Bug & Bock.Familjen Pacemakers tackar ödmjukast för produkterna! Sånt här uppskattas verkligen. Nu jävlar ska det grooma's.

To Be Continued.

Pacemakers.

Höstfashion IIMånga tjatar om att fårskinnsjackor är den stora trenden i höst, kanske det! Men vi skulle vilja lyfta fram den stickade tröjan som ett "måste" plagg i höst. Helst ska den vara riktigt vintage och köpt från en loppis. Tröjan på bilden hittade jag på second hand, dum som jag var köpte jag den inte. Något jag ångrar något så fruktansvärt idag.

Later.

Pace.

Plötsligt Händer det..Flyttlastet har nu tagit sig mot Uppsala. "Bye bye blackbird".

Later.

Pace.

Dagens Dagens XCIIITröja: Weekday Jeans: Levi's Bågar: Whyred Leather Key Cover: Scotch & Soda Tygpåse: Margaret Howell Kängor: Rokin.

Later.

Pace.


Sorry...Jag ber om ursäkt för att jag inte lyssnar på mina trogna och kloka läsare, men ibland måste jag motbevisa majoritetens vilja! Jag klippte skjortan, och just nu försöker jag skapa konst. Resultatet ska ni få se inom kort.

To be continued.

Pace.

Musiclover

Brunt.Rösterna är räknade, och jag kan säga som så att det var en fruktansvärd jämn kamp om det är Brunt eller Blekt att köra instoppat för att lyfta fram skärpet som en snygg detalj i en outfit. Det var så pass spännande att en fransman inte kunde låta bli att lägga sig i. Tyvärr är min franska på tok för dålig för att jag ska kunna tyda på vad människan bakom kommentaren röstade på. Résultat landade i det här fallet på Brunt

Familjen Pacemakers.

Uppdatering - Deluxe.Våra läsare får ofta läsa om hur bra vi själva tycker att vi är och eftersom vi påstår att vi är så bra, så är det väll inte mer än rätt att vi bevisar det. Jag tänkte att vi skulle vara så generösa, att vi delar med oss lite av vad som händer i våra privata liv. Dom här Pacemakers grabbarna, dom är bra schyssta dom!

Vi börjar med våra tygpåsar, om det är någon som bör veta att de säljer som smör, så är det ni! Därför har vi ganska så nyligen startat ett företag. Vi inriktar oss på accessoarer, speciellt på väskor och tygpåsar. Det här är absolut inget företag vi startat på fyllan, men om jag ska vara helt ärlig så kommer nog de flesta idéer från kvällar då vi haft ett par öl i kroppen. Något som får oss att tro på vårt företag är framför allt alla komplimanger vi dagligen får, men även samarbeten vi har på gång, med både stora och små företag.

Vi går in på något helt annat, min vän, er vän - Karl Pacemaker ska snart ta det stora klivet ut från vårt bo, han ska få stå på helt egna ben. Om han klarar det? Ja det är något pappa Pace & James är mycket tveksamma över. Om det kommer påverka Pacemakers? No way, en gång Pacemaker, ALLTID Pacemaker.

Vi avslutar med något totalt ointressant, James Playstation 3 har gått sönder.

Later.

Pace.


FashionloverRobert Pattinson, ett namn som många relaterar till den snygga vampyren från Twilight. I familjen Pacemakers är han inte känd för något sådant trams, här är han mer känd som den välklädda vampyren från Twilight.

Later.

Pace.

Ehm...Ehm..Nu i höst så är det återigen dags för galan numero uno för alla Sveriges bloggar - Blog Awards 2010. Familjen Pacemakers väntar fortfarande på att få sin inbjudan till denna uppmärksammade gala. Jag hoppas för all del att ni arrangörer inte glömt bort oss, för de vore lite som att servera en cheeseburgare utan ost. Pacemakers skulle kunna beskrivas som en cheeseburgare utan saltgurka,  serverad på ett silverfat. Som många kanske redan vet så tycker majoriteten av Sveriges befolkning om cheeseburgare utan saltgurka. 

