installationer är Belin. Hans namn är välkänt inom graffitikulturen. Belins förvrängda ansikten är redan klassiker. Jag gillar det skarpt!

Karl

(Bild stulen från arassara.wordpress.com)

Dagens Dagens LXXXXIVSkjorta: 16thCollection Jeans: Levi's Bågar: Persol Small bag on a string: Acne Skor: Vintage Bälte: Weekday Tidning: King.

Later.

Pace.

Imorgon sticker vi.Imorgon på förmiddagen så startar förmodligen resan på vår roadtrip. De enda som kan sätta stop för oss är vädret. Sen är det lite oklart om bilen tar sig hela vägen fram till Frankrike. Vi har däremot spikat Köpenhamn och Berlin.

Innan vi beger oss så lovar jag att ni ska få se en outfit med mitt foder.

Later.

Pace.

Klockan är..


Jag gick till urmakaren och köpte ett brunt läderband och det var monterat och klart under minuten. Kalaset gick på 159 SEK. Nu är frågan vad jag ska göra med dom två andra klockorna.

Karl

94 minuter skräp

Fick "tipset" igår av Karl att titta på filmen "hot tub time machine". Så idag gjorde jag en brottslig handling och tankade hem filmen i fråga. Av Karl att dömma skulle filmen vara en skön komedi med finurliga "one-liners" hela vägen igenom..... Men det var inte riktigt så. Filmen hadlar om fyra ganska misslyckade killar som åker på en nostalgi resa till sin favorit skidort för lite skönt krök över helgen. Som så många gånger tidigare hamnar gänget i ett badkar som är en tidsmaskin. Dom åker tillbaks till 1986 och måste göra om allt de gjorde på deras förra resa. Det enda som lyfter filmen är att musiken håller hög klass. Men gott folk, se den inte!!!! PISS rakt igenom kan bäst beskriva vad jag tycker om filmen!!!

/James


the revenge of the Tygpåse.


Randigt är gott. Tyvärr så är denna inte till salu.

Dagens Dåre


Vad är klockan?


Jag har lagt vantarna på tre stycken ur utan armband. Tanken var att lämna in en till urmakaren och sen hade jag någon plan på att göra en till ett halsband. Har någon en idé vad jag ska göra med den tredje?

Karl

Actor of the day!


Klart en av dom roligaste männen i Amerika. Han har medverkat i filmer som Up in the Air, Land of the Lost, Pineapple Express, Tropic Thunder, The Heartbreak Kid och Superbad. Han väntar fortfarande på huvudrollen.

Karl

Fashion?Kan man använda ett foder som "sommarjacka", om det lite kyligt ute? Är det fashion?

Later.

Pace.

Veckans KlippAtt vi på Pacemakers är bra kompisar är knappast någon hemlighet. Att vi däremot är så pass nära vänner så vi vågar överlåta makten att klippa varandra kanske ni inte visste? Det är precis vad bästa vänner är till för. Man kan sitta där i stolen, utan spegel och luta sig bakåt och veta att polaren gör ett bra jobb. Man behöver inte ens vara orolig.

Familjen Pacemakers.

Tjej eller gay?!?!?!!


Att det mest är tjejer som bloggar är nog de flesta beredda att ta gift på. Att många tjejer tycker att det är lite spännande och kul att läsa om en bögs vardag är nog många beredda att skriva under på. Men hur spännande och roligt kan det vara att läsa om människors vardag? Är det så att vilken random fjortis som helst har ett roligare liv än så många andra bara för att de bloggar om det? Att folk kan vara så facinerade av att läsa om andra tycker jag är väldigt intressant. Jag tycker absolut inte att det är något fel med att folk läser om andras liv på cyberspace. Men jag tycker att det är lite tråkigt när man vecka efter vecka finner att "veckans blogg" på blogg.se är en blogg om en helt vanlig tjej, som nästan, för att inte säga aldrig skriver om  något annat än sitt helt vanliga liv... 

Så måste man vara tjej eller gay för att hamna på blogg.se som "veckans blogg"? Måste man uteslutande blogga om sin vardag för att folk ska tycka att det är intressant att läsa om? 

