Vård för håret



Vad vi har förstått så gillar ni vårt hår och dess former. Att forma håret efter ens önskemål är mindre svårt om man har någon typ av hjälpmedel. Vi bjuder er därför på en bild av våra hjälpmedel. För mycket hjälpmedel kan leda till att ditt hår blir lika obehaglit som sockervadd, eller så flottigt att dina vänner ser sig själva när de stirrar på din frisyr. När Pace var liten så lurade hans pappa honom att man kunde tappa håret om man fixade med det förlänge. Det ligger ett dolt budskap i det - desto mindre kladd, desto bättre resultat.

Hårspray, pulver & lera (från oasis) gör håret formbart, men också strävt. Den gröna tuben innehåller wax, som även de gör håret formbart men mindre strävt. Den vita burken har egentligen ingen effekt alls förutom att de får håret att lukta gott och så blir det lite lent. Den blåa burken gör håret formbart och inte det minsta strävt. Vi vill understryka att vi inte använder allt på en gång, utan max 1-2 produkter. Vi kan dessvärre inte berätta för er vad ni ska använda då alla människor har olika typer av hår! Man får helt enkelt testa sig fram. 

/ Pacemakers.



Kommentarer
Postat av: Emil

Tack grabbz!



Funderar lite på att köpa d:fi-waxet som ni använder. Rekommenderas det?

2011-03-08 @ 20:19:12
Postat av: lucas leiva

D:fi funkar bra när man har lite kortare hår tycker jag. Men när det blir lite längre har det knappt någon effekt alls.

2011-03-08 @ 20:36:58
Postat av: Anonym

tackar!



kan ni inte göra typ "fixa håret som pace" "fixa håret som karl" sen fottar ni en morgon hur ni gör? Får man en idé och sedan kan man testa sig fram själv :)

2011-03-08 @ 21:16:01
Postat av: aaaaa

tackar!



kan ni inte göra typ "fixa håret som pace" "fixa håret som karl" sen fottar ni en morgon hur ni gör? Får man en idé och sedan kan man testa sig fram själv :)

2011-03-08 @ 21:16:42
Postat av: Pace.

Vad roligt att ni hjälper varandra! D:fi gör sig nog bäst på kortare hår, men det funkade bra för mig i somras när jag körde rakat på sidorna och längre hår på huvudet som jag drog bakåt.



Later!

2011-03-08 @ 21:17:30
URL: http://pacemakers.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0