Pacemakers HQ

 
I sommar har vi som sagt releasefest för mitt tee-projekt. Då jag anser att våra läsare byggt oss, så vore det en skam att inte öppna dörren för er under detta event. Ni är liksom en del av skapelsen.

Det är mycket jobb kvar och vi försöker sammanställa en gästlista för att bland annat underlätta planering av inredning. Därför vill jag uppmana er att skicka ert intresse till vår mail: [email protected] där ni anmäler ert intresse för att komma. Mailet behöver inte vara avancerat, skriv bara vad ni heter och att ni vill komma. Vi kommer inte svara på några mail nu. Vi skickar däremot ut tid och datum för eventet när det börjar närma sig i slutet på Maj. 
 
Later.

Heart Shaped Box

 
En sjukt bra cover på Nirvanas Heart Shaped Box av underbara Lana Del Rey.

R.I.P

Vila i frid min ledstjärna.

solkompisar

 

Pace Pacemaker

 

Lovely

 
Jag var inte så jävla glad på dig när N.E.R.D ställde in på PiP sommaren 2010.. det är nu glömt
och förlåtet. Så jävla fint att se människor i lyckotårar, det är något som gör mig varm. 
Later.

Stormare

 
Peter Stormare kan vara en världens coolaste människor.
Jag vet inte om jag unik att tycka han är lik Iggy Pop.
 
Later.

Foxy

 
Helena Bergström back in the days.. dra mig baklänges.
 
Later.

Blackfish


 
Det finns en stor tjusning i att se djurdokumentärer, på något sätt plågsamt och renande. Den senaste jag såg var Blackfish, vilket blev en bergodalbana rent känslomässigt - otroligt stark. Såhär i efterhand är jag glad över att jag aldrig satt min fot på Seaworld. 
 
Se den, älska den. 

Later.

växthuseffekten

 
När jag var i Belfast gick jag förbi ett växthus när jag promenerade i deras nationalpark. Jag vet inte om jag har medfödda hippie-gener men växter har alltid varit något som tilltalat mig. Så jag smög in det majestätiska glas-palatset till växthus och lät kameran gå som en AK47:a. (Bilderna ska användas till eventuella projekt eller bara ta plats i datorn).
Jag tror mina tre starkaste besattheter under barndomen var växter, guld och bröst. Jag var fast besluten om att jag skulle ha en gigantisk trädgård med exotiska växter när jag blev vuxen. Jag var också väldigt besluten om att äga en skattkammare som var fylld med guld och min fru fylld med silikon. 
(Jag var oseriös med silikonen).

Nu känner jag mig fan tomhänt.. jag har ju inget av det där. 

Later.

Starka bilder

 
 

Painmakers


...

Skorna är tyvärr borta, eller dom existerade faktiskt inte. Jag fick dåligt samvete när jag läste alla mail som jag inte hade mage nog att svara på. Så jag skriver en offentlig ursäkt till alla som fick förhoppningar om ett par schyssta gratis sneakers. FÖRLÅT. Det var ett aprilskämt, rätt simplet, ganska smaklöst men ni gick fan i helvete på det.

Later.
 

glhf

 
 
Köpte nya skor för ett tag sen som jag glömt lämna tillbaks.. är någon villig att betala porto så kan
jag tänka mig att ge bort dom. Storleken är lite skev och jag kommer aldrig trivas med för stora skor.
 
Later.

RSS 2.0