Pacemakers.blogg.se är en blogg där skribenterna varken är bögar eller tjejer och det är därför jag gillar bloggen skarpt. Det är lite orginell helt enkelt.

/James

Osvenskt fashion XXII


Osvensk fashion befinner sej fortfarande i den Italienska staden Milano. Nu har vi stött på denna unga man med hatt. Vad tycker vi om hans outfit? En sak som är klar är att den randiga skjortan är helt rätt i sommar. Men hur är det med hängslen egentligen? Brunt eller blekt? Sen hur ett par skitiga vita tygskor, Keds i detta fall, kan lyfta en hel outfit kommer alltid vara en gåta.

Karl

(Bild stulen från bradish.tv)

musicloverThe Turtles - Elenore

sommar fashion III

Jag och Pace satt och diskuterade hur vida den så kallade slipovern är ett plagg som är på väg tillbaka. Och idag så ser jag att denna ligger under kategorin "NEWS" på American Apparel's hemsida. Jag tycker att det kan vara riktigt snyggt om man bär en stilig skjorta under och nu till sommaren ett par balla shorts.

Karl

Brunt.Rösterna är räknade. Våra fashionlovers har sagt sitt. The Hives nya ouftit är Brun. Mycket tackvare bandets frontman om man frågar er.

Later.

Pace.

En sommarplåga?

Hur många tror att det här blir en lika stor sommarplåga som "Boten Anna"? Ni röstar genom att skriva: "Jag älskar Pacemakers", i kommentarsfältet.

Fleur Du MaleEgentligen var tanken att publicera Sean Paul - Fleur Du Male, under rubriken "Sommar Fashion II", men Karl var snabbare. Så det får bli ett speciellt inlägg, till ära av den parfym som sprider doften av ren sommar.

Fleur Du Male har visserligen två år på nacken, så det är ingen parfym man hittar bland nyheter. Däremot är doften för mig en odödlig sommardoft. Det är en parfym som kommer att ta slut men fyllas på i badrumskåpet år efter år. Köp den, älska den.

Later.

Pace.

Sweden Rock FestivalEfter fyra blöta dagar i Blekinge har då James kommit hem igen. Min långa weekend gick som många vet i rockens tecken och nu när man har landat och den värsta fyllan har lagt sig är det dags för lite reflektioner. Veckan var helt klart en av sommarens höjdpunkter och de flesta förväntningarna levdes upp med råge.

Eftersom att jag inte är 20 längre blev denna festival något annorlunda mot de andra festivaler jag har besökt i livet. Det hårda festandet fick ta ett litet steg åt sidan för att få tid tid att besöka fler spelningar. Att det regnade småspik och blåste storm nästan hela tiden bidrog inte till att det blev mer krök.

Av de stora huvudbokningarna (Aerosmith, Gary Moore och Guns N Roses) var det framför allt det två första som verkligen levde upp till sitt rykte. Aerosmith var bland det bästa jag sett i livet och bjöd på en stor show trots att bandet släppte sin första skiva redan 1973... Den karismatiske sångaren Steven Tyler visade sig från sin allra bästa sida och visade verkligen varför han har influerat så många andra stora rockband.

Gary Moore, en levande gitarrlegend gjorde allting rätt. I två timmar bjöd han på en episk spelning och var snudd på briljant. När "Still got the blues" spelas känner man att det verkligen gör ont ända in i hjärtat.

Att såga ett av sina absoluta favoritband vid knäna känns aldrig riktigt kul. Mina förväntningar inför Guns N Roses var så högt ställda att bara en absolut prickfri spelning..... Förhoppningar som den gode Axl Rose grusade igen redan innan spelningen börjat. Att komma 45 minuter försent till en spelning kan jag tycka är okej om man därefter kan leverera en spelning utan dess like. Något som Guns N Roses har gjort så många gånger förut i karriären. Att komma 45 minuter försent för att sedan inte ens kunna sjunga så att dom på tredje raden hör vad du sjunger är bara ett bevis på att man har ett ego stort som Globen och att man helt saknar ödmjukhet.

Festivalen var trots det nästintill prickfri och stundtals helt magisk. Jag vill därför varmt rekommendera Sweden Rock Festival och jag hoppas att ni som var där hade det lika bra som jag. 