Later.

Pace. 

Dagens Dagens XCIITröja: Weekday Mössa: Weekday Jeans: A.P.C Rygga: Weekday Bälte: Weekday Kängor: Wings+Horns.

Later.

Pace.

TVLOVER

You can’t over-dry. It’s the same reason you can’t over-wet. See once something is wet, it’s wet. Same thing with death. Like once you die, you’re dead, right? Let’s say you drop dead and I shoot you…you’re not gonna die again, you’re already dead. You can’t over-die, you can’t over-dry.

Höstfashion Från Weekday.

Anthony Parka.

FASHIONLOVER

Mr. Han Solo

nytt Inköp.


Denna sommar har jag förmodligen slagit någon sorts loppis-rekord. Det är inte ofta man hittar något av värde men denna gång strax utanför Karlskrona så hittade jag både ett soffbord och en hallspegel. Bordet gick loss på 100 SEK och spegeln kostade det dubbla.

Karl

Musiclover

Lynyrd Skynyrd - That Smell.

gatukonst på pacemakers


Ännu en gång kommer det gatukonst från hemsidan woostercollective.com. Favoriternas favorit.

Karl

Kreativiteten sprudlar


Jag hade i tanken att man inte hade orken att färglägga statyn och man gav fan i det hela och bara hällde över färg. I detta fall blev det en röd färg vilket gav det hela ett aningen mer dramatiskt utseende.

Karl

Tygpåsehysteri igen.


Nu börjar det ta sej. Vi har att göra.

Nytt Inköp.


Nyckelband från Weekday. Införskaffade mej denna på REA'n i Uppsala för ett par veckor sedan.

Karl

Ny "baxat" vol.2Ja då var samlingen med skyltdockor fulländad! Nu har jag både en herr & fru klädhängare, samt "assistent". Det var inte speciellt svårt att få tag på dagens fynd, som att stjäla godis från ett litet barn.

Later.

Pace.

Pacemakers (HJÄRTA) Industribolaget.Det glädjer oss att vi får pryda Samuel från Industribolaget med en av våra egendesignade tygpåsar. Samuel är förövrigt ett ansikte utåt för preppy fashion.

Bug & Bock.

Familjen Pacemakers.

Brunt eller Blekt?Inom la familia de Pacemakers så kan vi i vissa sammanhang föredra att köra instoppat för att lyfta fram skärpet som en snygg detalj, precis som man gjorde när man var först i klassen med tiger bältet. Nu ligger bollen hos våra kloka läsare som redan väntar ivrigt på att få se resultatet av ett tidigare resultat av Brunt eller Blekt.

Som vanligt är Brunt bra och Blekt dåligt.

/ Familjen Pacemakers.

Vintage Bor Här.James & Karl back in the days! Stilpoliser redan under det tidiga 90-talet. Har ni någon vild gissning om vem som är vem?

Later.

Pace.

gatukonst på pacemakers


Vi på Pacemakers har alltid försökt lyfta fram enkelhet med finnes. Denna gång så tycker jag att denna gatukonst illustrerar precis vad vi menar.

Karl

(Bild från gatukonst.se)

Osvenskt Fashion XXX


Det ser ut som det är en aning kallt i Paris denna kväll. Snart krävs det att man klär sej varmt i Sverige också och då kanske detta kan vara en aning inspiration. Denna kille ser ut att har varit på överlevnadskurs och lärt sej att man ska ha lager på lager om man vill behålla värmen. Men i detta fall så var det snyggt också.

Karl

Bild stulen från streetpeeper.com

WantedKan den person som stulit Karl Pacemakers cykel vara snäll och ge tillbaks den? Snälla killen har inte gjort en fluga förnär.

Later.

Pace.


Nytt Inköp / Brunt eller Blekt?

Jag beställde hem en skjorta från Acnes senaste höstkollektion för två dagar sedan. Skjortan i sig är jättefin och kostade cirka 895 kr, och blir utmärkt att använda till ett par boots och mössa i höst. Tji fick jag, när jag upptäckte vad som gömde sig bakom det snygga rutiga mönstret. Känslan var ungefär som att få en kniv i bröstet...

