Så jävla bra

 
(Klippet börjar efter 4 sek).

Old Stuff

 
 
 
 
 
 

Fresh


Pacemakers HQ

 
 
I don't do dresses, but when I do...
 
Den här klänningen gjorde jag i en skoluppgift som handlade om formexperiment. Jag valde ett material som känns väldigt levande och är lent som silke. Enkelt att forma, men ett helvete att sy i. Vad som inte syns på bilden är att materialet är väldigt transparent. Känslan av "nakenhet" är uppenbarligen en stark inspirationskälla. 
 
Later.

Öl är hockey

 
Vilken jävla kung.

Pacemakers HQ

 
Ibland skapar jag något som vem som helst kan göra. Vem som helst.
Saken är den, att vem som helst gör det inte. Det är jag som gör det.
 
Later.
 

Confronting racism

 
Vad den här kvinnan gör, är väldigt inspirerande, modigt, men framför allt ett bra sätt att konfrontera rasism.
 
Later.

...

 
 
Jag har fått en förfrågan om jag vill ställa upp i ett TV-program som ska spelas in
nu i sommar. Rent spontant tackar jag nej om ingen lyckas övertala mig.
 
Later.

Pacemakers HQ

 
Jag designade en kollektion på 10 plagg och valde ut ett av plaggen som jag sydde upp som toile. Det vill säga, en prototyp som jag kan "antasta" med blyertspenna om så behövs. Allt för att se vilka förändringar som den behöver genomgå mot vägen för PERFEKTIONISM.
 
Inspirationen till plaggen, eller plagget. Kommer från ett hoppplock av diverse karaktärer som slutligen lät bilda denne perfektionistiska konstnär med kort stubin. Vilket jag ville rama in med hjälp av den här plåtningen då vi befinner oss i hans ateljé. Där något uppenbarligen gått snett, en tavla som kanske inte blivit "perfekt". Vilket i sin tur orsakat att inredningen fått sig en skråma.
 
Later.

ÄGD

 

Anekdot

Under det tidiga stadiet av grundskolan så var jag och min kompis Daniel skolans ökända radarpar. Han hade en tendens att få oss båda i skiten. En gång var vi bokstavligen i skiten, då han kläckte idén om att vi skulle kasta hundbajs på varandra tills någon gav upp. 

Trots allt trubbel, så har jag honom att tacka för mycket. Med tanke på hans unga ålder och hans sinnesjukt utvecklade vokabulär så är han defintivt en av det mest vridna personligheter jag någonsin träffat. Än idag, kan jag fundera över vart han fick all kunskap ifrån. 

Jag minns vår första dag i 5:an. Lärarna hade annordnat en tipspromenad där man fick det klassiska svarsalternativen: "1 X 2"på ett antal frågor. Sista frågan bestod av en utslagsfråga som löd: "Hur många lärare finns det på skolan?". 

Vi gick igenom resultaten öppet i klassen och när vi kom till utslagsfrågan, så sa vår klassföreståndare: "Av alla mellanstadie-elever så var det bara 1 elev som svarade rätt på utslagsfrågan. Det var Daniel som svarade 52! Hur lyckades du komma fram till det antalet Daniel?".
Varpå Daniel svarar: "Äh! Räknade bah upp alla lärare som någon gång skällt ut mig!".
 
Later.

i huvudet på pacemakers

 
 
 

Pacemakers HQ

Simpel konst, är kanske den bästa konsten.
 
 

RSS 2.0