Hallå! Vi är hemma.Jag och Karl är hemma efter en fruktansvärt lyckad festival. Ni som inte var där, ni skulle definitivt inte stannat i stan då årets festival förmodligen kan varit den bästa i vårt avlånga lands historia. Sen tyckte jag det var väldigt fint gjort av några läsare som suttit upp en flagga med mitt namn på. Jag vet dock inte var tanken var bakom pride-färgerna, om de var för att den skulle synas eller något annat? För homosexuell är jag absolut inte.

Later.

Pace.

Kommentarer
Postat av: nej

hallå, jag tror att jag såg er vid ingången runt kl 10~ på måndag morgonen! En av er hade brunt hår och den andra blond så hade ni nån kudde med en massa vit/ röda saker på typ. Hade gått fram och sagt tja om jag varit onykter, haha.

2010-07-04 @ 23:20:25
Postat av: Jay

Tjena grabbar! Låter som man defenitivt missat nåt. Men håller hårt i mitt gratispass till Way Out West som tröst.. =)Tänkte jag skulle passa på att rekla en liten utförsäljning jag drog igång idag på gamla blogger, om det går för sig?Bara att kika runt på http://shutterfashion.blogg.se/ !//Jay

2010-07-05 @ 00:00:21
URL: http://shutterfashion.blogg.se/
Postat av: Jay

Framstår ju som en retard i första inlägget.. provar igen:" Tänkte jag skulle passa på att reklama en liten utförsäljning"

"gamla bloggen"Ska det ju stå... :D

2010-07-05 @ 00:02:13
URL: http://shutterfashion.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0