What the hell is WWF?!


WWF (Världsnaturfonden) vill att vi tar bort vår tygpåse med pandan. Dom anser att vår panda liknar deras logga vilket kan vilseleda folk. Allt det här kom till ytan då vi hörde av oss till dem angående ett samarbete! Vi var beredda att skänka 10 kr till dem för varje såld tygpåse med just pandan. Något dem inte var intresserade av. Istället drabbas vi negativt för vår goda tanke. Om ni får för er att skänka pengar till dem, gör inte det! Ni kommer säkerligen få skatta för er gåva.

/ Familjen Pacemakers.

Kommentarer
Postat av: J

Men va?! Gud vad tråkigt :(

2010-11-18 @ 15:34:47
Postat av: Anonym

Vilken gullig tanke! Fuck WWF!

2010-11-18 @ 21:22:45
Postat av: Staffan på WWF

Tanken var verkligen god och påsen är grymt snygg!! Vi kämpar för att bomullen ska bli bättre i världen och den tygpåsen är ju inte i ekobomull så vi fick tacka nej... Skulle gärna köpa en själv, kan man det?

2010-11-19 @ 11:55:56
Postat av: Pace

Tackar så mycket Staffan! Dock trodde jag att er prio var DJUR. Skämt åsido, absolut kan du få köpa en tygpåse! Sedan vill jag bara understryka att vi aldrig sagt att våra påsar inte är av ekobomull. Nu råkar det vara så att du har helt rätt i det du säger, tygpåsarna är inte av ekobomull, detta är ett problem vi försöker lösa.



Om nu WWF vill att vi tar bort motivet på pandan så känns det aningen olägligt att vi säljer en sådan till dig? Hör gärna av dig till oss på [email protected] så tar vi diskussionen där.



Mvh.



Pace.

2010-11-19 @ 16:49:07
URL: http://pacemakers.blogg.se/
Postat av: Staffan på WWF

Lysande att ni funderar på ekobomull - det är genom att köpa den typen av bättre material som vi tillsammans långsiktigt kommer rädda bland annat pandan. Som privatperson vill jag gärna ha en sån påse när det är ekobomull! Jag hör av mig - vill gärna vet mer om illustratören som gjort en riktigt fin bild av vårt favoritdjur...



Mvh

Staffan

2010-11-19 @ 17:27:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0