Ligg med din nästa

/James   

Sommar fashion II


Ett par riktigt sköna brallor från Whyred. Passar förmodligen till allt, nu hade jag inte tagit på mej ett par kängor nu i juni utan jag hade valt ett par sandaler. Priset är det lite väl dyra 1400 SEK men då ska man ha i åtanke på att det inte är ett par slaskiga jeans.

Karl

Läsar fråga.


Vart är vi på bilden?Har du någon gissning så skicka ditt svar och sen är du med i en lottdragning utan dess like.

Pacemakers

Dagens Dagens LXXXXIIITröja: Wings+Horns Jeans: Levi's Halsband: Pour Skärp: YMC Skor: Converse.

Later.

Pace.

Grattis Sverige!Sverige, ett avlångt land på 1 572 km med en högintressant historia bakom sig. Ett land utan krig, svält och fattigdom. Trots de så vet befolkningen inte hur man firar dess enda dag på året - vår Nationaldag. Sitt inte hemma och tryck, ut och fira och visa er tacksamhet över att vara svensk. Det är en order.

Familjen Pacemakers.


Pimp my "SBOAS"Trots feber och värk så kunde jag inte hålla fingrarna i styr från ännu ett byte av ett snöre på en small bag on a string. Jag bytte från ett stelt, svart lädersnöre till ett behagligt mörkbrunt snöre i mocka.

Later.

Pace.

sommar fashion


En jävligt skön skjorta från Uniforms For The Dedicated. En aningen annorlunda form på en skjorta utan att vara överdriven. Jag gillar det gamla landsbyggs mönstret och denna man klär ytterst bra i den med tanke på hans klädsamma tatueringar. Denna finns Grandpa.se för 800 SEK.

Karl

Dagen karl + dagens fynd


I dag har jag varit på loppis. Jag köpte denna jordglob och ett par vinyl-skivor. Kalaset gick loss på 120 SEK och jag är nöjd. Loppisen var usel då den var utomhus och det regnade och blåste. Jag var ute efter någon sorts uppstoppat djur men hittade bara en torkad varan/ödla på en pinne för 75 SEK.

T-tröja: Weekday
Jacka: Vintage
Jeans: April 77
Skor: New Balance
Schal: Vintage
Glob: Loppis


Karl

Chips


Familjen har provat dom nya OLW chipsen. Det kändes en aning fel i butiken att lägga ner en 150g's chipspåse för 26,5 SEK i korgen men när man väl öppnade påsen så ändrades allt helt plötsligt. Luften fylldes av en doft som inte går att beskriva och när man la ett av dom knapriga potatis skivorna i munnen så var det som att både tid och rum stannade för en sekund. Desutom innehåller dom bara 7,5 % fett och då slipper man kräkas efter att ha tryckt i sej en liter kola och en påse chips. Tummen upp för ugns bakat och vi ger den 4 av 5 möjliga pacemakers.

Inlägg nummer 1000 av Familjen Pacemakers

Lägligt...Inte nog med att jag behöver besöka sjukhuset på grund av ett oroligt hjärta, nu har jag lyckats dra på mig en kraftig förkylning. Känslan av att vakna mitt i natten av att man nästan drunknar i sitt egna näsblod är för härlig. Hädanefter ska jag ge fan i att pussas med tjejer.

Later.

Pace.

hår


Denna bild får mej att längta tillbaka ett par år då jag själv hade lika långt hår. Då kändes det fel men nu tycker jag det känns helt rätt, men det är så det är, man vill ha det man inte har. Mannen på bilden är Kim Ström och bilden är från Sveriges "mingelblogg" numero ono, Cafe.se.

Karl

Rea-TipsHittade en snygg sommarjacka från Velour till ett fruktansvärt bra pris. Rabatten ligger på hela 60% vilket innebär att prislappen hamnar på 420 kr.

Rean bor här.

Later.

Pace.

Vintage på Grandpa.Vintage har flyttat in på Grandpa. Här kan du fynda allt ifrån gamla rullskridskor till old school bocciaset. För er som är intresserade att lägga vantarna på något unikt, då bör ni veta att vintage bor här.

Later.

Pace.