Ett annorlunde mönster på insidan av skjortan som skär sig något så otroligt mot de mönster som syns utåt på skjortan, Brunt eller Blekt mina damer och herrar? Som vanligt är Brunt bra och Blekt dåligt. Jag själv har svaret på frågan, och en lösning på problemet! Jag tänker klippa av en bit av ärmarna så de blir precis så korta som jag vill ha dem. Då slipper jag en upprullning, samt ett missmatchande mönster.

Later.

Pace.

Design By Pacemakers.Här har vi en prototyp för en av våra nästkommande tygpåsar. Förmodligen kommer den bli mycket större, och mer lik en strandbag.

Later.

Pace.

OmslagspojkeNi missar väll inte de senaste numret av King där ni har chansen att få läsa ett exklusivt reportage om mig? Pace!

Later.

Pace.

Nytt InköpYes, då låg den äntligen i brevlådan. Utökning i garderoben (eller på min skyltdocka där alla accessorer med snören hänger). Accessoaren heter leather cover key och skulle nästan kunna beskrivas som den senaste modellen av "small bag on a string". Den är från Scotch and Soda och kostar 249 kr.

Later.

Pace.

Svensksommar


Jag såg denna "Bumper Sticker" för ett par dagar sedan. Ärlighet varar längst.

utskick


Vi sprider mode i vårt avlånga land. Denna gång till kära Göteborg.

Vi vill tacka...Vi vill börja med att tacka våra föräldrar, släkt, vänner och såklart blogg.se. Skämt åsido, det är alltid lika kul när ni väljer att publicera oss på förstasidan. Sluta aldrig med era goda vanor! Fast snart kanske det är dags för någon större utmärkelse.

/La Familia de Pacemakers.

Laga Mat med Pacemakers!Inom kategorin manlig livsstil så ingår matlagning, något som det motsatta könet finner vara väldigt attraherande har jag hört. Antagligen så är det ett billigt knep för att det själva ska slippa stå framför spisen. Nu till saken, vill du njuta av densamma lunch familjen Pacemakers njöt av idag, så ska följande ingridienser ingå:

-Kyckling
-Pasta
-Salt
-Peppar
-Fransksenap
-Hönsbuljong
-Pesto
-Timjan
-Vitlök
-Matlagningsgrädde

/ Familjen Pacemakers.

Manlig LivsstilAtt ladda upp med några öl i bastun inför en tuff uppgift är vad vi kallar för manlig livsstil, vanligtvis så brukar man ta sig ett järn efter jobbet. Vi väljer att göra det innan, dels för att det blir roligare att jobba och dels för att den som väntar på något gott! Väntar alltid för länge.

Later.

Pace.

Leather Key CoverDet har varit svårt att undgå accessoaren - "Small bag on a string" på vår manliga livsstilsblogg, då den pyntat en hel del "Dagens Dagens" och nu har familjen "string" fått utökning. Det senaste tillskottet är den så kallade -Leather Key Cover, en förtjusande accessoar som jag är övertygad om vi kommer få se mycket mer av. Just på grund av att accessoarer som har en viss funktion är oftast de snyggaste, samt bästsäljande.

Later.

Pace.


Nytt InköpDet nya inköpet är i ärlighetens namn inte så nytt. Jag köpte skjortan på en rea för 2 veckor sedan. Prislappen låg på 450 kr.

Later.

Pace.

Pacebook.Som många redan vet så finns fashion på Facebook, lite då och då trillar det in nya läsare och vi gör allt för att ni ska känna er välkomnade och trivas. Därför väljer vi att ännu en gång medela er om att vi finns på Facebook under namnet: Pace Makers.

Later.

Pace.

"Snörkillen".Förmodligen så kommer både Karl & James skratta ihjäl sig när dem ser det här. Jag går redan under ökennamnet "snörkillen" i vår familj! Men jag gillar snören, och jag gillar att byta ut snören på skor. Så nu när hösten börjar komma oss allt närmre så passar jag på att byta ut mina vanliga skosnören till mina desert boots mot ett par alldeles förträffliga mockasnören.

