Episka bilder från en Episk Vecka


Såhär ligger det till. Jag - Pace Pacemaker, har befunnit mig i en byggnad tillsammans med en massa fantastiska människor under den gångna veckan. Lite som ett kollektiv vars innehåll bestod av otroligt begåvade människor av olika slag.

Under veckans gång har köket gästats av nya kockar varje dag som fått bjuda husets gäster på mat. Ungefär som "Pluras kök".

Matlagningen blev lite som en tävling, man fick en varsin dag att briljera med sina kökskunskaper. Vilket i sin tur ledde till att veckan bestod av en väldigt smakrik meny.

Kvällarna var galet chill.

Men ändå spårade.

Naturligtvis åt vi gemensam frukost på mornarna innan folk gick till jobb och skola. Lördagsmorgonen var fantastisk då någon tog på sig det stora ansvaret att laga scones till alla trötta som festat till kl 08.00.


Veckan har bestått av fantastiskt väder.





Musik spelades på alla sätt o vis.

På fredagen var det suit up, och trerätters middag stod på menyn.

Huset fylldes av människor och det blev en minst sagt lyckad fest. Det som anlände till huset utan kostym fick sig en rejäl omgång.




Vi gjorde shots.



Alla var på riktigt bra humör under hela veckan och vi har haft otroligt roligt tillsammans. Trevliga middagar, bra fester, roliga aktiviteter och mycket-mycket-mycket mer.

Det var därför lite sorgligt att återvända till Pacemakers HQ. Borta bra men hemma bäst.

Later.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0