Sliten.Precis som Karl, är även jag sliten som aldrig förr. Alkohol, nej fyfan. Idag blir det inget annat än en bra rulle och lite snacks.

Later.

Pace.

Veckans babeJennifer Aniston. Hon hör nog mer hemma under kategorin århundrades babe. Jag skulle nog säga att hennes utseende har tagit henne en bra bit på vägen. Hon började sin karriär i den minst sagt uppmärksammade serien Friends. Efter det så har det rullat på fint och nu har hon dessutom plockat hem en av dom finaste priserna, Pacemakers - Veckans babe. Grattis!

(Bild stulen från mycapetown.co.za)

Osvenskt fashion XXI


Idag befinner vi oss i Milano. Denna rödhåriga man har en jäkligt skön outfit men jag har aldrig gillat kragen på koftan har har på sej. Byxorna han har är riktigt stiliga, pressveck is back.

Karl

Tung i huvudet.


Så här dagen efter så lockar inte ett par byxor så mycket. Jag blir förmodligen kvar i sängen hela dagen och kollar på Seinfeld.

Karl

musiclover - Moby, igen.nudie


Nudie har tagit fram en Ipodbag som dom så charmigt kallar den. Den är i stil med en "small bag on a string" men utan snöre. Vad man kan göra är att gå till sin skomakare och köpa ett lädersnöre. Den är gjord av sadel läder och finns även i svart.  Priset är på 499 SEK.

Karl

dagens Karl


Dagens karl är en aning spartanskt. Men för er Gatukonst intresserade så är denna T-tröja guld i era ögon. Mannen som står bakom denna design är Obey och är en av dom stora.

Karl

En oslipad diamant.Idag står jag inför min tuffaste uppgift någonsin i verkstaden där syre är ersatt med fashion. Mina Acne chinos är lite sisådär i passformen, jag har fått känslan av att det är aningen utsvängda. Kvalitén är däremot fantastisk! Uppgiften är alltså att slipa upp en oslipad diamant.

Later.

Pace.

Morgondagens


Chinos: Acne
Skor: Vintage
Skjorta: Acne
Glasögon: Urban Outfitters
Klocka: Vintage

Karl

Pacemakers road tripPacemakers har dragit fram Europakartan och markerat Danmark, Tyskland och Frankrike som de utvalda länder vi tänker erövra i sommar. Förhoppningsvis lämnar vi ett spår av mass hyptnos efter oss, människorna kommer vara som frälsta i vad vi kallar - Manlig Livstil.

Later.

Pace.


Guns don't kill people...EKG-undersökningen visade att mitt hjärta slår ojämnt. Jag lider otroligt nog av stress. Pacemakers, min nyckel till frihet kan bli min nyckel till graven.

Later.

Pace. 


Små detaljer!


Förut kändes det "rätt" med min small bag on a string. Sen bytte jag snöre till ett som var lite mörkare och i en annan färg. Då kändes det genast fashion igen.

Later.

Pace.

ses snart igen!!


Peace out alla vänner ut i cyberspace!! James har packat väskan och drar till Sweden Rock Festival! Hoppas att ni får en grym vecka, för det vet jag att jag kommer få!!

Älska livet

/James

musiclover


Detta gottfolk kommer ni inte att glömma i första taget. Det här är en riktig favorit. Många yngre lyssnare fick upp öronen för Tom Waits då Moneybrother gjorde en svensk version av den eviga klassikern Downtown Train som han döpte till Tåget som går in till stan. Jag har däremot lyssnat på Tom längre än så och avgudar hans raspiga ton. Lyssna och njut!

KARL

butik - Design by Pacemakers


Jag fortsätter att producera tygpåsar. Pacemakers har slagit fast vid att det är sommarens accessoar. Denna är självklart också till salu precis som våra andra påsar och prislappen ligger fortfarande på 80 SEK. Vi har fått önskemål om att måla T-tröjor och då kan jag säga att det är på G.

Karl

Studentfirande

Precis som många andra säkert har, så har även jag nära och kära som tar studenten under veckans gång. Var därför och inhandlade en förträfflig blandning av fylla på flaska. Det gäller att inte sticka som den "nyktre" på studentfesterna.

Later.

Pace.