Later.

Pace.

Filmkväll på PacemakersMax Manus är en norsk biografisk krigsfilm från 2008 baserad på den verkliga historien om motståndsmannen Max Manus som räddade sitt Norge under andra världskriget genom diverse attentat mot tyskarna som tagit sig in i Norge. Han var medlem i Oslogjengen, som av britterna ansågs vara Europas bästa sabotagegrupp under andra världskriget.

Filmen påminner om en aningen mer seriös Inglorious Bastards och med en budget på 55 miljoner norska kronor så kan man säga att Normännen lyckats producera en riktigt bra film.

/Familjen Pacemakers.

Dagens Pace.Jacka: Vintage Skjorta: 16thCollection Tischa: Weekday Skärp: Filippa K Jeans: The Local Firm Skor: Converse.

Later.

Pace.

"Whaaaat'up?!"I helgen fick jag reda på att Neil Patrick Harris är homosexuell. Förmodligen är det ingen nyhet för många! Men för mig kändes det lite som att det fanns en större risk att 178 cm granit -James Pacemaker skulle "komma ut ur garderoben". Så ni kanske förstår hur chockerande det var att höra "nyheten". 

Han är känd från succéserien - How I met your mother. Där han spelar Barney Stinson, en sexgalen kvinnotjusare som framstår som en riktig sexgud.

Later.

Pace.

Design By Pacemakers.Ränder är något som verkar vara populärt bland våra kunder. Vi valde en mörkare nyans på ränderna vilket gör att tygpåsen som egentligen är en sommaraccessoar, blir fullt duglig att använda under tidig höst, den blir fruktansvärt snygg i tidiga höstdagar när löven börjar skifta färg.

Later.

Pace.

Drägg bor här.Pace-Outlet.Jag ränner som sagt runt bland klädlager och fyndar det ena och det andra. Finns det möjligtvis någon läsare som kan vara intresserad av att lägga vantarna på en tischa från Carin Wester? Storleken är Small och för 100 kr kan den bli din.

Later.

Pace.

Dagens Vintage.Modell: Karl Pacemaker Polotröja: Filippa K Chinos: Filippa K.

Later.

Pace.

boktips


Jag har börjat läsa Stockholmsyndromet av Janne Olsson.

Utdrag från Bokia.se:
Den 23 augusti 1973 inleddes det största kriminaldramat i modern tid i Sverige. Den 23 augusti 2009 kommer boken om Norrmalmstorgsdramat. Det är en häpnadsväckande och skrämmande berättelse.Det börjar dagen då Janne Olsson beväpnad med en k-pist går in i banken vid Norrmalmstorg och skjuter en salva i taket. Han tar tre kvinnor och en man ur bankpersonalen som gisslan och kräver att Clark Olofsson förs dit. Stockholmssyndromet berättar Janne Olsson själv om upptakten och motivet till dådet, om de sex dagarna i bankvalvet, om människorna där och om hur mot alla odds vänskapsband bildades mellan rånaren och gisslan. Vi får veta sådant som aldrig tidigare berättats om bakgrunden till det berömda begrepp som myntades då: Stockholmssyndromet.

Fynd!

Såg denna soffa på en loppis för ett par veckor sedan. Priset var 2500 SEK vilket var ett riktigt fynd, men jag fick inte in den i bilen.

semesterbild (Fiji)


dagens vill ha!

Triumph CaféRacer

Ångesttrappan.Ångesttrappan numero uno, den leder rakt ner i helvetet.

Höstfashion.När det börjar bli mörkt ute vid 21-tiden, ja då är tiden tyvärr inne för höstfashion. Till hösten har jag haft en liten tanke på att fylla på förrådet med scarfs och halsdukar. Möjligtvis kommer Pacemakers sy upp ett par egna! Och naturligtvis kommer det att vara till salu! Precis som när kända rockband älskar att få applåder av sina fans, så älskar vi när våra läsare vill köpa våra kläder.

