"Toyan"



Familjen Pacemakers kompis "Willbur" hade en gammal Toyota som skulle besiktas för någon dag sedan. Ganska så väntat så gick bilen inte igenom besiktningen då den läkte olja som ingen annan. Om man då uppskattar bilens värde så landar det förmodligen på 3000 kr.

Dagen efter ringer det en afghan till Willburs pappa som står som ägare för bilen. Det bör tilläggas att bilen inte varit ute på någon annons. Mannen som ringer frågar om han får köpa Toyotan. Willburs pappa - Ruben svarar: "Ja vad vill du ge för den?". Afghanen ber Ruben att säga ett pris, men då säger Ruben: "Nej skärp dig nu, det är ju du som ringer, vad vill du ge?". Afghanen är då beredd att ge 15 000 kr för en gammal sliten Toyota som inte gick igenom besiktningen. Ruben säger: "Njaae, det är väll lite, lite?". Han höjer priset till 20 000 kr och säger att han tar den oavsett hur den ser ut och att han kommer och hämtar den samma dag.

Ruben ringer till Willbur och säger: "Du! Jag sålde nyss Toyan för 12 000 kr". Willbur blir positivt överraskad och säger: "Fan va bra!", Hans pappa svarar då: "Nä, jag sålde den för 20 000 kr!".

Som bestämt så kommer afghanen för att hämta bilen, han börjar genast titta konstigt på bilen och sedan försöker han pruta ner priset till 19 000 kr. Ruben säger till honom att han inte kan börja pruta när han sagt att han ska köpa den för 20 000 kr. Han langar fram en rulle med tusenlappar, Ruben ger bunten till Willbur och ber honom att räkna. Willbur räknar och sedan säger han: "Det är bara 19..". Afghanen tar genast upp en till tusenlapp och ger den till honom, sen tar han bilen och åker iväg. Då säger Willbur: "Va dum han är, det var ju faktiskt 20 000 kr.".

Later.

Pace.


Kommentarer
Postat av: Fredrik Frisören

nice car ;)

2010-06-03 @ 12:14:44
URL: http://fredrikfredrik.webblogg.se/
Postat av: Emanuel

haha

2010-06-04 @ 13:31:58
URL: http://dailyswex.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0