Dagens PaceKåpa: Vintage Halsband: Vintage

Later.

Pace.

Last CallNudie - 720 kr. (60%)Levi's - 640 kr. (60%)Cheap Monday - 240 kr. (60%)

Zoovillage har lanserat ett nytt koncept som de valt att kalla för "Last Call". En typ av sista chansen att fynda plagg för 60% vars storlekar börjar sina i lagret.

Later.

Pace.

gatukonst på pacemakers


I dag blir det en engen fotad gatukonst-bild. Jag såg denna sticker när jag var på genomresa i Nya Zeeland. Stickers ligger mej varmt om hjärtat och vi har bloggat om det förut. Denna klisterlapp har stor brist på budskap och bara sprider glädje och det gillar jag skarpt.

Karl

fashions fiende


Brunt eller Blekt?The Hives, ett band som är mer eller mindre känt för sina svart/vita kostymer. Mellan åren de spelar in en ny platta så byts kostymerna ut mot något annat, och när den nya skivan släpps så byter man även outfit då också. Genom åren så har de burit allt ifrån kostymer till skjorta med hängslen. Frågan är vad ni tycker om deras nya outfits?

Som vanligt är Brunt bra och Blekt dåligt.

Later.

Pace.

ETT KAP


Nu när veckan tydligen ska gå i rockens spår som James påstår så har jag kapat en gammal T-tröja. Jag införskaffade mej den på en resa runt i Asien, närmare bestämt i Bangkok. Jag är helnöjd och den kan nog sitta kanon under en skjorta i sommar.

Karl

Fashion på Facebook.Som många redan vet, så finner ni oss på Facebook under namnet Pace Makersson.

Mvh.

Pace, Karl & James.

Skapar FashionTog ett beslut om att skapa nyfött fashion av ett par gamla jeans. Upprullningen ska sakta men säkert försvinna! Snickra ihop fashion gör man på bästa sätt genom att befinna sig i verkstaden där fashion ersätter syre.

Later.

Pace.

Bug & Bock.Jag tror aldrig Blogg.se haft en så snygg förstasida som de haft under April-Juni och så vitt jag vet så har det här månaderna och Pacemakers något gemensamt. Förhoppningsvis kan vi fortsätta att pryda er förstasida och hänvisa era gäster till något exceptionellt.

Later.

Pace.

Dagens Dagens LXXXXIIKavaj: Nigel Cabourn Jeans: Acne Skjorta: 16thCollection Bågar: Whyred Skärp: Weekday Skor: Yuketen.

Later.

Pace.

On the rocks


Har du nu mot all förmodan tröttnat på Captain Morgan Spiced Gold Rum så har Pacemakers ett attraktivt tips. Sailor Jerry Spiced Navy Rum. Grundaren till denna dryck är den legendariska tatueraren Salior Jerry. Jag själv kan säga att den påminner ganska mycket om en Morgan men den har aningen mer oslipade kanter i smaken. Den finns att beställa från System Bolaget för 289 SEK.

Karl

Tennis VintageDet är inte bara Karl som grävt fram gammalt fashion ur farsans garderob idag. Även jag hittade ett par gamla tennis-shorts från det ljuva 80-talet.

Later.

Pace.

FYND!


I dag har man fyndat och inte en krona kostade det heller. Jag har nämligen vart och rotat i farsans garderob och lyckades fiska upp detta fynd. En skön gammal keps som tydligen var införskaffad sommaren 1988. För er som inte hänger med i svängarna så är John Player ett cigarett-märke. En av våra största svenska idrottsstjärnor Ronnie Pettersson var sponsrad av märket då han körde Formel 1, men mer om honom någon annan gång.

KARL

Sweden rock


På onsdag bär det av till Sölvesborg och Sweden Rock Festival. James mönstrar på en bil i gryningen och knäcker den första maltiga innan bildörren har slagit igen! Veckan kommer att gå i rockens spår och  temat för resan kommer att vara vin, kvinnor och sång. Förmodligen inte så mycket kvinnor och vin. Men en hel del sång och öl!! Jag hoppas att någon cool läsare har vägarna förbi, så kan ni få chansen att svinga ett par bägare med pacemakers egna charmtroll!!!