Later.

Pace.

Tävling - Avslutad.Tävlingen är avslutad och rätt svar är naturligtvis: Acne.

Kalle "Vibbkalmar" Nilsson är en lycklig vinnare av en tygpåse. Grattis från oss! 

Mvh.

Familjen Pacemakers.

UppsalaIgår kunde ni Uppsalabor skatta er lyckliga då familjen Pacemakers var på besök! På relativt okänd mark, gick vi i samlad trupp för att få en lite klarare bild av staden, än vad vi fick på Valborg. Som ni kanske vet så ska vår käre familjemedlem Karl Pacemaker, få pröva sina vingar då han lämnar vårt bo för att ge sig på nya äventyr i Uppsala. Däremot känns de inte helt rätt att bara sparka ut honom. För att de skulle kännas så tryggt som möjligt för honom att bekanta sig med sin nya hemort följde hela familjen med och fanns troget vid hans sida hela dagen lång.

Later.

Tävling - Gissa Märket!Finns det möjligtvis någon läsare som har koll på vad det här märket går under för framgångsrikt namn idag? Ledtråden skulle enkelt kunna beskrivas som så att starten för de här klädföretaget ansågs vara ett fatalt misslyckande, men visade sig senare vara en succé.

Ett pris finns i potten, lämna gärna e-post när ni kommenterar.

Later.

Pace.

Nytt InköpFamiljen befann sig i Uppsala idag, och där trillade vi in på Weekday som hade final sale. Karl tar fram en t-shirt som i mina ögon inte är allt för mycket att hurra för, men när han säger: "Pace, den här skulle passa dig perfekt", ja då finns de bara en utväg - gå till kassan och betala. Nu hade jag även turen på min sida att plagget kostade ynka 80 kr.

Later.

Pace.

dagens bild


Mm. Nattalie Portman och Scarlett Johansson. Dom passar bra ihop.

design By Pacemakers.


Lyckan är fullgjort. Vi har pysslat ihop en egen smallbag. Det är ett cigarettfodral med en ficka för tändaren bredvid fäst med ett svart lädersnöre. Vill du ha denna goding i dina ägor så får du betala 250 SEK.

Osvenskt fashion XXIX


Det Osvenska modet är inte lång bort. Denna gång är vi i Riga, Lettlands huvudstad. Jeansskjorta med ett par aningen stora kostymbyxor lirar bra med varandra. Koftan passar bra även den. Men valet med skorna kunde han han gjort bättre. Men är det en Pacemakersväska han har bakom ryggen är det helt förlåtet.

Karl

gatukonst på pacemakers


Konst passar utmärkt på gatan. Det kan man konstatera av detta verk.

Snyggt På en Tjej.Vi fick en förfrågan av en läsare om vi inte kunde lägga upp något som skulle se bra ut på en tjej och naturligtvis fungerar Pacemakers som en önskebrunn där önskningar går i uppfyllelse.

En vit skjorta från Malene Birger, aningen oversized! Passar perfekt om man kör slarvig instoppning i ett par slitna jeans i kombination av några långa halssmycken och kanske ett par snygga gladiatorsandaler. Pricken över i:t till den här outfiten skulle vara en snygg mittbena.

Later.

Pace.

MUSICLOVER

Adrian Lux - Teenage Crime


Dagens Dagens XCITröja: Our Legacy Skjorta: Our Legacy Chinos: Whyred Skor: Hope Väska: Mismo.

Later.

Pace.

Fashion-Tv.Dagen hade inte kunnat börja bättre än att mitt absoluta favoritprogram visades på tv.

Later.

Bruket.Här har vi ett band från Fagersta som jag tror kan komma att bli ett väldigt folkkärt band i vårt land. Bandets namn är Bruket och deras musik låter lite som ett mildare Ebba Grön. Bandets debutskiva - En annan klass, är faktiskt producerad av två stora Fagersta profiler. Niklas Almqvist (Nicholaus Arson) och Pelle Almqvist (Howlin' Pelle Almqvist) från mitt absoluta favoritband numero uno - The Hives.

