Den roligaste vägen hem.Det är sällan roligt att lämna en lyckad fest. Varje saga har sitt slut och när de börjar ljusna utomhus och de knappt är något folk kvar på festen, är de faktiskt dags att gå hem. Här och nu ska ni få ta del av familjen Pacemakers knep för att göra hemfärden till något minnesvärt.

1. Välj bra sällskap, och sedan tar ni med er vad som behövs för att överleva en lång vandring. Praktexemplar: Mat och öl från kylen.2. Sedan väljer ni den längsta vägen att gå. Exempelvis en gammal landsväg där trafiken inte existerat sen tidigt 90-tal.3. Efter någon timmas vandring är de dags för ett litet stopp längs vägen. Rulla ut en filt och ta fram mat och dryck, sedan är de bara att luta sig bakåt och njuta av soluppgången. Försök att inte ha allt för långt kvar hem när solen går upp, de kan bli tungt. Följer ni instruktionen exakt, kan vi garantera er att detta är en hemgång ni sent skall glömma.

Mvh.

Familjen Pacemakers.


Kommentarer
Postat av: Thulsa Doom

Fan vilken fräsch tröja. Vad är det för märke?

2010-07-20 @ 01:35:37
Postat av: Pace.

Thulsa! Den är köptes någon gång under våren på Carlings! Det är deras egna märke, är högst osäker på om den finns kvar.Mvh.

2010-07-20 @ 18:19:36
URL: http://pacemakers.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0