Älska din nästa

/James

musiclover


Nu blir det en varm musikrekommendation. Låten har ett par år på nacken men den är fortfarande lika krispig. Foo Fighters med Let It Die. Låten är en av favoriterna med bandet . Den Gamla trummisen från Nirvana, Dave Grohl som är frontfigur och sångare i bandet gör denna låt med bravur. Den börjar aningen lugnt och stegrar mot slutet. Jag är inte mycket för skrikmusik då sångaren står och brölar framför micken. Det är inte vad Dave gör heller utan han avslutar med vad vi på Pacemakers brukar kalla stil och finnes. När du nu lyssnar på låten så höj volymen tills öronen blöder. Njut!

Karl

Dagens Karl

I dag blir det något åt det stiligare hållet. Det är ju trots allt söndag.
Skjorta: Vintage
Chinos: Weekday
Skor: Seglar Timberland
Penna: Blyerts

Tennis Fashion!Ni missar väll inte den otroligt spännande finalen mellan Robin Söderling och Rafael Nadal i Franska Öppna? Bänka er framför tvn i samma stund ni läser detta! Finalen börjar kl. 15.15 på Svt.

Later.

Pace.


Peace & Love 2010Jah! Då var biljetterna bokade till en av sommarens kanske roligaste veckor. Tråkigt nog följer inte alla medlemmar från familjen Pacemakers med. Det hål som bildas i vår starka familj kommer att fyllas ut med musik, alkohol och en massa kärlek. Fashionlovers! Ses vi den 28:e juni?

Later.

Pace.

Dinosaurie på viftImorse ringde Jurassic Park och ville ha en hjälpande hand med någon jättedinosaurie som rymt. Självklart Tog jag på mig hatten, laddade bössan och slipade macheten. Vilket är anledningen till glest med inlägg på Internets huvudattraktion. 

Later.

Pace. 

En påse skridskorEn vacker donna läste igår upp mitt horoskop. Jag är fisk och det stod i aftonbladet att jag skulle få en magisk kväll. Eftersom att jag är en kille med hår på bröstet och har ett huvud som kan användas till annan än hatthylla så tror jag ju naturligtvis inte på att spå i kaffesump och hokuspokus. Därför drog jag inga större växlar på att tidningen med rosa sportsidor trodde att jag skulle få en kväll utöver det vanliga. Som många vet kan även en blind höna hitta ett korn... och i detta fall stämde det vekligen. Kvällen på Stadion med gubbarna från Australien blev verkligen magisk. Idag har jag ont i huvudet och är tämligen törstig. Men det var det värt.

Älska din nästa

/James

osvenskt fashion XX


Grattis Osvensk Fashion på 20-inläggsdagen. Det firar vi med att besöka New Yorks gator, det är nästan så att vi börjar känna oss hemma här. Denna unga man klär sej casual stiligt. Alla plagg lirar mycket bra tillsammans och skulle det vara något jag vill ändra så får det bli att han viker upp det vänstra byxbenet ett slag till.

Karl

(Bild stulen från 21arrondissement.com)

AC/DC - LiveJag fick nyligen ett telefonsamtal från vår käre rocker - James. Just nu spelas den här låten som heter Shoot To Thrill på Stockholm Stadion. Njut.

Later.

Pace.

FashionloverSom nämnt tidigare befinner sig James på ACDC's spelning idag. Han kläckte den briljanta idén (på fyllan) om att köra en live-uppdatering med fasionlovers från spelningen. Just den här bilden är tagen från öl-tältet. Killen har precis samma namn som många av våra övriga fashionlovers - Random. Och likt det andra så klär han sig otroligt snyggt. Fler bilder kommer förmodligen under kvällens gång.

Från topp till tå.

Jacka: Solo Skjorta: Solo Chinos: Our Legacy Skor: Vintage.


BlektJa då var rösterna räknade och jag kan meddela er om att majoriteten av våra fashionlovers röster landade på Blekt. Ni tycker att glasögon utan styrka är larvigt! Så larvigt att ni gråter er till sömns om man nu inte kan pulla dem off! Vilket är högst sällsynt i dagens samhälle som präglas av allt för många fashions fiender. Sen får man passa på att säga att vanliga glasögon är Brunt.