Som ni kanske ser så är det ganska så glest i publiken under Brukets spelning, men vänta några år! Då sitter jag vid min dator och skriver ett inlägg med rubriken "Hate to say I told you so".

Later.

Pace.

Design By Pacemakers.Igår tog jag och Karl fram en ny design på våra tygpåsar. Den nya tygpåsen är mer som en väska, rektangulär design med en slitstark botten som vi har försett med läder. Vi har också bytt ut tyghandtagen mot ett flätat snöre.

Fler färger och nya modeller kommer ni att få se inom snar framtid.

Later.

Pace.

Live från Produktionen
Medans James är på Sonisphere och lyssnar på Rock, så sitter jag och Karl mitt under produktionen av nya tygpåsar och lyssnar på Håkan Hellström. Grabbigt.

Later.

Pace.

design By Pacemakers.


Pacemaker har tagit nästa steg. Vill du bli den lyckliga ägaren av denna klocka så är priset 200 SEK.

veckans babe


Nu är vi tillbaka till våran ärofyllda prisutdelning Veckans Babe. Grattis Emma Andersson. Man kan ju tänka sej att hennes bröllop med Z hamnar lite i skuggan av denna hyllning. Men vi får ta och gratta henne i dubbel bemärkelse. Hon kanske inte är den snyggaste tjejen i stan men hon ser väldigt bra ut med lite sand på kroppen.

New Balance
En riktigt skön reklam idé från New Balance. Blev helt plötsligt sugen på att köpa ett par till.

Karl

(casualcoblog.blogspot.com)

design By Pacemakers.


80 SEK

"Lill-lördag"Ett stort grattis och ett stort tack till den här bjässen - James Pacemaker, som är ett steg närmre sin dröm. Han bjöd sina familjemedlemmar på en fantastiskt trevlig onsdagskväll! Tack.

Pace & Karl.

Musiclover

Förmodligen en av världens bästa sommarlåtar, framför allt i kombination med något James skulle beskriva med tre ord: "Vin, kvinnor och sång".

Later.

Pace.

BootstrapBoots är något som blir allt mer och mer populärt med åren. Tyvärr har inte boots slagit så stort i Sveriges mindre städer, men förhoppningsvis kanske man kan få se en skymt av någon fashionlover som har "balls" nog för att bära upp ett par schyssta boots. Jag själv har sprungit runt på ett lager idag och tagit precis allt som faller mig i smaken! Tyvärr var dom här kängorna lite stora i storlekarna, så det blir att sälja dom till någon polare. Ordinarie pris ligger på 2000 kr. Jag blir nöjd om någon vill ge 700 kr för dem.

Later.

Pace.

Tredje pris


Denna bild kom på tredje plats i Årets Bild 2010 under kategorin porträtt.

(Bild stulen från artesbild.se)


Osvenskt fashion XXVIII


Dagens Osveska fashion kommer från den lilla hålan London. Det jag fastnade för var att när man bara sneglar på kläderna i helhet så ser den väldigt bra ut men om man kollar lite närmare så är den inge vidare. Jag gillar skorna och som jag har sagt ett par år nu " i vinter ska jag köpa ett par Dr.Martens" men denna gång blir det nog av.

Karl

(Bild stulen från lookbook)

Våra Läsare!Fruktansvärt intressant att få veta vart Sveriges klokaste människor är bosatta! Vi tycker också att det är roligt att ni är utspridda från Norr till Syd, Öst till Väst. Det vore rätt hemskt om alla var samlade i en och samma stad. Vem vet, någon gång i framtiden springer vi kanske på någon av er! Vilket vore fantastiskt på alla sätt och vis. Vart vi bor är tyvärr hemligt, men om ni någon gång skulle gå vilse i en skog och gömma er i en grotta som visar sig vara identisk med Batmans hemliga gömma, så kan vi så mycket som säga att ni bör känna er som hemma! "Nuestro casa, su casa".

