P3 Guld 2011 på Pacemakers

Ikväll är det äntligen dags för den efterlängtade P3 Guld-galan som kommer att ledas av Kitty Jutbring. Direktändningen börjar kl. 20.03 på P3 och tv-sändningen börjar på kl. 21.30 på SVT. Den här galan betyder mycket för oss i Pacemakers, då vi är väldigt musikintresserade och de flesta som nominerats är artister vi tycker väldigt mycket om! Därför kommer årets gala att vara extremt underhållande. Om vi får glida aningen ifrån ämnet så hoppas vi innerligt att Slow Show får ett så pass bra år att det kan påträffas under flera olika kategorier till nästa års P3 Guld-gala. Möjligtvis så kanske de vill bjuda med oss på galan! Det vore fantastiskt på alla sätt o vis.

Vi kommer därför att ge er en P3 Guld-special, där ni får följa oss och våra omdömen både inför galan och under galan.

Något vi vill understryka är att kampen mellan Oskar Linnros & Daniel Adams-ray, vi och även många andra har jämfört det gamla radarparets material sen i somras. Ikväll är de båda nominerade i kategorierna "Årets Artist" & "Årets Låt". Vi tror att någon av Oskar & Daniel kommer att ta hem båda priserna, vilket är synd! Man skulle vilja dela upp de rättvist. 

Det är också oförutsägbart om hur många priser Robyn & Håkan Hellström kommer plocka med sig, men vi hoppas att de kan överlåta "Guldmicken" till Hoffmaestro som verkligen haft ett bra år. Dessvärre känns en favorit - The Tallest Man on Earth chanslös mot Robyn när de gäller priset i "Årets Pop". Lite för uppenbart är att Swedish House Maffia kommer ta hem priset för "Årets Dans", hoppas de är på plats för att ta emot priset bara, och inte är allt för "busy". 

Håll även ett extra öga på Carlito som är nominerad till "Årets Hiphop/Soul". De ryktas om att han kommer springa upp på scen och sno priset om han nu inte vinner. 


Those Dancing Days kommer att uppträda ikväll med låten Fuckarias


Pacemakers HQ.

Kommentarer
Postat av: Wille

Härligt med killar som har lite koll!

Jag hoppas verkligen att era prognoser stämmer ;)

2011-01-22 @ 21:15:23
URL: http://bohemiskpunkare.blogspot.com
Postat av: Truls

Haha! Självklart får ni hänga med :P

Eller ni skulle ju kunna gå istället för oss, som några slags kurirer.



/Truls, Slow Show

2011-01-23 @ 20:57:29
URL: http://www.slowshow.info.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0