Later.

Pace.

Dagens James & SundinIdag skickade James ett mms på en "Dagens Dagens" som jag skulle lägga upp. Eftersom han själv inte har möjligheten att blogga idag, då han valde åt att gå på ACDC istället. James bjuder alltså på en "Dagens Dagens" och även den gamle NHL-stjärnan Mats Sundin ville vara med på ett hörn. Snyggt grabbar!

Later.

Pace.

"Toyan"Familjen Pacemakers kompis "Willbur" hade en gammal Toyota som skulle besiktas för någon dag sedan. Ganska så väntat så gick bilen inte igenom besiktningen då den läkte olja som ingen annan. Om man då uppskattar bilens värde så landar det förmodligen på 3000 kr.

Dagen efter ringer det en afghan till Willburs pappa som står som ägare för bilen. Det bör tilläggas att bilen inte varit ute på någon annons. Mannen som ringer frågar om han får köpa Toyotan. Willburs pappa - Ruben svarar: "Ja vad vill du ge för den?". Afghanen ber Ruben att säga ett pris, men då säger Ruben: "Nej skärp dig nu, det är ju du som ringer, vad vill du ge?". Afghanen är då beredd att ge 15 000 kr för en gammal sliten Toyota som inte gick igenom besiktningen. Ruben säger: "Njaae, det är väll lite, lite?". Han höjer priset till 20 000 kr och säger att han tar den oavsett hur den ser ut och att han kommer och hämtar den samma dag.

Ruben ringer till Willbur och säger: "Du! Jag sålde nyss Toyan för 12 000 kr". Willbur blir positivt överraskad och säger: "Fan va bra!", Hans pappa svarar då: "Nä, jag sålde den för 20 000 kr!".

Som bestämt så kommer afghanen för att hämta bilen, han börjar genast titta konstigt på bilen och sedan försöker han pruta ner priset till 19 000 kr. Ruben säger till honom att han inte kan börja pruta när han sagt att han ska köpa den för 20 000 kr. Han langar fram en rulle med tusenlappar, Ruben ger bunten till Willbur och ber honom att räkna. Willbur räknar och sedan säger han: "Det är bara 19..". Afghanen tar genast upp en till tusenlapp och ger den till honom, sen tar han bilen och åker iväg. Då säger Willbur: "Va dum han är, det var ju faktiskt 20 000 kr.".

Later.

Pace.


Dagens PaceTröja: Filippa K Linne: Weekday Shorts: Levi's Klocka: Vintage Plånka: 16thCollection Skor: Our Legacy

Later.

Pace.

gatukonst på pacemakersJag har skrivit om honom förut och gör det igen, Banksy. Det behövs inte någon större förklaring på vem Banksy är, förutom att han är störst med det han gör. Hans första film "Exit through the gift shop" hade premiär för ett antal veckor sedan. vad kritikerna har sagt om den har jag inte riktigt koll på men en sak är säker och det är att jag kommer att se den.

Karl

Ladies?Jag har fått känslan av att fler och fler damer har funnit livsglädjen - Pacemakers. Stämmer det? Eller har jag fått allt om bakfoten?

Later.

Pace.


NYHET


NYA skor på caliroots.com från ZIG ZAG. Dom kostar förvånansvärda 249 SEK. Dom finns även i marinblå och vit.

Karl

Ari Gold


Ari Gold är förmodligen den skönaste tv-karaktären som finns. Det han lyckas få ut ur sin mun i ord är så briljant och knivskarpt att han gör Entourage till en serie i världsklass. Det som tar priset av vad han kläcker ur sej är då han klankar ner på hans assistent Loid, eller som han kallar honom, Slave. Ni som inte har sett Entourage, gör det!

Karl

AC/DC
På torsdag 18:30 smäller det!!! Grabbarna/gubbarna kommer till stan och lär inte åka härifrån utan att lämna ett rejält avtryck. Ni hittar James längst fram såklart!!! Om det är någon annan som dit kan ni ju alltid leta upp mig mig i öltältet innan spelningen. Även där kommer jag att stå väldigt långt fram. Vore kul att ses!!

Älska din nästa och AC/DC

/James

RSS 2.0