Pace



Idag har jag klippt mig, frisören bjöd på kaffe och halstabletter. Han frågade även vad jag brukar dricka för vin när jag har "vinkvällar" med tjejer. Han verkar fortfarande tro att jag är homosexuell.

Later.

Kommentarer
Postat av: snygg_johan

haha! en konstig fråga bara.. hur klipper du dig?jag menar vad brukar du säga för han/hon/det ska få det precis som du vill?



... och vad brukar du och dina tjejkompisar dricka för vin ;----)



PS Ignorera mitt namn, det är ett internskämt och känner mig lite tvingad att använda det som namn i varje bloggkommentar jag gör



peace!

2011-03-13 @ 04:20:45
Postat av: Pace.

Jag brukar säga: "Klipp fashion". Det tog ett par gånger för frisören att förstå vad det innebar, men träning ger färdighet och nu blir det ganska bra varje gång. Skääämt åsido! Jag klipper mig hos samma person hela tiden, så den vet hur jag vill ha det. Men jag förklarar ofta ganska detaljerat. Annars kan man visa en bild på en frisyr man vill ha.



Jag har dessvärre aldrig haft någon "riktig" vinkväll med Karl & James (mina tjejkompisar) men när den dagen kommer, så ska jag med glädje meddela vad vi drack!



P(e)ace!

2011-03-13 @ 14:02:57
URL: http://pacemakers.blogg.se/
Postat av: snygg_johan

haha sköning, tack för svaret! jag körde nått liknande ett bra tag sen, blev aldrig riktigt nöjd med min "fashionfrill".. ska nog ta med mig en bild, det är nog bäst så (hur nu jag vill ha mitt jävla hår, först får jag ju hitta en bild)



ja ja tack igen, PEACE

2011-03-13 @ 16:56:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0