Hallå Där!



En hälsningsfras som vi älskar i familjen Pacemakers är: "Hallå där!". Förmodligen tycker folk att vi beter oss riktigt jävla lill-gammalt, när vi hälsar eller skriver så i våra mail, men de rullar så fint på tungan. Hallå dääär. Varför vi säger just "Hallå där" kommer från när vi en gång var och tittade på en lägenhet som vi eventuellt skulle flytta in i. Vi står och väntar på mäklaren och diskuterar hur vi ska göra ett gott intryck genom att hälsa "vuxet". Vi ser mäklaren komma emot oss och James tar täten genom att kliva fram och gör "pistoltecknet" med fingrarna, mot mäklaren och säger: "Anders? Hallå där!". Sen dess har det blivit en klassisk hälsningsfras för oss. 

Later.

Kommentarer
Postat av: Junior

va har du på dig? :)

2011-01-26 @ 21:58:10
Postat av: Kalle

sv: va den annulerade UFTD-tröjan från vox när det va fel pris? beställde den då en gång i tiden som blev annulerad iaf.

2011-01-26 @ 22:03:16
URL: http://kallenilsson.com
Postat av: Pace.

Kalle: Jag minns inte riktigt!



Junior: En mörkblå tröja, ljusblå jeansskjorta, en mörkblå parka, en stor svart halsduk som jag hängt lite slappt runt nacken, solglasögon som hänger runt halsen och sist men inte minst en röd mössa!



2011-01-26 @ 23:43:05
URL: http://pacemakers.blogg.se/
Postat av: hey

har sprungit runt på 3 olika HM och letat efter de färgade strumporna ni länkade men inte hittat dem! Endast liknande fast i gråskala vilket är galet tråkigt.



Var det på tjej avdelningen ni såg de eller? Vilken HM hittade ni dom i?

2011-01-27 @ 08:39:19
Postat av: Pace

Hallå!

De var på herr jag såg strumporna! Men jag minns inte vilket h&m, ett tips är att gå in på weekday! De har strumpor i alla möjliga färger för 30 sek.

2011-01-27 @ 11:37:58
URL: http://pacemaker.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0