Till hösten löper det däremot en stor risk att ni Uppsalabor kan se en ovanligt välkädd man springa runt på stan, hans namn är - Karl Pacemaker.

Later.

La Familia de Pacemakers.

James undrarLikt Philip i det här klippet undrar även James över något. Men olikt den smått retarderade killen undrar han inte vad ni äter för något på resturangen. Det James undrar kära läsare är vart alla ni kommer ifrån?!

Det vore väldigt kul att se vart våra ovärderliga läsare har sin hemvist. Eftersom att familjen ofta är ute och far på vägarna skulle det vara kul om man kanske kunde dyka in i just din stad för en oförglömligt blöt kväll!

Så printa in en kommentar vart ni bor så kanske vi ses senare under året.

Gott öl har inte bråttom

/James

Nytt Inköp.Tröja från Hope och ett pris som skulle vara fantastiskt men som slutade förfärligt! Priset låg på 180 kr men jag beställde faktiskt en tröja från Uniforms for the dedicated som jag aldrig fick, dock fick jag betala för den, alltså blev det lite som "köp 1 och betala för 2". Så hoppas jag att hemsidan för över smeten till mitt konto ögonaböj! Annars ska jag nog se till att deras få kunder blir noll.

Later.

Pace.

Musiclover(Andreas Grega, bild från Putte i Parken.)


Tack för en god match!Med er åskådare på planen kunde vi enkelt ro hem segern, ni borde delta i spelet lite oftare! Ni är bäst, men kicka mig aldrig från laget är ni snälla! Nu vet vi precis vad ni tycker och tänker. Jag ska ge er lite mer av allt gott den här bloggen har att erbjuda.

Later.

Pace.


Pace-Outlet.Jag har kommit åt en hel del kläder från en klädesbutik som har gått i konkurs och jag är så pass generös att jag väljer att sälja plaggen till mina läsare istället för mina kompisar. Ni går liksom före.

På bilden har vi en kavaj från Martinique! Ordinarie pris ligger på 2500 kr.  Jag säljer den för 700 kr. Och då medföljer ett par elbow patches som man kan sy på förhand, något som kommer få kavajen att efterlikna den på bild numero dos. Storleken på kavajen är: 50. Vid intresse så mailar du [email protected]

Later.

Pace.

En fråga!Som ni redan kanske noterat, så är Pacemakers en riktigt bra blogg! Med ett brett budskap av allt som berör den manliga livsstilen, vilket gör bloggen högst intressant. Det som skiljer oss från andra bloggar är att vi blir aldrig nöjda, det räcker inte med att Pacemakers är bra, vi vill bli bättre. Så nu tänkte jag att våra läsare ska få komma in i matchen, ni är lite som dom där människorna som alltid stod och kollade på när de andra barnen spelade fotboll i skolan, och nu kommer den snälla killen (jag) fram och frågar om ni vill delta i spelet. Vad skulle ni vilja se mer av? Har ni några frågor? Ta chansen och gör er röst hörd! Sådana här möjligheter kommer vi definitivt inte bjuda på allt för ofta.

Later.

Ny "Baxat".Jag var på ett klädlager för några dagar sen. Jag hade fria händer att plocka precis vad jag ville, vilket var en fantastisk känsla. Tyvärr bodde de inte allt för mycket fashion där, men däremot hade vintage sin lya där! Trots oddsen emot mig så fick jag med mig lite intressanta plagg hem. Bland annat den här mörkblåa manchesterskjortan som enligt mig är klippt och skuren för hösten.

Later.

Pace.

Dagens "Vill Ha"Ja det vore något...

Later.

Pace.

BloggFashionNågot vi konstaterat inom familjen Pacemakers, är att renodlat bloggfashion är att dricka kaffe från Starbucks.

Later.

Pace.

Putte i Parken.N.E.R.D ställde in, jag hade hög feber men inte gjorde de något! Jag och Maker hade otroligt roligt trots alla motgångar. Huvudattraktionen var trots allt The Hives och vi kom ifrån den spelningen med en trummpinne och ett plektrum! (WOHU).

Later.

Pace.

RSS 2.0