In the making

 
Mitt första damplagg börjar ta form. En del jobb kvar med passform
och form. Lite tvek på om det ska bli en tröja, magtröja eller tischa.
 
Jag föreställde mig en skön halvhipster-böna. Hon är mörkblond och har en snygg utväxt som egentligen tillkommit efter valet mellan att spendera sista studiebidraget på bärs eller ett frisörbesök. Det blev bärsen, faktum är att hon trivs rätt bra i sin utväxt som hennes vänner sakta men säkert börjar ta efter. 
Hon är ingen "pojkflicka", men hon har inga problem med att hänga med snubbar. Hon har faktiskt nästan lika många killkompisar som tjejkompisar. Hennes sköna stil, har olyckligtvis fått många snubbar att kära ner sig i henne. Till och med några av hennes bättre killkompisar har genom åren, en efter en drabbats i denna hemlighetsfulla förälskelse. Hon tycks vara perfekt, givmild och omtänksam. Skenet kan dock bedra, behövs det, så är hon tuffare än Clint Eastwood och hennes rappa käft biter hårdare än en huggorm. Hon brås på sin farsa som hon inte har någon speciellt bra kontakt med. Under större delen av hennes barndom och ungdom spenderade han sin tid på kåken efter några uppmärksammade bankrån.
Hennes klädstil är väldigt varierande. Hon trivs i New Balance och tischa, men hon bär också högklackat. Då i kombination till lite slappare jeans som hon rullar upp. Hon kan köpa kläder från lyxvarumärken som LV och Burberry, men endast från second hand. Hon är absolut ingen second hand-torsk, bland de värsta hon vet är hipsters som går loss på allt som luktar tobak och gammal gubbröv.
Hon bangar aldrig på att testa något nytt, men rosa har hon varit lite skeptisk emot. Tills nu, hon kunde aldrig ana att något rosa-/grårandigt kunde göra sig så bra på henne. Alla silversmycken har i och med det nya inköpet fått nytt liv. Nu väntar hon bara på det enda bakslaget - alla kompisar ska köpa en likadan.

Later.

Kommentarer
Postat av: OooooOOOoo!

Haha wooow! Helt sjukt bra skrivet och beskrivet, ser fram emot att se slutresultatet sen, hur det skall matchas! (:

2013-01-15 @ 21:24:53
Postat av: Anonym

en korsning mellan columbine smille och rebecca & fiona?

2013-01-15 @ 23:26:47
Postat av: Pace

-Tack!

-Nej.

Later.

2013-01-16 @ 11:03:53
URL: http://pacemakers.blogg.se
Postat av: Anonym

hahahaha, töntigaste texten jag har läst.

Som alla hipsters, "hipster fast ändå inte"

2013-01-16 @ 16:52:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0