Uppdatering - Deluxe.



Våra läsare får ofta läsa om hur bra vi själva tycker att vi är och eftersom vi påstår att vi är så bra, så är det väll inte mer än rätt att vi bevisar det. Jag tänkte att vi skulle vara så generösa, att vi delar med oss lite av vad som händer i våra privata liv. Dom här Pacemakers grabbarna, dom är bra schyssta dom!

Vi börjar med våra tygpåsar, om det är någon som bör veta att de säljer som smör, så är det ni! Därför har vi ganska så nyligen startat ett företag. Vi inriktar oss på accessoarer, speciellt på väskor och tygpåsar. Det här är absolut inget företag vi startat på fyllan, men om jag ska vara helt ärlig så kommer nog de flesta idéer från kvällar då vi haft ett par öl i kroppen. Något som får oss att tro på vårt företag är framför allt alla komplimanger vi dagligen får, men även samarbeten vi har på gång, med både stora och små företag.

Vi går in på något helt annat, min vän, er vän - Karl Pacemaker ska snart ta det stora klivet ut från vårt bo, han ska få stå på helt egna ben. Om han klarar det? Ja det är något pappa Pace & James är mycket tveksamma över. Om det kommer påverka Pacemakers? No way, en gång Pacemaker, ALLTID Pacemaker.

Vi avslutar med något totalt ointressant, James Playstation 3 har gått sönder.

Later.

Pace.


Kommentarer
Postat av: Susanna

vill. köpa. tygpåse.

2010-08-28 @ 23:36:25
URL: http://sussva.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0